Şimdi Ara

....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
2
Favori
27.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlaar 1 ay önce varta şarj cihazı 4x2500mah pilleriyle birlikte 40 ytlye aldım aldığım yer tanıdıktı bana direk bunu önerdi gerçekten performansına hayran kaldım 1 ay oldu hala pill full hemde daha ilk şarjı olmasına rağmen full makinayla yaklaşık 150 tane gündüz 70-80 tanede gece flashlı foto çektim toplam 1 saat kadarda video çektim(30fsb) birde toplam 30 dk civarı ses kaydı yaptım makina çok uzun süre açık kaldı pc ye bağlayıp uzun süre foto aktardım ama pill hala ilk şarjıyla full tek kelimeyle hayran kaldım muhteşemmiş aklımdaki tek soru işareti şu '' ben bu pilleri nasıl bitiricem''gerçekten mükemmelmiş herkese tavsiye edrim hama gp sakın almayın çok dandikler bende önceden 2500 mah hama verdı ilk 2-3 ay normaldi ama sonra bozuldu makina açıtığım gibi kapanmaya başladı ama vartanın bu uzum süren performansına hayran kaldım sizlerede öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft_fatalrhymer -- 11 Haziran 2007; 16:05:43 >

• Alican modelinide yaz belki almak isteyen arkadaşlar olabilir Bu arada iyiki sen aldın sende denemiş oldum 1-2 hafta sonra bende aliim aynısını ama varsa 2700 lüünü alayım almışken
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Alican modelinide yaz belki almak isteyen arkadaşlar olabilir Bu arada iyiki sen aldın sende denemiş oldum 1-2 hafta sonra bende aliim aynısını ama varsa 2700 lüünü alayım almışken

valla modeli falan yokki neyse ben bi ara fotolarını çekip koyarım

• Varta Photo Accu 2500 m/ah orijinal japan alın /Kendileri şuan 1 numara dır.
  • Sende varmı dostum o dediğin Varta?
  • Ben de 2500mAh Power Accu modelinden almıştım.
    Diş fırçamla beraber kullanıyorum ve diş fırçamla gelen DURACELL alkaline göre 4-5 kat uzun kullandım desem yalan olmaz.
    Gerçekten kalite bir pil
  • bende şu an varta 2500 mh kullanıyorum. 2 hafta oldu alalı.teknosa dan 30 ytll ye 4x2500 mh pil + şarj cihazı. pilleri canon a540 makinede kullandım.pek performans aldığım söylenemez. 50-60 çekimden sonra bitiyor. başka makinede denemedim ama.belki makine çok pil harcıyordur. makine ve pilleri aynı anda aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şu pilin bi siteden linkini koyabilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc92001

bende şu an varta 2500 mh kullanıyorum. 2 hafta oldu alalı.teknosa dan 30 ytll ye 4x2500 mh pil + şarj cihazı. pilleri canon a540 makinede kullandım.pek performans aldığım söylenemez. 50-60 çekimden sonra bitiyor. başka makinede denemedim ama.belki makine çok pil harcıyordur. makine ve pilleri aynı anda aldım.

Dostum bi dene başka makinada arkadaşında falan başka makina varsa yine aynıysa alicanın kisi ile değiştir süper piller yaw
  • pilleri zaten tavsiye üzerine aldım.bu hafta başka makinede deneyecem. eski makinede 2000 mh datron kullanıyordum ne zaman şarj ettiğğimi unutuyordum.zaten piller 4 tane . ikisini arkadaşa verip deneyecem bakalım.sonucu yazarım.
  • benim kullnadığım POWER ACCU 2500mAh ama resimdeki fotoğrafçılar için daha iyi olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Arkadaşlar şu pilin bi siteden linkini koyabilirmisiniz?

geçen hafta teknosa dan almıştım.
    şimdi baktım teknosa nın sitesine 2100 mh modeli var. ama 2500 mh modeli yok. anlamadım yaw.
  • alan arkadaşlar 2 tanesini ne kadar aldınız.. fiyatları duyalım
  • Ben de bugün Karaköyden kredi kartı ile 4 tane varta 2500 aldım. Toplam 20 ytl. 2 tanesi photo accu.
    Vartalar japon üretimi çin değil.

http://www.varta.com/eng/

Burada pil seçim linki var. Benim a610'u göremedim.
    http://www.en.varta-consumer.com/content.php?path=/&&domain=www.en.varta-consumer.com
    Bu normal 2500lük
    http://www.en.varta-consumer.com/content.php?path=/1515_1138618221.html&&domain=www.en.varta-consumer.com

• Bunlarda Varta 2700

• harbiden helal olsun bende 3 hafta önce aldım varta forumdan tavsıyelerde duymustum 30 ytl ye 2500 4 pil dahil süper gercekten + 1000
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadeverus

Bunlarda Varta 2700

Alicanın kide bunlara benziyor zaten tip olarak ama onunkiler 2500 mAh
  • Selam daha önce yazmıstım Power Accu 2500 amp ( VARTA) + cihaz (4 pil) = 26 YTL.. Fakat şarja koydum hala front ve back lambaları yanıyo yani şarj bitmedi daha daha ne kadar şarjde turmalıyım nerdeyse 18 saati geçiyo üzerinde 7 hrs-11 hrs yazıyo bu yazılanları da geçti. Bakalım elbette ışık söner..
  • Bazen ışıkların sönmesi uzun sürüyor ben sönene kadar şarj da tutuyorum valla
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.