Blackberry’nin bir sure once tanıttığı ve Z10’la birlikte teknoloji severlerin kullanımına sunduğu yeni işletim sistemiBlackberry 10, sonunda Whatsapp’e kavuşuyor.
Geçtiğimiz aralık ayında “şimdilik BB10 için Whatsapp’i çıkartmayacağız.” Açıklamasında bulunan yetkililer birçok kullanıcıda şaşkınlık yaratmıştı. BB10 için bekle-gör prensibini benimseyen Whatsapp, şaşkınlık yaratan bu açıklamalarının üzerinden çok geçmeden BB10 kullanıcılarını rahatlatan haberi verdi.
Whatsapp’in yöneticilerinden Neeraj Arora, resmi Twitter hesabından yayınladığı mesajda Blackberry 10’a özel Whatsapp uygulamasının yolda olduğunu ve bir aksilik olmaz ise mart ayı içerisinde yayınlayanacağını duyurdu.
Temelde Blackberry içerisinde yer alan Blackberry Messenger ile benzer şekilde anlık iletişime imkan sunan Whatsapp, BBM’den farklı olarak, platformlar arası çalışabilmesiyle öne çıkıyor.
Ben bu konu için whatsapp a mail attım 1 hafta önce.Gelen cevap aynen bu ;
Hi,
Thanks for your message.
We are working on a native BlackBerry 10 client and will have more news to share soon.
If you have any other questions or concerns, please feel free to contact us. We would be happy to help!
WhatsApp Support Team
Google Translate ;
Merhaba,
Mesajınız için teşekkür ederiz.
Biz yerli bir BlackBerry 10 istemci üzerinde çalışıyoruz ve yakında paylaşmak için daha fazla haber olacak.
Başka bir sorunuz veya endişeniz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Biz yardım etmek için mutlu olurdu!
WhatsApp Destek Ekibi
Bu telefonu alan ne icin aliyo whatsappi bbmi icin o halde bu neyin kafasi?
O 1890 TL lik fiyatı ile cihazını da, Whatsup'ını da alsın bi tarafına... Neyse. Gerildim yine.
Bilgi için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: BarGoS
Ben bu konu için whatsapp a mail attım 1 hafta önce.Gelen cevap aynen bu ;Hi,Thanks for your message.We are working on a native BlackBerry 10 client and will have more news to share soon.If you have any other questions or concerns, please feel free to contact us. We would be happy to help!WhatsApp Support TeamGoogle Translate ;Merhaba,Mesajınız için teşekkür ederiz.Biz yerli bir BlackBerry 10 istemci üzerinde çalışıyoruz ve yakında paylaşmak için daha fazla haber olacak.Başka bir sorunuz veya endişeniz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Biz yardım etmek için mutlu olurdu!WhatsApp Destek Ekibi
are you kola ?
paylaşım için tşk
Whatsapp'sız yaşayamam diyenler bir süre daha Z10 almayacak anlaşılan. :)
quote:
Orijinalden alıntı: BarGoS
Ben bu konu için whatsapp a mail attım 1 hafta önce.Gelen cevap aynen bu ;Hi,Thanks for your message.We are working on a native BlackBerry 10 client and will have more news to share soon.If you have any other questions or concerns, please feel free to contact us. We would be happy to help!WhatsApp Support TeamGoogle Translate ;Merhaba,Mesajınız için teşekkür ederiz.Biz yerli bir BlackBerry 10 istemci üzerinde çalışıyoruz ve yakında paylaşmak için daha fazla haber olacak.Başka bir sorunuz veya endişeniz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Biz yardım etmek için mutlu olurdu!WhatsApp Destek Ekibi
mutlu olmak biz :)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme