Şimdi Ara

BLACKBERRY CURVE 9300 ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun şarjı vardı bir anda kapandı ne olduğunu anlamadım eve geldim açayım dedim telefonun ilk açıldığı yerde kalıyo telefon yani Blackberry yazısı çıkıyo altta çubuk çok azcık doluyo sonra telefon kapanıyo üstte kırmızı ışık yanıyo bu böyle tekrarlanıyo , birazcık araştırma yaptım bazıları bataryanın ömrü bitmiş diyo daha 3 ay oldu telefonu alalı , bazılarıda bataryadan değil diyo anlamadım gitti çözümü yok mu bu sorunun telefonumu kullanamıyorum şuanda.

• Merhaba, cihazi bir kac saat kapali sarja biraktiniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sabaha kadar bıraktım , bataryayı çıkarıp taktım bir şey değişmedi garantisi var servise vermeyi düşünüyorum bi baksınlar , inşallah olur ya
  • Size garip gelecekte bende denedim şöyle yaptım zaten kaybedeceğiniz bir şey yok deneyin derim ama gülmeyin :D Bataryayı elinize alın sanki ortadan ikiye kırarmış gibi azıcık çok hafif kuvvet uygulayın tekrar takın ben öyle yapmıştım açıldı denemekte fayda var yardımcı olayım dedim :)
  • Merhaba.

Bazen bende de oluyor bu durum.Ancak bataryayı çıkarıp taktığımda düzeliyor.Sizinkini bilemem.
  • Hayır benim anlamadığım telefona toz kondurmuyodum bir kere bile düşmedi yere su falan kesinlikle almadı durup dururken neden oluyo ki böyle bişey , birdaha blackberry asla almam ya bu ne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.