Şimdi Ara

Blackberry cruve 8520 batarya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar benim blackberrym e son günlerde bir haller oldu batarya yarıdayken bir anda kapanır oldu mesela üst üste 10 arama yapıyorum cağrı atıyorum bir anda beyaz ekran beliriyor ve geri acılmıyor. sarj a takınca bekliyorum acılıyor. Cok yüklendiğim için böyle oluyor sanıyordum bugün sarjdan cıkarrtım bazı update ler gelmişti 1 program update yaptım yeniden başlat dedim tam yeniden başlarken bir anda kapandı. ekrana ışıkta bir baktım pil işareti ve üzerinde çarpı işareti var yine sarj a taktım acıldı. Bu sorun neden olabilir bataryada mı bi problem var bataryayı nerden değiştirebilirim ?

• Pekde sarjla alakalı bir durum değil gibi. Beyaz ekrandan bahsediyorsun çünkü. En mantıklı çözüm buralarda çözüm aramktansa bir yetkili servise götürmekte.
  • Cihaza büyük ihtimalle face,msn,twt vb programları güncelleyip cihazın kendisini güncellemedikçe cihaz zorlanıp , kaldıramaya bilir. Yakın zaman da yeni sürüm ve güncellemerinizi yapınız. sürümünüzü öğrenmek için ctrl+alt+h tuşlarına basarak öğrenebilirsiniz. Yeni sürümünüze de bakıp yükseltmenizi tavsiye ederim.

Bir diğer durumda curve kasası çok sağlam olmadığı için kullanım esnasında çok fazla düşürme,çarpma etkenleri işletimi gerçekten etkilemektedir sorunlar yukarıdaki olaylar dahilinde yine devam eder ise garanti kapsamında servise gidilebilir.

İyi günler.
  • aynı olay benim torcha oldu.. servise götür 1 güne hallediyolar..
  • valla ben bataryadan olduğunu düşündüğüm için yeni batarya aldım sorun devam etmiyor. ama şunuda belirtiyim telefon 2 sene teknosa + 2 yılda ek garantili daha doğrusu garantiliydi trackpad i bozuldu (sıvı teması yüzünden ) bende hiç servise vermeden bi telefoncuya 40 tl ye yaptırdım sonra kalvyemde bozuldu bu sefer teknik servise yolladım telefonun acıldığını anladılar 400tl istediler. Garanti dışı bıraktılar sonra bende özel teknik servise yoladım üst kilit tuşuda kopmuştu full kasayı değiştirdim 80tl .bi süre sonra yine klavye kendi kendine bozuldu (kendi kendine A ya basma o ya dokunduğunda p yazma silme tuşuna basınca enter işlemesi gibi ) yine kasayı değiştirdiğim servise gittim 20 tl daha vererek klavyenin altındaki beyaz pedi değiştirdim. yine bir süre sonra klavye bozuldu benimde canıma tak etti sonunda elimde tornavida seti var ben actım bu sefer telefonu tabi youtube den izledim videoları açtım. boarda klavye kısmında oksitlenme gördüm resmen iyice temizledim beyaz ped i cıkartıp yeniden taktım sonra telefonu topladım. ve oldu vvalla 2 haftadır kullanıyorum telefoncunun yaptığından daha sağlam oldu :) Ama itiraf etmeliyim kendime çok küfür ettim. :) cep kaskı da vardı keşke ilk trackpad bozulduğunda servise yollasaydım belki sıvı temasını anlamazlardı çünkü trackpad çalışıyordu ama zor çalışıyordu olmadı kaskoya gönderirdim. ama ben salak gibi hiç uğraşamam diyip 40 tl ye trackpad değiştirdim tüm verdiğim parayı yazık ettim kabul ediyorum aptalım o konuda. sanki telefona çok ihtiyacım varmış gibi üşendim bide servise yollamadım özel yaptırdım pişmanım. iphone um olduğu halde hemen servisten cıksın die garanti dışı bıraktırdım telefonumu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    blackberry priv pil orjınal
    3 yıl önce açıldı
    BLACKBERRY BOLD
    17 yıl önce açıldı
    Nokia E52
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.