Şimdi Ara

....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
2
Favori
27.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 10_ur

Bundan bahsediyorsun sanırım... Söylemek istediğin anladım ama kesin anlamı o değildir bence.. çünkü göz göre göre "biz 2500 lük satıyoruz ama pilimiz 2400'lük,yani sizi kazıklıyoruz" demek anlamına gelir.Yani mutlaka bir manası vardır orada yazanın.Bilen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim
     ....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!!

kazıklamak demeyelim de kabul edilebilir bir farkla satış taktiği diyelim

Sakın ola ki GPyi kötülüyorum filan sanmayın bu arada,Eski pillerim GP 2100dü.Gayette memnundum ama vartanın bu serisi harika

• boşwerin yaw gp naparsa yapsın biz vartadan şaşmayalım 1 numara varta
  • Vartada neymiş öyle bea?

• quote:

Orjinalden alıntı: MrKutlu

Vartada neymiş öyle bea?

Bak doğrusunu yazmış 2650

En son 2650mi var bunda?

• Bende aldım yaklaşık 1 hafta önce sipariş verdim cuma günü geldi ve gidip aldım 50 YTL ya makina @yagmur_ygmr kisi ile aynı 9v, AAA, AA pilleri şarj edebiliyor...4-7 saat arasında bu işlem tamamlanıyor yanındanda 4 tane 2500 mAh (Power ACCU) pil çıktı cumartesiden beri kullanıyorum hala full gelişmeleri buraya yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 10 Haziran 2007; 20:01:47 >
  • Arkadaşlar biraz önce çektiğim resimleri paylaşayım

Not: Arkadaşlar resimde görülen sarı piller (Hama 2500 mAh) yaka silktiğim pillerdir sakın almayın tavsiye etmem Varta süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 10 Haziran 2007; 23:42:05 >

• Merhaba
    bende 2500 lük varta pillerden kullanıyorum gerçekten uzun bir süre şarj makinesinin yanına uğramadan gezebilirsiniz. Ben canon a540 makinemde kullanıyorum bir sarş ile 150 civarında flaşlı foto ve sayısını hatırlamadaığım kadar flaşsız foto çektim ancak pil yarı ömrünü tamamladıktan sonra flaşı doldurması uzamaya başlıyor. Diğer marka şarjlı pillerde de durum böylemidir bilmiyorum ilk defa şarjlı pil kullandığım için bilemeyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gold_man

Merhaba
    bende 2500 lük varta pillerden kullanıyorum gerçekten uzun bir süre şarj makinesinin yanına uğramadan gezebilirsiniz. Ben canon a540 makinemde kullanıyorum bir sarş ile 150 civarında flaşlı foto ve sayısını hatırlamadaığım kadar flaşsız foto çektim ancak pil yarı ömrünü tamamladıktan sonra flaşı doldurması uzamaya başlıyor. Diğer marka şarjlı pillerde de durum böylemidir bilmiyorum ilk defa şarjlı pil kullandığım için bilemeyeceğim.

Hepsinde öğle dostum
  •  ....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!!

Bu pil Tekirdağ TanSAş ta var almak isteyenler alabilir çifti 12 ytl gibi birşeydi
  • varta mükemmel yaw iş makinada değil pillerde çünkü benim eski hamaları vartanın cihazla şarj ettim ama hayır yok yinede iş pillerde bitiyo alınacak en iyi şarj pili varta ondan sonra duracell
  • Evet bütün iş pillerde bitiyor
  • @ft_fatalrhymer bu topiği iyiki açmışsın birçok arkadaş bu topicten faydalandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 11 Haziran 2007; 17:14:04 >
  • Arkadaşlar pilleri 2 gün önce şarj ettim ışıkları sönünce elektirikten çıkardım aleti 2 gün piller şarj cihazının içierinde ama elektirik bağlantısı olmadan şimdi makinama taktım 3,4 flashlı fotoğraf çektim batari nov diyor nedir nu iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Arkadaşlar pilleri 2 gün önce şarj ettim ışıkları sönünce elektirikten çıkardım aleti 2 gün piller şarj cihazının içierinde ama elektirik bağlantısı olmadan şimdi makinama taktım 3,4 flashlı fotoğraf çektim batari nov diyor nedir nu iş

@emrcan;

İlk şarjı bir gün falan tut çok faydalı oluyor ilk şarjında uzun süre fişten çekme bende öyle bir sorun yok sende neden oldu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 11 Haziran 2007; 17:18:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

hyr çünkü her makinanın sarfettiği enerji farklıdır ama varta tüm makinalar iyi gidiyo 2500lükler özellikle

2700 lükler daha fazla gider
  • İlk şarjı değilde hocam bazen şarj aderkende elektirikler gidip geliyor 2 kere elektirikler gitti şarj süresi acayip uzadı bozulcak diye krokuyorum kesintilerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

İlk şarjı değilde hocam bazen şarj aderkende elektirikler gidip geliyor 2 kere elektirikler gitti şarj süresi acayip uzadı bozulcak diye krokuyorum kesintilerden

Dostum o zaman bence sen tekrar şarja tak pilleri 1 gün süresince fişten çekme, sonraki şarjlarda ışık sönünce çekersin Bu arada benim daha hâlâ full Cuma şarjdan çıkardım hâlâ full
  • Ya arkadaşlar yukarıda soru sordum kimse cevap vermiyor.Varta nın photo accu serisi ile power accu arasında ne fark var.Ben photo accu aldım da acaba nasıl yaptım diye düşünüyorum.Madem böyle bir topic açtınız faydalı olmaya çalışıyosunuz elindenizden geldiğince sorumu yanıtlarsanız sevinirim.İyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

Ya arkadaşlar yukarıda soru sordum kimse cevap vermiyor.Varta nın photo accu serisi ile power accu arasında ne fark var.Ben photo accu aldım da acaba nasıl yaptım diye düşünüyorum.Madem böyle bir topic açtınız faydalı olmaya çalışıyosunuz elindenizden geldiğince sorumu yanıtlarsanız sevinirim.İyi günler

Evet bilen arkadaşlar.. Beyefendiye yardım edelim

up
  • Ben Karaköyden her iksinden de aldım. Her ikisi de aynı dediler ki üzerinde yazan değerler de aynı. Photo Accu eski seri Power Accu yeni.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.