Şimdi Ara

Black Ops Steam running hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
65.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of duty black Ops'u kurarken "Steam must be running to play this game" hatası verdi ne yapmamız gerekli? Teşekkürler.

• Aynı sorun bende de var.
    Buda açtığım konunu linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_44401373/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44478913
  • quote:

Orijinalden alıntı: ala

Aynı sorun bende de var.
    Buda açtığım konunu linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_44401373/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44478913
    steamı kurdum yine tık yok bilen arkadaş yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roman abramovic

steamı kurdum yine tık yok bilen arkadaş yok galiba.

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de var. Sorun sanırım crackten kaynaklanıyor. Yardımcı olacak kimse yok mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RideMyRocket

Aynı sorun bende de var. Sorun sanırım crackten kaynaklanıyor. Yardımcı olacak kimse yok mu ya?

Alıntıları Göster
    tıkla oyun klasörüne bu dosyayı kopyalayın.. iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_bsy -- 15 Kasım 2010; 0:12:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_bsy

tıkla oyun klasörüne bu dosyayı kopyalayın.. iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    olmuyor var bende bi cenabetlik hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roman abramovic -- 15 Kasım 2010; 0:40:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: roman abramovic

olmuyor var bende bi cenabetlik hadi hayırlısı

Alıntıları Göster
    çözeçek bi baba yiğit yokmu şu hatayı . ben patchı yaptıkdan sonra vermeye basladı bu hatayı . skidrow crackı geri yaptıgımda düzeliyor ama o zamanda asırı kasıyor !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

çözeçek bi baba yiğit yokmu şu hatayı . ben patchı yaptıkdan sonra vermeye basladı bu hatayı . skidrow crackı geri yaptıgımda düzeliyor ama o zamanda asırı kasıyor !!

Alıntıları Göster
    patch yaptıktan sonra içindeki crackmı yaptınmı ?? olmadı başka crack dene çünkü yeni patchin eli kulağındaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

patch yaptıktan sonra içindeki crackmı yaptınmı ?? olmadı başka crack dene çünkü yeni patchin eli kulağındaymış

Alıntıları Göster
    Dostum önce steam'ı kurdum ardından SKIDROW yazan dosyanın içindeki her şeyi program files daki oynunu klasörüne attım ve oyun çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ala

Dostum önce steam'ı kurdum ardından SKIDROW yazan dosyanın içindeki her şeyi program files daki oynunu klasörüne attım ve oyun çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Sa Admin Kardes Banada Yardımcı Olurmusun Lütfen volkan_ozsoy_1996@hotmail.com Cok Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: funxxfunxx

Sa Admin Kardes Banada Yardımcı Olurmusun Lütfen volkan_ozsoy_1996@hotmail.com Cok Teşekkürler

Alıntıları Göster
    oyun kurulumda running steam veya başka bir hata alan arkadaşlar aşağıdaki linkteki dosyaları oyunun bulunduğu dizine atsınlar %100 sorun çözülecektir.. dll dosyasında ufak tefek bişiler yaptım birazda şansımın yardımıyla düzeldi :) hemen upload ettim çünkü bende 2 gündür çaresizce uğraşıyordum.

DOWNLOAD

• quote:

Orijinalden alıntı: sirzh

oyun kurulumda running steam veya başka bir hata alan arkadaşlar aşağıdaki linkteki dosyaları oyunun bulunduğu dizine atsınlar %100 sorun çözülecektir.. dll dosyasında ufak tefek bişiler yaptım birazda şansımın yardımıyla düzeldi :) hemen upload ettim çünkü bende 2 gündür çaresizce uğraşıyordum.

DOWNLOAD

Alıntıları Göster
    teşekkürler sorun çözüldü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tyyp723

teşekkürler sorun çözüldü :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oynu kurarken mp.villa.ff hatası aldım yoksay deyip geçtim daha sonra oyna girerken videolar ne her şey gösterirdikten sonra 'Direct3dDevices9:Present failed Driver internal Error ' hatası veriyor Dirext 9 var bende windows xp , Asus x1550 ekran kartım var yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanlarda0507

Arkadaşlar oynu kurarken mp.villa.ff hatası aldım yoksay deyip geçtim daha sonra oyna girerken videolar ne her şey gösterirdikten sonra 'Direct3dDevices9:Present failed Driver internal Error ' hatası veriyor Dirext 9 var bende windows xp , Asus x1550 ekran kartım var yardım ederseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    sirz çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozisay

sirz çok teşekkürler

Alıntıları Göster
    Sirz gerçekten çok sağol Klavyene Sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirzh

DOWNLOAD

Sirzh, dediğin gibi yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum " oyunun açılması için Steam'ı çalıştırmak gerekli" diye.. Diğer arkadaşlarda çözülmüş sanırım sorun fakat bende işe yaramadı gibi..

• Aynı sorun bende de oldu bilgisayarı kapatıp açtım düzeldi ( oyun orjinal benim , Crack te işe yarar mı bilmem )
  • Arkadaşlar
    Sadece Crack İstiyor
    Ve Alın Size Crack

http://www.mediafire.com/download/73a2in3jm6ioj83/Call+of+Duty+Black+Ops+Sorun.rar
    Oyunun İçine Atın

• quote:

Orijinalden alıntı: chaostime

Arkadaşlar
    Sadece Crack İstiyor
    Ve Alın Size Crack

http://www.mediafire.com/download/73a2in3jm6ioj83/Call+of+Duty+Black+Ops+Sorun.rar
    Oyunun İçine Atın

teşekkürler

• sirzh S kullanıcısına yanıt
    arkadaşım nasıl düzeltin iki kelime yazda bizde yapalım acemiyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.