Şimdi Ara

....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
2
Favori
27.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: stilll

zaten sabah 7de uçağım var.5 gibi evden çıkarım.o saate kadar kalsın şarjda.
    bir de uçakta foto çeksem bir şey demezler deil mi?manzarayı tabi

Uçakta bataryalı cihazların kullanılması yasak diye biliyorum.
  • bir sürü video foto var.onlar nasıl çekti acaba
    bkz.http://www.youtube.com/watch?v=EVtY3Yi1wG0
    http://www.youtube.com/watch?v=j0ALQf-j1mg
    vs..
    bu pilde bi dolmadı he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilll -- 4 Temmuz 2007; 22:28:29 >

• Bilmiyorum fakat babam uçağa bindiğinde bataryalı cihazlarınızı kapatın diye bir anos yapmışlar
  • Arkadaşlar bu piller bitmiyor yaw hâlâ full Yaklaşık bir ay oldu bu ne yaw bitmek tükenmek bilmiyo bari yarıya inse hâlâ full gösteriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 5 Temmuz 2007; 1:43:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Bilmiyorum fakat babam uçağa bindiğinde bataryalı cihazlarınızı kapatın diye bir anos yapmışlar

Ben bindiğimde hiç birşey demediler sadece telefonlar için uyardılar heralde firmadan firmaya değişiyor
  • Vay be uzun süredir ilk defa öneri isticem forumda

2700'lük vartalardan aldık diyelim; 4 pili aynı anda en kısa sürede şarj etcek şarj cihazı ne önerirsiniz? Harici flaşta kullanılcak piller
  • ben theshuckdakinden kullanıyodum varta tırt..
    2 takım aldım..
    1 tanesi şarj tam doldugu halde lambaları sönmüyor arızalı...
    2. ise pilleri kavurdu sebepsizce..!!

servise götürsem fazla şarjda tutmuşsunuz vs.. gibi bahaneler üretecekleri için hepsinden ötesi sanırım piller garantiye girmiyor hiç ugraşmadım ama bence GP alın arkadaşlar.. Benim başıma geldi fakat başkasına gelmemiştir o ayrı sadece tecrübemi paylaşıyorum.
  • Arkadaşlar 567. fotodayım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerCys

ben theshuckdakinden kullanıyodum varta tırt..
    2 takım aldım..
    1 tanesi şarj tam doldugu halde lambaları sönmüyor arızalı...
    2. ise pilleri kavurdu sebepsizce..!!

servise götürsem fazla şarjda tutmuşsunuz vs.. gibi bahaneler üretecekleri için hepsinden ötesi sanırım piller garantiye girmiyor hiç ugraşmadım ama bence GP alın arkadaşlar.. Benim başıma geldi fakat başkasına gelmemiştir o ayrı sadece tecrübemi paylaşıyorum.

Talihsizlik hocam ne diyeyim geçmiş olsun...Benimkinlerde o sorun yok yaw acaba neden seninde iki takımda arıza çıkarttıGp almayın bence çok çabuk bitiyor Varta süper

• quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Vay be uzun süredir ilk defa öneri isticem forumda

2700'lük vartalardan aldık diyelim; 4 pili aynı anda en kısa sürede şarj etcek şarj cihazı ne önerirsiniz? Harici flaşta kullanılcak piller

@PlutosDaddy hocam benimkisi 2500 mAh leri 7 saatte şarj ediyor 2700 mAh leride tahminim 8 saat civarı eder ama bence şarj süresi önemli değil çünkü zaten bitmiyor piller 4 tane var bende dördünüde aynı anda şarj ettim (ilk aldığımda) hâlâ ilk ikisi bitmedi yaw diğerlerine geçemedim daha o yüzden bence şarj süresini öneme alma zaten piller çok geç bitiyor baştan dördünüde şarj edersin sonra ikisini makinana takarsın diğer ikisi kalır sonra bu ikisi bitince diğer ikisini takarsın o aradada bitenleri şarj edersin (devirdayım olayı) böylece hiç sıkıntın çıkmaz hele sen 2700 alacaksınki hiç bitmez ama sen benden fazla foto çekiyorsun o yüzden benim 1 aydır bitmediğine aldanma hocam...Umarım karışık anlatmamışımdır bana biraz öyle geldide

• quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Arkadaşlar 567. fotodayım....

Razorback coştu piller hâlâ full mu yoksa yarılandımı?
  • İyi güzel de tam okumamışsın ki yav "Harici flaş", kamerada kullanılmicak 4 pil alıyo ve eminim kameradan daha sağlam harcıyodur. Bi set buldum GP, 4x2700MaH pil + 1,5 saatte şarj eden alet Heralde ondan alırım, işime en gelen o.
    quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Vay be uzun süredir ilk defa öneri isticem forumda

@PlutosDaddy hocam benimkisi 2500 mAh leri 7 saatte şarj ediyor 2700 mAh leride tahminim 8 saat civarı eder ama bence şarj süresi önemli değil çünkü zaten bitmiyor piller 4 tane var bende dördünüde aynı anda şarj ettim (ilk aldığımda) hâlâ ilk ikisi bitmedi yaw diğerlerine geçemedim daha o yüzden bence şarj süresini öneme alma zaten piller çok geç bitiyor baştan dördünüde şarj edersin sonra ikisini makinana takarsın diğer ikisi kalır sonra bu ikisi bitince diğer ikisini takarsın o aradada bitenleri şarj edersin (devirdayım olayı) böylece hiç sıkıntın çıkmaz hele sen 2700 alacaksınki hiç bitmez ama sen benden fazla foto çekiyorsun o yüzden benim 1 aydır bitmediğine aldanma hocam...Umarım karışık anlatmamışımdır bana biraz öyle geldide

• quote:

İyi güzel de tam okumamışsın ki yav "Harici flaş", kamerada kullanılmicak 4 pil alıyo ve eminim kameradan daha sağlam harcıyodur. Bi set buldum GP, 4x2700MaH pil + 1,5 saatte şarj eden alet Heralde ondan alırım, işime en gelen o.

Hee ben 2 tane pil alıyo sandım o zaman flaş çok harcar pili yawGp daha kısa sürede ediyor ama Varta da daha dayanıklı daha uzun süre gider.. Yada bak istersen şöyle yap baştan 2700 lük Varta lardan al 4 lü paket + şarj cihazı, sonra 4 tanede 2700 mAh Power ACCU pil alırsın böylece pil sıkıntın kalmaz hemde daha kaliteli olmuş olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 5 Temmuz 2007; 15:19:53 >

• quote:

quote:

Arkadaşım foto çekmekten bıktım.... bıraktım çekmiyorum artık.. çünkü bitmiyor.. hala full gösteriyor...

Senin kullanmadığın diğer 2 pil varya... onları başka bi alette kullanmaya başla bence.. Öle şarjlı durmasın....

Bu tarz ürünlerde şarj deşarj döngüsü iyidir....

• Dur bakalım yav, bi arkadaş geliş fiyatına alcak bana dediğim ürünü şimdi. Baktım kısa şarj olayı yalan çıktı alırım elbet dediklerinden de
    quote:

quote:

İyi güzel de tam okumamışsın ki yav "Harici flaş", kamerada kullanılmicak 4 pil alıyo ve eminim kameradan daha sağlam harcıyodur. Bi set buldum GP, 4x2700MaH pil + 1,5 saatte şarj eden alet Heralde ondan alırım, işime en gelen o.

Hee ben 2 tane pil alıyo sandım o zaman flaş çok harcar pili yawGp daha kısa sürede ediyor ama Varta da daha dayanıklı daha uzun süre gider.. Yada bak istersen şöyle yap baştan 2700 lük Varta lardan al 4 lü paket + şarj cihazı, sonra 4 tanede 2700 mAh Power ACCU pil alırsın böylece pil sıkıntın kalmaz hemde daha kaliteli olmuş olur...

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım foto çekmekten bıktım.... bıraktım çekmiyorum artık.. çünkü bitmiyor.. hala full gösteriyor...

Senin kullanmadığın diğer 2 pil varya... onları başka bi alette kullanmaya başla bence.. Öle şarjlı durmasın....

Bu tarz ürünlerde şarj deşarj döngüsü iyidir....

Öyle yapcamda kullanılcak cihaz yokki ama zaten arada bi onları tekrar şarja takıyorum

• quote:

Dur bakalım yav, bi arkadaş geliş fiyatına alcak bana dediğim ürünü şimdi. Baktım kısa şarj olayı yalan çıktı alırım elbet dediklerinden de [:)

Tamam dostum güle güle kullan Gp de iyidir zaten
  • PlutosDaddy,
    Arkadaşım senin 4 tane varta 2700 power accu + yüksek ma ile şarj eden FANLI bir şarj cihazı alman gerekiyor...

Fan olması çook önemli....
  • Bu alcağımda da aşırı ısınmaya karşı sensörler varmış; fanlı dediğin olay ne kadar sürede şarj eder? Bana 7-8 saat gelmez
  • quote:

PlutosDaddy,
    Arkadaşım senin 4 tane varta 2700 power accu + yüksek ma ile şarj eden FANLI bir şarj cihazı alman gerekiyor...

Fan olması çook önemli....

Dostum fan olması neden bu kadar önemli?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.