Şimdi Ara

Black Ops 3 Gtx 970+i5 4590

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun sahte,oyunu oynarken işlemci kullanımı en az %80 en fazla %100 ve ciddi takılmalar yaşıyorum bazen oyun donuyor bir kaç dakika kendine gelemiyor... Bi ara da gpu kullanımı %60 a kadar düştü cpu ise %100 dü yani ciddi bir darboğaz yaşadım. 4590 normal şartlarda darboğaz yapacak bir işlemci değil diye düşünüyorum sonuç olarak oyun için gayet yeterli bir işlemci. Ram kullanımı 7.2 gb civarındaydı 8gb ram var sistemimde bunun etkisi olmuş mudur? Optimizasyon sıkıntılı bir oyun+orjinal değil ancak tek sorun bu mudur?

• Oyun optimize özürlü update 3 kur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

Oyun optimize özürlü update 3 kur

Update 1 kurdum biraz daha iyi şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

Oyun optimize özürlü update 3 kur

Update 1 kurdum biraz daha iyi şimdi

Bende update 2 kurulu biraz düzeldi 3 ü denemedim muhtemelen çoğu hata duzeltilmistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    Sistemin Guzel Onla Alakasi Yok Oyunun Optimize Sorunu'dur Vardir Eger Yeni Patch Gelirse Bu Sorun Cozulucektir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kart ve 4690K ile bahsettiğiniz sorunu yaşadım. Sizlik bir durum yok. Tamamen oyunla alakalı. Güncellemeleri kurmaya devam edin.

Ekleme: Üçüncü güncelleme ile bu sorun asgari düzeye indi. Bu güncellemeyi kurmak için önceki iki güncellemeyi kurmanıza gerek yok. Direkt üçüncü güncellemeyi kurup oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 2 Aralık 2015; 2:50:17 >
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    Bende okuyunca biran şaşırdım 970'i zorlayacağını sanmıyorum, oyunda sıkıntı varmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6700k gtx 1070 gigabyte gaming 7
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyun kaynaklıdır sistemde bişey olması imkansız
  • Oyun beta iken sorunluydu ama cpu ya yük bindirmiyordu diye hatırlıyorum. Ben betayı durmamaya 3 gün oynadım. Bazı serverlarda vardı. Serverla alakalıdır dedim. Ama demekki oyunun finali sorunluymuş. Orjinal oynayan var mı?

• Oyunda sıkıntı var bende de aynı sorun var

• i7 4790k+980ti +8 gb ram sorunlar yaşadım
    1.. donma sorunu
    2. ram yetersiz sorunu uyarısı
    3.makina komple kitlendi

sorun çok moralini bozma derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.