Şimdi Ara

Blackbarry z10 460 tl temiz 18 ay daha garantili SATILDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutusu faturası orjinal şarjı 18 ay daha garantisi mevcuttur temiz ve sorunsuz cihaz ekstra bataryasıda vardır kulaklık yoktur takas olmaz ist içi elden teslim ekran jelatini yeni söküldü temiz ekran isteyene whatsaptan foto atılır bataryası normal kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackperson44 -- 4 Nisan 2015; 3:38:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• blackperson44 B kullanıcısına yanıt
    350 den satılmadi bu cihaz bu fiyata gider mi. İçimdeki yazılım silinip android yüklenen bir telefon olsa tadından yenmez aslında tasarım olarak çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

350 den satılmadi bu cihaz bu fiyata gider mi. İçimdeki yazılım silinip android yüklenen bir telefon olsa tadından yenmez aslında tasarım olarak çok iyi

Pazarlık yoktur yazmadım dikkat ettiyseniz bu cihaza Android yakışmaz emin olun zaten çalıştırıyor android uygulamaları 350 ye satılanda 6 aylık sıfır ayarında cihaz mı bilemiyorum alıcı çıkmazsada çok sorun değil ucuza vereceğime satmam daha iyi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ilan baltalamak ne kadar kolay de mi kimsenin ilanına böyle itici mesajlar yazmayın , yakışmıyor bu foruma.. fiyatı güzel

herkesin görüşü kendine bence de süper telefon . yazılım niye değişsin ki saçma
  • yüzde olarak baz alırsak android çoğunlugu %60 larde diyebiliriz. Geriye kalan %40 lık kısmı da iphone ve blackbery yazılımları başta olmaz üzere kendi aralarında paylaştırmak gerek. Gunumuzde blackbery den övgüyle bahseden kişi sayısı çok az. Amaç ilan baltalamak değil windows phone cihazlarda oldugu gibi yazılım silinip android yüklenebiliyorsa eğer cihazın donanımının yüksek oldugunu android yüklenip bu telefonu daha verimli kullanabilirler demek istiyorum. 20 yi aşkın akıllı telefon değiştirdim ama bunlardan hiçbiri blackbery değildi anlatabildim mi ?
  • quote:

yüzde olarak baz alırsak android çoğunlugu %60 larde diyebiliriz. Geriye kalan %40 lık kısmı da iphone ve blackbery yazılımları başta olmaz üzere kendi aralarında paylaştırmak gerek. Gunumuzde blackbery den övgüyle bahseden kişi sayısı çok az. Amaç ilan baltalamak değil windows phone cihazlarda oldugu gibi yazılım silinip android yüklenebiliyorsa eğer cihazın donanımının yüksek oldugunu android yüklenip bu telefonu daha verimli kullanabilirler demek istiyorum. 20 yi aşkın akıllı telefon değiştirdim ama bunlardan hiçbiri blackbery değildi anlatabildim mi ?

hocam ben de yirmi yıllık bir mazisi olan ve telefona değer veren biri olarak herşey android ve iphone değil..
    bu konu uzun konuşulur yeri değil ama neden kendine özel bir yeri ve hayran kitlesi olan blackberry ye böyle bir şey düşünülsin ki.. kaldı ki 10.0 sürümünden sonra android uygulamalrını çalıştırma desteği verildi bizzat
    blacberry tarafından, vermese bile akıllı telefonda aradığımız nedir Allah aşkına.. bide Windows phone silinip android yükleme diye bir şey yok..

dokunmatik telefon kullanan biri olsam tek kullancağım telefon budur ama işte tuşlu sevdam ve sony ericcson hayranlığı c901 kullanıyorum 9 -10 tane de koleksiyon var değişik marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcmf1907 -- 3 Nisan 2015; 10:11:26 >

• quote:

yüzde olarak baz alırsak android çoğunlugu %60 larde diyebiliriz. Geriye kalan %40 lık kısmı da iphone ve blackbery yazılımları başta olmaz üzere kendi aralarında paylaştırmak gerek. Gunumuzde blackbery den övgüyle bahseden kişi sayısı çok az. Amaç ilan baltalamak değil windows phone cihazlarda oldugu gibi yazılım silinip android yüklenebiliyorsa eğer cihazın donanımının yüksek oldugunu android yüklenip bu telefonu daha verimli kullanabilirler demek istiyorum. 20 yi aşkın akıllı telefon değiştirdim ama bunlardan hiçbiri blackbery değildi anlatabildim mi ?

Hocam bu telefonla ilgilenen zaten bb olduğu için ilgilenir android gibi çocuksu bi sistem aradığı için değil fahiş fiyat yazsam tamam diyecemde gelip ölü fiyattan gitmedi demek baltalamak oluyor biraz ayrıca wp silip android yükleme diye bir şey yok sizi kim kandırdı bilmiyorum bari 350 ye gitmeyen ilanı da link atında almayı düşünenler ona göre baksın değerine millet malın iyisinden anlamıyor diyebu o cihazın kötü olduğu anlamına gelmez samsungla lg le kıyaslıyorsunuz galiba bb yi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackperson44 -- 3 Nisan 2015; 10:25:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Siz hangi devirde yasıyorsunuz bilmiyorum :) Htc hd2 leo yu bi inceleyin
  • quote:

Siz hangi devirde yasıyorsunuz bilmiyorum :) Htc hd2 leo yu bi inceleyin

İyide o wp 8 le çıkmadıki yoksa n9 a da yükleniyor dediğinizin tersi örnek vermişsiniz insan bi hd2 gsm arena diye aratır googlda bu kadar da olmaz yani wp=Windows Phone demek yani wp8 ve sonrası
    Windows mobile=wp 8 ve öncesi, okumak herşeyin başı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackperson44 -- 3 Nisan 2015; 10:59:13 >

bnde zaten wp8 e yükleniyor demedim ki
  • quote:

Tartisma bitmistir

• quote:

Windows phone cihazlarda olduğu gibi yazılım silinip android yüklenmesi ne demek peki daha ne dediğinizi bilmiyorsunuz Windows Phone demek wp8 demek yukarıda belirtmeme rağmen anlamamışsınız kapasite sorunu var galiba Windows mobile wp8 den öncesi demek yukarıda yazım yanlışı yapmışım neyse bu cahillik size yeter bu forumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackperson44 -- 3 Nisan 2015; 11:23:58 >

• Adam Blackberry e Android i yakıştırmış

Ilan sahibi,Gül geç hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

Adam Blackberry e Android i yakıştırmış

Ilan sahibi,Gül geç hocam

Arkadaş hem cahil hemde cahil olduğunu kabul etmiyor son mesajımsan sonra ortadan kayboldu ama kafasını kuma mı gömdü acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.