Şimdi Ara

blackberry curve 8520 vs Nokia e72

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • blackberry curve 8520 ve nokia e72 arasında kaldım.. Ya da 400 tl civarı telefon önerisi olan?

• bende nokia e72 alıcam güzel telefon black berry nasıl bişi bilmiyom ama tasarım ve görünüş olarak e72 güzel telefon işlemciside fena sayılmaz
  • 400lira mesajlaşma telefonuna verilmez alcatel ot 900 gibi bir telefon alırsanız alın yoksa 400liraya 2.el 0 çok iyi akıllı telefonlar var.

illa klavyeli derseniz GM Fox var.

Blacberry Curve 8520 eski bir telefon o fiyatı haketmiyor onun yerine 2.el Bold alacaksanız alırsınız Bis-BBm gibi ayrıcalıkları var.

klavyeli olması şart değil derseniz farklı tavsiyelerde yaparım.

iyi forumlar
  • Curve 8520 aldım gerçekten cok iyi. Verdiğim paraya pişman değilim. İlk başta biraz tuhaftı ama şimdi anlıyorum ki Blackberry gerçekten farklı bir şey. Üst modelleri alacaklar ya da şimdilik curve 8520 alacaklara tavsiye ediyorum. Kullanımım şu şekilde, Facebook, twetter, whatsapp, windows live messenger, mesajlaşma ve arama :) He birde söylemeden duramıyacağım kulaklıkla harika müzik ses kalitesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu2o

Curve 8520 aldım gerçekten cok iyi. Verdiğim paraya pişman değilim. İlk başta biraz tuhaftı ama şimdi anlıyorum ki Blackberry gerçekten farklı bir şey. Üst modelleri alacaklar ya da şimdilik curve 8520 alacaklara tavsiye ediyorum. Kullanımım şu şekilde, Facebook, twetter, whatsapp, windows live messenger, mesajlaşma ve arama :) He birde söylemeden duramıyacağım kulaklıkla harika müzik ses kalitesi var.

3g olmaması çok sorun çıkarıyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.