Şimdi Ara

blackbereyi programsız modem yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar blackberry curve var bende ve bunu modem yapıp ıpod touchla internet paketini kullanmak istiyorum. bakındım bayaa ama programlar aracılığı ile varmış. mesela ben dışarda bir yerde telimi modem nasıl yapabilirim kısaca programsız modem olarak kullanabilirmiyim?

• Blackberrylerde bu özellik bulunmuyor,os7 isletim sistemi ile gelecek(9900,9810 gibi telefonlarla birlikte yani) program araciligiyla yapildigini hic duymadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 6 Ağustos 2011; 10:28:03 >
  • valla hocam yapılabilir ama telefonu sarjdan çıkarmamanız lazım. Hotspot programını bir araştırın telefonunuza uygun sürümü varsa o program ile yapılabiliniyor.
  • bis sayesinde blackberry desktop manager sayesinde modem olarak kullanabiliyorsunuz, bunu sormak istediniz herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

bis sayesinde blackberry desktop manager sayesinde modem olarak kullanabiliyorsunuz, bunu sormak istediniz herhalde..

pcye bağlamadan iphone gibi dışarda yada pc siz modem yapmaktan bahsetttim hocam. bi iki arkadaş öneride bulundu onları bi deniyim.
  • Denedinmi dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bis sayesinde blackberry desktop manager sayesinde modem olarak kullanabiliyorsunuz, bunu sormak istediniz herhalde..

telefonumda bis var laptopta internet olarak kullanabiliyomuyuz interneti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıEtiPuf

quote:

telefonumda bis var laptopta internet olarak kullanabiliyomuyuz interneti?

evet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Denedinmi dostum

denedim hocam olmadı vala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.