Şimdi Ara

Blackberry Alacağım tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Blackberry telefonlara ilk Curve 8520 modeli ile tanıştım. Şuan piyasada i6-Samsung s5 ler , htc m8ler vb bomba telefonlar var. Fakat bu blackberrylere özellikle dokunmatik olmayan serilerine hastayım. Curvede 2g vardı nete giremiyordum bugün kurcalarken öğrendim bis varmış. Ne olduğunuda bilmiyorum. :)

Şimdi tekrar klavyeli dokunmatik olmayan bir BB almak istiyorum. Facebook,twitter youtubeda video oynatsın ve olabilirse 3G bağlantı hızı olsun(bis istemesin)ve 3g verimi wi-fi ile dağıtabilirse çok güzel olur.

Tavsiyeleriniz var mı? Hangi telefonları önerirsiniz? Çok bir şey istemedim umarım ? :) Selametle.. Bu arada 0 bulabilirsem 0da alırım temiz olsun bizden olsun :)

• 9900 öncesi kullanılmaz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce q10 gördüm. Bayağı sağlam bir BB ye benziyor. z10dan sonra çıkmış sanırım. Fiziksel klavyeside var. Çok hoşuma gitti. Yalnız 900 verilir mi? 0 fiyatına..
  • Z10 al. 800 civarı. Akıllı telefonlarda ekran önemli..

• Ekran dert değil o kadar. Ekranlık ahım şahım bir işim yok. Ara ara vide izlerim belki oda. Siz q10 almamış mıydınız hocam?
    @malatyaspor
  • q10 yada z10 alınabilir işletim sistemi olarak android den daha iyi bb10 ve android uygulamaları kurabilşyorsunuz telefona bis denilen şey artık yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından getirme imkanınız varsa BlackBerry Classic alın bence.

• Q10 çoğu ihtiyacınıza fazlasıyla cevap verecektir, 860 tlye bulunabiliyordu, ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum nazar değmesin sıkıntısını görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerboy

Yurtdışından getirme imkanınız varsa BlackBerry Classic alın bence.

Bende bu telefonu merak ediyorum keske donanimi Passport gibi olsaydi ama yinede yeter sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8520 yazi yazmasi en rahat telefon keske 3g si olsaydi hala bb kullaniyo olurdum.

• 9700 bold var elinde. 3g net paketimi kullanamiyorum nasıl yaparım? Bileniniz var mi?

Yurtdışından getirme imkanım yok malesef :)
    Q10 bana yeterlidir hocam. Gerçi passaport bayağı sağlanmış :)

• BB Torch forumda 300 tl ye satılıyor hemde pırıl pırıllar. Alın bir tane. Ancak sizin yerinizde olsam kesinlikle güzel bir telefon alırdım, note3-4, Lg G2-3, xperia Z2-3 gibi
  • Hocam 2 hafta öncesine M7 vardı. Kardeşime verdim. Yalvar yakar aldı :) Blackberry lerede karşı bi zafım var. Çok hoşuma gidiyor. Evde de blackberry 9700 Bold buldum onu kullanıyorum. 3G sıkıntısı çekiyorum.
    Şebeke kısmında BB işareti var, 3g yazıyor fakat halen girmiyor. Bis paketi almadım. Amacım whatsup girmek. 2gb net paketim var. Birde mail geldi 'Mobil cihazınız kablosuz iletişim şebekesine kayıt oldu' diye. Nedir ki acep bu?
  • Ebuu kullanıcısına yanıt
    BlackBerry 10 işletim sistemi olan cihazları, herhangi bir GSM şebekesi internet paketi ya da Wifi ile kullanabilirsiniz.

Ama 9700 gibi önceki işletim sistemiyle çalışan cihazları kullanmak için, Paketinizi operatörünüz ile görüşüp BIS'e çevirmeniz gerek. Eğer Turkcell ise BIS tanımlı paketinizi, SIM kartınızı başka cihaza taktığınızda da kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama tersi mümkün değil.

• Hocam bissiz girebilenler varmış. Yani bis ile yapılabilecekler bissiz yapılabilecek şeyler var. Ben sadece whatsup kullanacağım ki herkes kullanırsın diyorlar. Ama bir türlü ayarları yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuu

Hocam bissiz girebilenler varmış. Yani bis ile yapılabilecekler bissiz yapılabilecek şeyler var. Ben sadece whatsup kullanacağım ki herkes kullanırsın diyorlar. Ama bir türlü ayarları yapamadım.

ayar yapmana gerek yokki whatsappı görür zaten tarayıcıdada dolaşırsın BlackBerry World de bir şey yapamazsın ama

• Hocam tarayıcıdan google la bile giremiyorum. Netten internet ayarlarına baktım gösterilen şekilde yaptım ama olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.