Şimdi Ara

blackberry 9900 whatsapp sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar babam bb9900 kullanıyor ve suan whatsapp ın da sıkıntı var yazdıkları gitmiyor ona yazılardan ulaşmıyor 1 ay öncesine kadar böyle bir sorun yok birden bire böyle oldu komple kaldırıp tekrar kurdum ama 1-2 saat sonra tekrar eskiye döndü bu sorunu daha önce yaşayan ve çözümü ile ilgili bilgisi olan varmı.(not: bis kullanılmıyor wifi kullanılıyor.)

• Arkadaslar sorun hala devam ediyor konu güncel bilgisi olan yardım edebilir mi lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9360 kullaniyorum, bende de ayni problem var, tlfnu restart ettigimde duzeliyor, bir sure sonra tekrar gidiyor. Cozumu bilen var midir?

• Asagidaki linktekileri denedim olmadi, bir de siz deneyin isterseniz

https://www.whatsapp.com/faq/tr/bb/20965817

• Aynı sorun bendede oluyor çözümü bilen söyleyebilir mi lütfen 9700 bold telefonum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell den avea ya gectim, gectigim gunden beri bu sorunu yasamadim, bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

Turkcell den avea ya gectim, gectigim gunden beri bu sorunu yasamadim, bilginize.

Turkcell'de mi bi sorun var acaba

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Belki. 1 haftadir avea kullaniyorum, bunun ilk 4gunu istanbuldaydim, son 3gundur kayserideyim, hic whatsapp ta msj gitmeme sorunuyla karsilasmadim

• Apn lerinizi kontrol edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen 9900 kullanıyorum ve 1 aydır bu sorun var tel kapatıp açınca anca düzeliyor bir süre sonra yine gidiyor.
  • Acaba bis le mi alakalı sorun, bu ay bis aboneliği aldım, birde bu şekilde kullanayım. Bakalım bu sefer sorun olacak mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.