Şimdi Ara

Black Myth Wukong'un Yapımcısı Microsoftu suçladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapımcı bu oyunu Series S için optimize etmek için yillar gerektiren bir deneyim lazım diyor.Ee O zaman yardım al kardeşim, Ne oyunlar çalışıyor da senin wukong mu çalışmayacak Series S de..Pek inandırıcı gelmedi yapımcının bu suçlamacı konuşmaları.....Oyun Türkçe oldu,Yapimcidq Xbox kullanıcılarını dipsiz bir kuyuda bekletiyor ...Helal olsun ne diyim iyi ki bir oyunu çok istedik...Mecbur beklemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 12 Ocak 2025; 2:43:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Series s e optimizasyon sorunları kaynaklı,Xbox a çıkarmayabilirler.

• Çıkacak. Series S ile alakası yok sony tarafından timed exc oyun maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende bekliyorum. Uzun sürdü gerçekten. Bir tarih aralığıda verilmedi, ümidi kesmeye başlayacağım artık.

• Ben ümidimi kaybettim hicbir açıklama gelmiyor, sebebini bilmiyorum ama sonyle alakalı olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 16 Aralık 2024; 19:13:13 >
  • Sony kanseri her boku time exc olayına çevirdi malesef sebebi bu sony crimson desert ps5 çıkartalım sadece kafasında yapımcı ekip ile iletişime geçmiş yapımcı ekip multi plartform olarak çıkıcak diyerek teklifi reddetmiş ve iyi de olmuş adamlar oyunlarına güveniyor demektir bu sony bu yüzden sevmiyorum silent hill 2 remake xbox gelicek önümüzde ki yıl squarenix firması da açıklama yaptı bu konu hakkın da bilmeyenler için yazıyorum artık time exc bitirdiklerini aynı anda xbox da oyunlarını çıkartıcaklarını açıkladılar final fantasy yeni oyunlarını ff 7 remake ilerde xbox da gelicek artık firmalar satış rakamların dan bu time exc saçmalıkların dan para kazanamakdıkların dan yakınıyorlar haklılar da

• İçimden bir ses bu oyun 1 yıl time ex diyor series s felan hikaye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Aynen bundan bahsediyorum her şeye burunlarını sokuyorlar

• Al işte tam olarak bundan bahsediyorum hemen çöküyor her yere

Black Myth Wukong'un Yapımcısı Microsoftu suçladı

• Adamlar yapamıyoruz diyemiyor, Xbox sorunlu diyor.

Wukong nasıl Series S için bu kadar problem yarattı gerçekten ilginç

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım gelir oyun bide türkçe

• BillBoss kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılanlar pek iç açıcı değil ama sonuçta "çıkmayacak" diye de bir bilgi yok, eninde sonunda gelecek deniliyor ama zamanı meçhul belki 3 ay belki 6 belki 1 sene sonra bilemiyoruz, oyunun Xboxa çıkışını meçhul bir tarihe attlar bu üzücü... Sonuçta Baldur gatesde geç çıktı ama bir tarih vardı en azindan 3,4 ay gibi bir sürede çıkacak denildi ve öyle de oldu... Umarım 1 seneyi bulmaz çünkü o zamana sanmıyorum ki hype ile oynansın. Hevesimiz kursağımızda kaldı benimde çok heyecan duyduğunu bir oyun ve gün geçmiyor ki videosunu izlemedigim...Ama bu süreç uzadıkça oyundan ne kadar soğuruz bilemiyorum..Oyunun Türkçe olması da enfes gelirse tadindaz yenmez

• asus1981 kullanıcısına yanıt

10gb ram sorun cikarmis. Sirkette tecrube eksigini kabul etmis bundan dolayi demis aciklamaya baktim. Microsoft el atar. Evet 10gb ram az ama yapan yapiyor daha yeni büyük oyunlar cikti cikmaya devam ediyor. Kingdom come mesela gayet iyi duruyor series s te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    aynen 1080 p 30 fps de gayet akıcı yapmışlar b3nfe izledim

• Olay 10 GB Ram'le ilgilidir. Wukong gibi yüksek grafikli bir oyunda sorun yaşanması normal. Görselliğini bozmadan 10 GB'e optimize etmeleri zor.

Xbox tarafında, esas satan konsol Series S olduğu için, oyunu SS'e iyi bir görsellikte çıkarmak istiyorlar.

Yapımcıları suçlamayın bence. Oyun, teknik olarak en iyiler arasında. Hatta, PC'de stutter yaşanmayan nadir UE5 oyunlarından biriBlack Myth Wukong'un Yapımcısı Microsoftu suçladı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.