|
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (83. sayfa)
-
-
Yazık etmişsin hocam oyuna daha yiyeceğin çok dayak vardı ama biraz sabretsen sen de başlardın dövmeye
-
Hocam valla bu grafiklerde oyunlar mevcut ps'de , ne bileyim ghost , uncharted , tlou , gow , horizon vs bu oyunlar çok rahat oynanıyor yüksek çözünürlükte , black myth için sadece performans modunda , çözünürlükten bu kadar kısıp oynamak bence tamamen ps5 pro satışı için olduğunu düşünüyorum , en azından balanslı ayarda bari düzgün oynatması gerekiyor ama yok....
-
Hocam o bilgeden sonra alışıyorsun aslında ve o kafanın kime ait olduğunu öğrendiğinde daha bir güzelleşiyor oyun -
hocam farm yapyın bol bol ondan önceki bossları da kestin mi birde meditasyon yerlerine uğrayıp skill puanı kazanın
-
Bu oyun Sekiro kadar zor mu? -
Şu oyuna zorluk seviyesi koymak çokmu zor arkadaş isteyen istediği zorlukta oynasın -
Zor 1-2 boss olsa da bence Sekiro kadar zor değil -
Türkçe ne zaman eklenecek playstation'a?
Bu resmi Türkçe çeviri sadece steam için değildir inşallah -
Geldi hocam Türkçe dil zaten. Kutulu oyuna sahipseniz şayet güncelleme sonrası ekleniyor Türkçe altyazi.
-
Aa teşekkürler bi bakayım güncellemelere
Geçen mesela chernobylite oyunu var onu da Türkçe diye indirdim bi baktım ki playstation versiyonu Türkçe olmamış steamde oyun Türkçeyken. Çok can sıkıcı oluyor bu durum
-
twitchPS5 Pro Türkçe yeni baslangiç 5 - mrtogras on Twitchhttps://www.twitch.tv/videos/2333590755?filter=archives&sort=time
1 saat 31 dk sında bende bu şekilde kestim :D 1 saat uğraştım biraz tüm haritayı bitirdim sonra tekrar geldim
-
Black Myth: Wukong’un Xbox’a gelmeme sebebi Series S’in 10GB’lık paylaşımlı bellek kullanmasıymış. Playstation ile özel bir anlaşma yapılmamış. -
Bu xbox s saçmalığı yüzünden x sahipleri oyunu oynayamıyor resmen:)
-
Oyunda 107 Boss var bu zamana kadar boss savaşlarına doyduğumuz bir oyun oldu
rock paper shotgunAll 107 Black Myth Wukong bosses in orderhttps://www.rockpapershotgun.com/black-myth-wukong-bosses -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X