Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.660
Cevap
60
Favori
58.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hemen niye sildiniz hiçbiri geçilemeyecek kadar zor değil sadece biraz zaman istiyor.
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Yazık etmişsin hocam oyuna daha yiyeceğin çok dayak vardı ama biraz sabretsen sen de başlardın dövmeye  

• gamerr kullanıcısına yanıt

Hocam valla bu grafiklerde oyunlar mevcut ps'de , ne bileyim ghost , uncharted , tlou , gow , horizon vs bu oyunlar çok rahat oynanıyor yüksek çözünürlükte , black myth için sadece performans modunda , çözünürlükten bu kadar kısıp oynamak bence tamamen ps5 pro satışı için olduğunu düşünüyorum , en azından balanslı ayarda bari düzgün oynatması gerekiyor ama yok....

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Hocam o bilgeden sonra alışıyorsun aslında ve o kafanın kime ait olduğunu öğrendiğinde daha bir güzelleşiyor oyun
  • umut67_67 kullanıcısına yanıt

hocam farm yapyın bol bol ondan önceki bossları da kestin mi birde meditasyon yerlerine uğrayıp skill puanı kazanın

• Bu oyun Sekiro kadar zor mu?
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Şu oyuna zorluk seviyesi koymak çokmu zor arkadaş isteyen istediği zorlukta oynasın
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Zor 1-2 boss olsa da bence Sekiro kadar zor değil
  • Türkçe ne zaman eklenecek playstation'a?

Bu resmi Türkçe çeviri sadece steam için değildir inşallah
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

Geldi hocam Türkçe dil zaten. Kutulu oyuna sahipseniz şayet güncelleme sonrası ekleniyor Türkçe altyazi.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

Aa teşekkürler bi bakayım güncellemelere

Geçen mesela chernobylite oyunu var onu da Türkçe diye indirdim bi baktım ki playstation versiyonu Türkçe olmamış steamde oyun Türkçeyken. Çok can sıkıcı oluyor bu durum

• umut67_67 kullanıcısına yanıt
    twitch
    PS5 Pro Türkçe yeni baslangiç 5 - mrtogras on Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/2333590755?filter=archives&sort=time

1 saat 31 dk sında bende bu şekilde kestim :D 1 saat uğraştım biraz tüm haritayı bitirdim sonra tekrar geldim

• Black Myth: Wukong’un Xbox’a gelmeme sebebi Series S’in 10GB’lık paylaşımlı bellek kullanmasıymış. Playstation ile özel bir anlaşma yapılmamış.
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Bu xbox s saçmalığı yüzünden x sahipleri oyunu oynayamıyor resmen:)

• Oyunda 107 Boss var bu zamana kadar boss savaşlarına doyduğumuz bir oyun oldu

rock paper shotgun
    All 107 Black Myth Wukong bosses in order
    https://www.rockpapershotgun.com/black-myth-wukong-bosses
  • Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.