Şimdi Ara

Black Ops 2 SD modunda troll katliamı (Fikirlerinizi alayım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu bölümde sanırım ilk defa böyle bir konu açıyorum. Bu videoyu BSC'nin Canavar Hareketler konusu için gönderdim. Sizlerin de bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce bu video orada yayınlanır mı? Yayınlanırsa haftanın videosu olma potansiyeli var mı?

Açıklama:
    Search and Destroy (kısaca SD) oynarken tesadüfen fark ettiğim bu trollerin amacı, 3 kalkanlı ile bir kişiyi araya almak ve 4. kişi ile de kesmekti. 4. kişi, düşmanı öldürmek yerine ölse bile düşmanın şansı yoktu. Çünkü etrafı 3 kalkanlı ile sarılmış ve bir yere kıpırdayamıyor olacaktı ama sonuç, plânladıkları gibi olmadı. Bunu, kısa zaman önce nette seyrettiğim bir videoda görmüştüm, ordan biliyorum. Adamlar bildiğiniz fantezi yapıyorlar yani, bunlar da niyetlendiler ama yapamadılar.

Enteresan olan, 4 setin 3'ünde (biri hunterla) bana denk gelmiş olmaları. Her seferinde 4, 4 ve 3'er kişi öldürdüm. Hatta ilk seferinde quad feed aldım dikkat ederseniz (Sol alt tarafta ölenlerin isimleri yazıyor biliyorsunuz. Orada nikleri yazan dört kişiyi de siz öldürdüğünüzde aldığınız başarım oluyor quad feed). 2. sefer denk geldiğimde de ilk kişiyi kesmesem, muhtemelen o sefer de quad feed alacaktım ama aradan biraz zaman geçipte o kişinin niki sol altta kaybolduğu için sadece 3 kişi göründü ve alamadım. hunterla 3 kişiyi alırken, dikkat ederseniz, hunterın düştüğü yerin hemen solunda bizim adamlardan biri var. Belli ki birini o almış. Yoksa hunterla 4 kişi bile alabilirdim ama kısmet. 4. sette denk gelmedim veya onlar son el trollük yapmadılar belki de ve sadece birine denk gelip bir kişi vurup, oyunu 12-0 tamamladım. Takımda benden sonra en fazla adam vuran kişi ise sadece 4 kill yapmıştı.

İlk kısımda dikkat ederseniz rakip "ja ja ja" diye dalga geçiyor "Bizi vuramazsın" dercesine. Adam haklı, vuramadım zaten. İyi ki el bombasının bulunduğu silah ayarını tercih etmişim oyun başında. Yoksa onları öldürmem mümkün olmayabilirdi.

Oyunu OPTİMİST'le birlikte oynadık. O da şahit. 5 yıldır multi FPS COD oynuyorum. Buna benzerlerine denk geldim ama böylesine ilk defa denk geldim. Hele de SD'de...
    Hani SD oynarken değil de başka bir modda denk gelsem neyse. Zaten o zaman bu video tamamen anlamsız hale gelirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Eylül 2014; 13:04:41 >

• Usta bu oyun tarihe gecti senin acindan, ben de şahidim. 5 senelik Cod oyuncusuyum ,Hic böyle bir seye denk gelmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahaha süper ya
  • Hiçbişey cod 4 de search and destroy oynarken şu sesi duymak kadar korkutucu olamaz:

Marine youre the only one complate the mission tabi ordan canlı çıkmanın keyfide çok daha ayrı
  • Abi onlar bence başka birşeyin peşindeler gibi geldi ...
    Hani açılmayan kart muhabbetleri filan varya onun peşindelermi nedir öyle anladım

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Bu yaptıklarıyla açacakları bişey yok. Biliyorum çünkü o görevleri.
  • Desene yedim yuttum oyunu A'dan Z'ye ...Black Ops 3 yapılırsa ilerde sana danışsalar çok artıları olur valla

Oyunlarda tam benim kafadansın abi hep diyorum zaten,her şeyiyle %100 bitirme hastalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 23 Eylül 2014; 22:20:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Para verdiysek, tam istifade etmek lazım diye düşünüyorum. BO2 nasıl ki BO1'den epey bi farklıysa, BO3'te öyle çıkarsa eğer, her şeyi baştan öğrenmek zorunda kalırız. Baksana yeni COD'a, eskilerden hangisine benziyor?
  • Abi ben duruma şöyle bakıyorum artık...
    Oyunu geliştirenlere şöyle hak veriyorum,adamlar yeni nesile ayak uyduruyo yani yeni nesil derken yeni oyuncular...biz eskide kaldık biz her zaman o seneleri arıyoruz cod4 ve mw2 zamanını hatırlasana sabahlara kadar başından kalkmazdım yada kalkmazdık..son oyunu gördüm cod benim için bitmiştir...
    Kısacası nerde o eski bayramlar misali yaşlanıyoruz bizim kafa o mw2 cod4 zamanını arıyor, he şuda var advanced warfare çıkınca belki çok beğeniriz bunu bilemeyiz ama videolara gameplay videolarına bakıyorum bana hiç hitap etmiyo...

Mesela bazen hatta mesajı yazarken bile acayip istek geldi içimde keşke sistem olsaydı black ops zombi atsaydık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 23 Eylül 2014; 23:28:30 >

• Aynen. Özlemişim senle oyanamayı. Dediğin gibi sorun, bizim yaşlanmamızda sanırım. Titanlar gibi hoplama, zıplama işi bize ters.
    Biliyorsun ki şu âna kadar çıkan hiçbir COD'un Türkiye sunucusu olmadı. Zaten yüksek ping ve lag sorunu yaşıyoruz. Buna bir de Advanced Warfare'deki gibi hızlı hareket eklenirse, emin ol ki ratiolarımız 0.50'leri geçmez. Çünkü şu anda adamın 1 metre arkasına ateş ediyorsak, Advanced Warfare'de 2 metre olacaktır.

Bağlantığımın iyi olduğu zamanlarda fark etmediğim birisi bana ateş etmeye başladığında dönüp onu vurabiliyorum bile ama bağlantım kötü ise tam tersi oluyor. Ben adama (daha doğrusu, gerçekte 1 metre arkasına) bir şarjör boşalttığım halde adam ölmüyor ama dönüp beni birkaç mermi ile öldürebiliyor. Bu sebeple Advanced Warfare için yerel sunucu çıkarsa olırım. Yoksa, Ghost gibi oynamayacağım bir oyun için tekrar para vermeyi düşünmüyorum şu an.

Hatırlar mısın, bilmiyorum. MW2 zamanında alteriw.net diye bir site üzerinden illegal olarak MW2 oynuyorduk. Neden Steam hesabımızdaki orjinal oyun dururken buradan oynuyorduk?

Çünkü
    1- Kendimiz host olabiliyorduk
    a) Bu sayede oyundaki herhangi bir hileciyi kickleyebiliyor veya banlayabiliyorduk
    b) Harita ve mod değiştirebiliyorduk

2- Sunucu kendimiz olmasak bile arkadışımız oluyordu ve ona bağlanıyorduk. Tüm bunlar sayesinde
    a) Attığımızı vurabiliyorduk. Çünkü ateş ettiğimiz yer, yukarıda yazdığım sorunda olduğu gibi adamın bilmem ne kadar arkası değil, kendisi oluyordu.
    b) Ratiolarımız yüksek oluyordu.
    c) Oyundan daha fazla zevk alıyorduk.

* * *

Black Ops 1 Zombi'den hatırlar mısın bilmiyorum ama ABD'den birine bağlanacak olduğumuzda, pingimiz 300-350 arası oluyordu. Haliyle oynayamıyorduk. Bunu niye yazdım? Black Ops 2'nin multisinde de ara ara ABD'li birilerine denk geliyorum ama onların da, benim de pinglerimiz 80-90 gibi görünmekte. Nadiren 200 üzeri pingi olana denk gelsem bile, benim pingim 70 gösterdiği halde, pingi 240 olan kişiden daha fazla gecikme yaşadığımı görünce hafakan basıyor haliyle.

Sözün özü: Anladım ki BO2'de pingler yanlış gösteriliyor.

Yine OPTİMİST'le oynarken, SD gibi bir modu 11-1, 10-0 gibi skorlarla bitirebiliyorum kimi zaman. Burdan anlıyoruz ki bağlantı iyi. Ama kimi zaman oluyor, tek kişi vuramadan üst üste 5 sefer ölüyoruz. Burdan da anlıyoruz ki bağlantı kötü ve o zaman da çıkıyoruz oyundan. Kabiliyet tabii ki önemli ama bizim skorlarımıza etki eden ilk faktör bağlantı kalitesi.

Şundan kesinlikle eminin ki, bizler yüksek pingle oynadığımız için, Avrupa ve ABD'liler gibi 30, 40, 50 gibi pinglerle oynama imkânımız olsa, emin ol ki rakiplerimiz gözlerini zor açarlar bize "hileci" demeyen kalmaz.

• Abi aslını söylemek gerekirse ben bunca sene kötü olduğum zaman hep rakip iyi dedim benden herhalde ki ondan ratio kötü oluyo... Ta ki bo2 de bu ping muhabbetini öğrenene kadar...yine biliyordum mantığı ama bu kadar etkileyeceğini hiç bilmiyordum.kaç kere şahit oldum zaten videolarlada kanıtladın gördük bunu...Abi düşün ben cod2'den mw2'ye kadar bağlantı hızı ne kadar yüksek olursa multiplayer o kadar iyi olur diye biliyordum öğrenmenin yaşı yok...
    Ping olayını öğrendim ama bo2'de ne kadar önemli olduğunu senden öğrendim...hatta ilk tanıştığımız zaman 3-4 sene önce zombi oynadığımız zaman öğrendim desem daha iyi olur ne kadar önemli olduğunu bo2'de farkettim sayende diyeyim..
    Abi mw2 zamanını unutmak mümkünmü efsane unutulurmu ne günlerdi ne kadar zevk alıyoduk oyundan..keşke o zamanlar tanışmış olsaydık

Valla abi yeni yılda belki şöyle 2000-2500 arası orta karar toplarım bir şey belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 24 Eylül 2014; 10:25:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Abi düşün ben cod2'den mw2'ye kadar bağlantı hızı ne kadar yüksek olursa multiplayer o kadar iyi olur diye biliyordum

Allah iyiliğini versin.

Hep pingten bahsettin ama lagı unuttun sanırım. O da büyük etken.
  • Bayramda buluşalım çay ☕ 🍰 kahve tatlı birşeyler ısmarlıyayım bayramlaşalım muhabbet edelim boş müsait bir gününde ...

Konu dışına çıkıyoruz eskiler açıldımı tutamıyorum kendimi...

Konuya gelecek olursak bu üç kişiye stick bomba atsaydın ya dördünü birden temizlerdi tek hamlede multi-kill tek taşla dört kuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 24 Eylül 2014; 11:04:27 >

Olur tabi, neden olmasın.

Bölüme başlayınca seçtiğim silah ayarında sadece normal el bombası vardı. Bilseydim böyle birşeye denk geleceğimi, stick seçerdim. Maskem yoktu. İyi ki flash, stun, elektrik falan atmadılar. Yoksa onlar beni yerdi.
  • Mürsel biliyorsun ben uzun zamandır oynamıyorum zaten ama Video güzelmiş cidden :)

Genelde oyundan sıkılan insanlar bu tip olaylara giriyor gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüzgar81 R kullanıcısına yanıt
    Evet. Ben de öyle olduğunu sanıyorum. Bir sonraki oyunda da bu kişilerle oynadık ama trollüğü bırakmışlardı.
  • Çok güzeldi Mürsel, tebrik ederim. Keşke videoyu birazdaha başından alsaydın. Adamların planını nasıl çözüğün daha iyi anlaşılırdı. Neyse...

Bu video Canavar Hareketler'e girmezse Gökhan'ı dövüyoruz.
  • gesso kullanıcısına yanıt
    Bir dahakine daha geriden çekerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.