Şimdi Ara

Blackberry 9780 alıcam ama olayı bilmiyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 400-500 tl'ye 2.el blackberry 9780 alıp turkcellden blackberry giriş paketi (aylık 6.9 tl) + hepsi 300 paket (aylık 29 tl) abone olsam olurmu? Saçmalıyo olabilirim ama blackberry işinden pek anlamıyorum sadece blackberry hoşuma gittiği için istiyorum.Gidip turkcellden 0 alsam ayda 79 tl ödeyecem toplama vurduğunda dünyanın parası telefon 1.250'ye geliyo zaten beni aşar 2. el alıp böyle bişey yapmayı düşündüm.

• bende 2. el blackberry bold 9780 alıcam 1. elleri o kdr paralar etmez hem bende giriş paketi kullancam :D 6,90 lık
  • 1. El telefon kullanmıyorum 2 yıldır,bu şekilde de devam edeceğim. 1000 küsüre telefon alıp,kutusundan çıkartır çıkartmaz o telefon en aşşa 200-300 lira değer kaybediyorsa,öyle iş olmaz

400-500 liralara tertemiz 9780 alınır,6.90'ada bis paketi alınır paşa paşa telefon kullanılır
  • Ben de o kanıdayım, ben önceden alıcağım cihazın ilk ben acayım ilk simi ben takayım diye o kadar para verenlerdendim. Sonra ertesi gün satıcak olsan en azından 100 tl kayıp .. Uzun lafın kısası sağlam bi yerden temizinden faturalı garantili full kutulu bir cihaz alın satıcak olsanız bile çok bi değer kayıp etmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirel1804

Ben de o kanıdayım, ben önceden alıcağım cihazın ilk ben acayım ilk simi ben takayım diye o kadar para verenlerdendim. Sonra ertesi gün satıcak olsan en azından 100 tl kayıp .. Uzun lafın kısası sağlam bi yerden temizinden faturalı garantili full kutulu bir cihaz alın satıcak olsanız bile çok bi değer kayıp etmezsiniz.

400-500 tl'ye 9780 sağlam ,kutulu temiz bir yer biliyomusun istanbulda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirel1804

http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-blackberry-9780-bold?a9128=136054&price_min=400&address_city=34&price_max=550

bak bakalım burdan sana uygun olanı varsa iletişime geçersin.

Herkesin kullanım amacı ve tercihi farklıdır ama ben bu ürüne 550tl verceğime 650tl'ye torch 9800 alırım. Veya 400 tl'ye yurtdışı bir 9700 alırdım.

• Valla arkadaşlar sıfır almanın tek espirisi 2 yıl garantisi olsun birde temiz olsun dur. 2. el ise kesinlikle kumar oynamaktır. Şu ana kadar bir çok yeni çıkan telefona öğrenci bütçesiyle ulaşamadım ve 2. ellere başvurdum. Bu zamana kadarda bir çok telefon değiştirdim.
    Ya sıkıntı çekersiniz... Kimisinin tuşu arızalıydı kimisinin yazılımsal hataları vardı ancak alıp eve gelince fark edersiniz.
    2. el alışverişler genelde 10 dakkanızı almaz. :) bu yüzden iyice inceliyemezsiniz.
    Yada şanslısınızdır. İyi araştırsınız. Sabredersiniz Güzel bir telefon alırsınız. (Bence sabredin)
    Ayrıca telefoncularada sitem ediyorum !!! Yani 50 tl kar yetmiyo illa 150 tl kar edicekler diye halkın cebindeki parayı çekip alıyolar. (Almayın kardeşim telefonculardan misss gibi net var)
    Birde sahibinden.com da satan insanlara sitemim var!!! Yahu 550 600 700 800 tl lik telefonlara ''son fiyattır'' '' pazarlık etmeyim'' gibi laflar sölüyolar ( ulan millet peşin paraya nasıl alcak o telefonu 650 tl adamın cebine geçen askeri ücret bu memlekette herkezmi para babası) ya get aç yada banka hesabı aç

BENİ OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :))

• Merhaba,Düzcedeyim ben 2-3 ay önce sıfır aldım cihazı sevmediğim için satmak istiyorum.blackberry 9780 bold. hiç bir sıkıntısı yok ne bi çizik ne de teknik arıza. jelatinleri bile duruyor. ilgilenirsen konuşalım.
  • facebooktan ulaşabilirsin ertuğ alkap
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuning_vw

Arkadaşlar ben 400-500 tl'ye 2.el blackberry 9780 alıp turkcellden blackberry giriş paketi (aylık 6.9 tl) + hepsi 300 paket (aylık 29 tl) abone olsam olurmu? Saçmalıyo olabilirim ama blackberry işinden pek anlamıyorum sadece blackberry hoşuma gittiği için istiyorum.Gidip turkcellden 0 alsam ayda 79 tl ödeyecem toplama vurduğunda dünyanın parası telefon 1.250'ye geliyo zaten beni aşar 2. el alıp böyle bişey yapmayı düşündüm.

Hicbir sikinti olmaz merak etme. Bende de ayni telefon var 1GB olan BIS paketini kullaniyorum. Ha telefondan memnun muyum diye sorarsan degilim. Onceki telefonum iPhone 4 idi, attan inip esege bindim resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fonksiyon ve yapabildikleri bakımından İphone dan sonra blackberry attan inip eşeğe binmek gibidir. Ama ben blackberry i bir klasik olduğu için seviyorum. Hiç bir halta yaramayan vertu marka telefonlara bir araba parası bayılanlar gibi. Bir masaya koyduğun zaman blackberry nin hala en şık ve klas telefon olduğunu düşünüyorum. Blackberry kullanabilmek bir ayrıcalık olarak düşünüyorum.

İphone un yapabildiklerini hala yapabilmek için yanımda bir iPod touch ile gezerek çözüyorum. Blackberry kullanıyorum ama iPhone dan da geri kalmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.