Şimdi Ara

blackberry almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde suan huawei p1 modeli var sıkıldıgım için degiştirmek istiyorum.bir arkadaşım bana blackberry 9900 onerdi sizce almalımıyım alırsam sıkıntı cekermıyım android telefondan sonra diğer bi işletim sistemi sıkıntı olurmu benım için sizin görüşleriniz nedir.

• Sakın yapma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben asla önermem

• quote:

Orijinalden alıntı: naksatra06

arkadaşlar elimde suan huawei p1 modeli var sıkıldıgım için degiştirmek istiyorum.bir arkadaşım bana blackberry 9900 onerdi sizce almalımıyım alırsam sıkıntı cekermıyım android telefondan sonra diğer bi işletim sistemi sıkıntı olurmu benım için sizin görüşleriniz nedir.

BB BIS(blackberry internet servis) olmadan hiç bir işe yaramaz. Ne marketi kullanabilirsin ne face ne twitter.
  • Bbye hayatta bulasma ki 1 sene sonra acayip sıkılacaksın uygulama desen yok sayılır dandik seyler hep kullandıgımdan biliyorum onun fiyatına note2 alırsın 1450 tl vatanda 9900 uzak dur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok saolun arkadaslar uyarılarınız için suan vaz gectim htc evo 3d ile takas ederim benim huawei p1 ozaman
  • blacberry neden alınırki anlamam dokunmatik android varken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heves işte kardeş telefonun tipi çok güzel
  • hocam sen delimisin bu devirde öyle telefon almak millet s3 le note2 kapıştırıyor hala tuşlu cihaz ve symbian diyorsun çık dışarı çıkkkkkkkkkkkk
  • dogru soyluyosun
  • quote:

cok saolun arkadaslar uyarılarınız için suan vaz gectim htc evo 3d ile takas ederim benim huawei p1 ozaman

O cihazla takas edilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: T

quote:

cok saolun arkadaslar uyarılarınız için suan vaz gectim htc evo 3d ile takas ederim benim huawei p1 ozaman

O cihazla takas edilmez

neden????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.