Şimdi Ara

....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
2
Favori
27.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mhyen

Ya arkadaşlar yukarıda soru sordum kimse cevap vermiyor.Varta nın photo accu serisi ile power accu arasında ne fark var.Ben photo accu aldım da acaba nasıl yaptım diye düşünüyorum.Madem böyle bir topic açtınız faydalı olmaya çalışıyosunuz elindenizden geldiğince sorumu yanıtlarsanız sevinirim.İyi günler

valla ikisinide ayrı ayrı denemediğim için bilemeyeceğim ama sonuçta marka aynı marka mah ta aynı pek fazla bi fark yok ama yinede foto makinası için photo accu almak daha iyi olur ama bişey değişeceğini sanmıyorum şahsen ama fiyat olarak fark varsa bence power accu al mükemmel ben power accu kullanıyorum bence değişen bişey yoktur

• Merhaba arkadaşlar,
    Canon A630 makinem için Varta 2700mAh pil almak istiyorum.Teknosa'da Pilleri buldum fakat paket sadece 4'lü pil'den oluşuyor,şarj cihazı yok.
    Daha önce aldığım ama performansından memnun kalmadığım GP 2700 mAh-Rapid (2-5 saate şarj eden) pillerimin şarj cihazını bu pillerde de kullanabilirmiyim? Yoksa şarj cihazı olan paketleri mi aramalıyım?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abici94

Merhaba arkadaşlar,
    Canon A630 makinem için Varta 2700mAh pil almak istiyorum.Teknosa'da Pilleri buldum fakat paket sadece 4'lü pil'den oluşuyor,şarj cihazı yok.
    Daha önce aldığım ama performansından memnun kalmadığım GP 2700 mAh-Rapid (2-5 saate şarj eden) pillerimin şarj cihazını bu pillerde de kullanabilirmiyim? Yoksa şarj cihazı olan paketleri mi aramalıyım?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Dostum tabikide Varta şarj cihazında Varta pil kullanmak daha iyi olur fakat fazla fark etmez heleki şarj cihazın Gp ise fazla sorun olmaz sadece pilleri alabilirsin...

Bu resimde Varta'nın kullanım klavuzundan;

....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!!

Not:8 Haziran 2007 tarihinde ilk şarjınu ettiğim ve 9 Haziran 2007 tarihinde kullanmaya başladığım Varta 2500 mAh Power Acuu piller daha hâlâ full inanılmaz ama gerçek helal olsun Varta ya çok kaliteli herkese tavsiye ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Dostum tabikide Varta şarj cihazında Varta pil kullanmak daha iyi olur fakat fazla fark etmez heleki şarj cihazın Gp ise fazla sorun olmaz sadece pilleri alabilirsin...

Bu resimde Varta'nın kullanım klavuzundan;

Not:8 Haziran 2007 tarihinde ilk şarjınu ettiğim ve 9 Haziran 2007 tarihinde kullanmaya başladığım Varta 2500 mAh Power Acuu piller daha hâlâ full inanılmaz ama gerçek helal olsun Varta ya çok kaliteli herkese tavsiye ederim...

Kullanma kılavuzundan okuyabildiğim kadarıyla;pillerin sürekli fişte şarj aletine takılı kalmasında problem olmayacağını, hatta hep hazır kalması için bu şekilde bırakılmasını tavsiye ediyor. Acaba doğru mu anlıyorum? Yani kullanılmadığı zaman devamlı şarjda mı bırakılmalı?
    Arkadaşlar sizler böyle mi yapıyorsunuz,bu şekilde pillerin performansında düşme oluyor mu?

• quote:

Kullanma kılavuzundan okuyabildiğim kadarıyla;pillerin sürekli fişte şarj aletine takılı kalmasında problem olmayacağını, hatta hep hazır kalması için bu şekilde bırakılmasını tavsiye ediyor. Acaba doğru mu anlıyorum? Yani kullanılmadığı zaman devamlı şarjda mı bırakılmalı?
    Arkadaşlar sizler böyle mi yapıyorsunuz,bu şekilde pillerin performansında düşme oluyor mu?

Evet dostum doğru anlamışsın kullanım klavuzunda kastedilen şey kutudan dört adet pil çıkıyorya ikisini makinaya takınca diğer ikisi boş da kalıyor kasdedilen şey yani kullanmadığımız zamanlarda boşalmasın diye pilleri makinada şarj halinde bekletmemiz ama bekletmesekte Varta piller fazla boşalmıyor...Ama eski hamalar kullanmadan 5 gün içinde tamamen boşalıyordu aynı durum Vartalarda söz konusu değildir... Tabiki de şarj cihazında bırakırsak hep full kalır ama şarj cihazında bırakmasakta fazla bişey fark etmez ama şahsi önerim boşuna şarj cihazında bırakmayın gereksiz yere elektirik kaybı zaten Varta lar çok dayanıklı öyle ufak şeylere gelmezler. Kafanda bir soru işareti varsa sor yardımcı olmaya çalışırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 21 Haziran 2007; 20:55:25 >

• Teşekkür ederim,ben de en kısa zamanda Varta'cı olucam.
  • quote:

Teşekkür ederim,ben de en kısa zamanda Varta'cı olucam.

Önemli değil dostum..

Şimdiden hayırlı olsun...Varta power accu 2700 mAh (bulamassan power accu 2500 mAh) öneririm...
  • varta mükemmel yaw herkes varta alsın üstelik fiyatıda bence diğer uyduruk markalara göre çok hesaplı varta mükemmel sakın gp-hama vs. uyduruk markalara para vermeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

varta mükemmel yaw herkes varta alsın üstelik fiyatıda bence diğer uyduruk markalara göre çok hesaplı varta mükemmel sakın gp-hama vs. uyduruk markalara para vermeyin

Gp yine idare ederde yani Varta ya değişmem doğrusu yine bulabilen Varta alsın bulamayan yine mecburen Gp ama keinlikle Varta öneririm
  • Bu gün gelecek varta şarj cihazım.Bakalım performansını bizzat test edeyim.
    Genelde herkes memnun.Başka marka düşünmedim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decrypter35 -- 23 Haziran 2007; 12:37:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: decrypter35

Bu gün gelecek varta şarj cihazım.Bakalım performansını bizzat test edeyim.
    Genelde herkes memnun.Başka marka düşünmedim zaten.

Aman dostum ilk şarjını 1 gün tut piller içi çok faydalı oluyor...Güle güle kullan
  • power accu 2700 ile 2500 arasında kaç çekimlik fark var acaba? 200 mahlık fark bize kaç poz kazandırır?

Teşekkürler...
  • Arkadaşlar niye bu topicle hiç ilgilenilmiyor??

power accu 2700 ile 2500 arasında kaç çekimlik fark var acaba? 200 mahlık fark bize kaç poz kazandırır?

Teşekkürler...
  • up....
  • @Razorback dostum kusura bakma 4 gün ceza almıştım uğrayamadım foruma ama mesajını okumuştum ilk olarak sana yardımcı olmaya çalışayım, bahsettiğin konu makinadan makinaya değişir her fot. mak. ayrı şekilde pil tüketir fakat ben şahsen bulabilirsen 2700 mAh al bulamassanda fazla üstünde düşme 2500 al derim oda işini fevkulade görür 2700 mAh kullanmadığım için ne kadar fark olacağını bilemeyeceğim ama şunu söylemek gerekirse not olarak belirteyimde diyer arkadaşlarda görsün

Not:Varta Power Accu 2500 mAh şarj pillerimi Varta şarj cihazım ile şarj ettikten sonra 8 Haziran 2007 de kullanmaya başladım ve 28 Haziran 2007 piller hâlâ full almak isteyen herkese duyrulur...

• cevabın için çok teşekkürler.. peki bu 2700lük şarj cihazı dahil olan paketi en ucuz kaça buluruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

cevabın için çok teşekkürler.. peki bu 2700lük şarj cihazı dahil olan paketi en ucuz kaça buluruz?

Dostum o ilden ile değişir sana tavsiyem bigün boş vakit bulursan çık çarşıya dolaş en ucuz neresi verirse ordan al derim. Ben 2500 mAh 4 tane pil ve şarj cihazını 50 YTL ye aldım ama Vartalarda özelliklerine göre fiyatlarıda değişir mesela ft_fatalrhmer 40 ytl ye aldı, şarj cihazları farklı, benimkisinde ek olarak 9v da şarj ediliyor, bide 7 saatte AA 2500 mAh pil şarj edebiliyor. İkisi arasındaki tek fark bu ama piller falan aynı yani iş pillerde bitiyor şarj cihazı fazla önemli değil ama kaliteli olması açısından Varta al. Bu yüzden yani değşir alacağın yere göre ve özelliklerine göre ama işte hesap et 2500 mAh lıklar 50 ytl ise 2700 mAh tahminim 60 ytl civarıdır.

• Benim kullandığım piller de varta, ve harikalar Çok memnunum

• Ben Vartadan şaşman zaten
  • Arkadaşlar gerçekten süper 10 günde 2 kere şarj ettim ve pillerle 1000 i geçik fotoğraf çektim makine fuji 6500 süper gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.