Şimdi Ara

Blackberry hakkında bilgi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mesela benim 100 MB lık bis paketim var BB APP STORE dan da uygulamaların yeni versiyonlarını güncelle diye bildirim geliyor. Ben Wi-Fİ ile modeme bağlansam bu güncellemelerin boyutları (4MB - 10 MB ) 100 MB lık BİS paketimden mi Düşer yoksa Modeme bağlandığım için Modemden mi faydalanır ??

• Indirilen uygulamalar wi-fi uzerinden baglanildiginda 100 mb bis paketinden dusmez. Ancak uygulamalari indirdikten sonra cihazi yeniden baslatmak gerekir. Cihaz yeniden baslatildiginda hala wi-fi bagli mi dikkat etmek gerekir. Hatta mobil sebekeyi kapatip wi-fi ile indirmeyi de deneyebilirsiniz. Eger izin veriyorsa bu sekilde deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha kasıp 1gb lık paket alın başınız ağrımaz hiç
  • arkadaş doğru söylemiş... 250 mb olsa o paket, belki yeterli olur ama 100 mb yeterli olmayabiliyor
  • Arkadaşım hiç gerek yok. Wifi ile bağlandığında cihazdan "Bağlantıları Yönet" kısmına gel. Oradan "Mobil Şebeke Seçenekleri" ne gir "Veri Servisleri & Dolaşımdayken" seçeneklerini kapalı yap. Sonra onları açık yapmadığın sürece hattın üzerinden internet kullanmaz telefon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.