Şimdi Ara

....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
2
Favori
27.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede bu pillerden var redbul air race de 2 tane pil ile 181 ve 50 70 tanede istanbul fotoğrafı süper piller

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!!

• Arkadaşlar merhaba;
    Fotoğraf makinamı (Canon S3 IS) 2006 yılı Mayıs ayı civarında almıştım.Donanımhaber sitesini takip ediyordum ve fotoğraf makinamı aldığımda, GP piller ve şarj cihazları tam bir efsaneydi.Bu nedenle GP'nin hızlı (15 dk) şarj cihazlarından biri ile 4 adet 2500 mAH GP pil almıştım.
    2006 yılı Ağustos ayında Side'ye tatile gittiğimde, Manavgat'ta bir fotoğrafçıdan 4 adet Varta 2500 mAH Power Accu pil daha aldım.GP bitince VARTA'yı, VARTA bitince de GP'yi kullanıyorum.VARTA'nın daha çok çekim yaptığı ve dayandığı kanaatindeyim.
    Ayrıca VARTA pil almak isteyip de hangi modelini alacağını düşünenler için VARTA'nın internet sitesine(varta.com.tr) bakmalarını tavsiye ederim çünkü çok güzel yönlendirme yapılıyor ve kullanılacak olan elektronik alete göre(dijital foto, tv kumandası, müzik seti vs gibi) alınması gereken pil çeşidini gösteriyor.
    Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: mombik

Arkadaşlar merhaba;
    Fotoğraf makinamı (Canon S3 IS) 2006 yılı Mayıs ayı civarında almıştım.Donanımhaber sitesini takip ediyordum ve fotoğraf makinamı aldığımda, GP piller ve şarj cihazları tam bir efsaneydi.Bu nedenle GP'nin hızlı (15 dk) şarj cihazlarından biri ile 4 adet 2500 mAH GP pil almıştım.
    2006 yılı Ağustos ayında Side'ye tatile gittiğimde, Manavgat'ta bir fotoğrafçıdan 4 adet Varta 2500 mAH Power Accu pil daha aldım.GP bitince VARTA'yı, VARTA bitince de GP'yi kullanıyorum.VARTA'nın daha çok çekim yaptığı ve dayandığı kanaatindeyim.
    Ayrıca VARTA pil almak isteyip de hangi modelini alacağını düşünenler için VARTA'nın internet sitesine(varta.com.tr) bakmalarını tavsiye ederim çünkü çok güzel yönlendirme yapılıyor ve kullanılacak olan elektronik alete göre(dijital foto, tv kumandası, müzik seti vs gibi) alınması gereken pil çeşidini gösteriyor.
    Saygılar...

sağolasın kardeş.. aklımdaki soruyu cewaplamışsın,sormama bile gerek kalmadı

• Arkadaşlar 4 tane 2700lük power accu pil ve kendi şarj aletini içeren paket piyasada mevcutmudur acaba?
  • ne demk
    quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

sağol kardeş

• abi son anda okumuşum yazıı tamda gp düşünüodum tekrar yüksek almayı makina alıcamktım teşekkürler
  • baktım abi 2700 mah da var
  • tüm makinalar için aynı performansı veriyor mu acaba? mesela canon a540 kullanıpta bu pillere sahip olan varmı? görüş belirtirlerse daha bilgilendirici olur
  • hyr çünkü her makinanın sarfettiği enerji farklıdır ama varta tüm makinalar iyi gidiyo 2500lükler özellikle
  • Ya arkadaşlar ben de şu resimdeki pillerden aldım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.Herkes 2500,2700 alma taraftarı.Bendekiler de 2300.Aldığım yer fotoğraf makinası için en iyi pillerin bunlar olduğunu söyledi.Sizce iyi mi etmişim kötü mü?

• Merhaba arkadaşlar;
    Öncelikle şunu söylemeliyim böylesine güzel ve büyük bir paylaşım formuna katkıda bulundugu için tüm üyelere
    teşekkür etmek istiyorum.
    Benim bir kaç sorum ve sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Bende Nikon Coolpix Dijital fotograf makinesi var.
    bu makina ile Nikon marka sarj aleti ve pillerini verdiler.Artık pillerin ömrü bitti sanırım.

1- Acaba sarj aletim 2500-2700 Mah pilleri güzel bir şekilde sarj edebilirmi
    2- Eğer işe yaramaz yeni bir tane al diyorsanız Varta sarj aleti almak istiyorum ayrıca
    ince pilleride sarj etsin istiyorum ama Vartalarda pil dolunca otomatik kesme özellikli
    olanlar pahalı oluyo. Hangisini önerirsiniz. ATABA da olabilir ama diyarbakırdayım ve
    burda bulamam ATABA

Sarj aletimin modeli "mh-70"
    Özellikleri Input = 0.11A -0.065A 11-15.6VA
    Output= 1.2V 1.0A X 2

3- nikonu sayfasında "EN-MH1" pil modeli diyor bu nedir acaba

• Arkadaşlar 4 tane 2700lük power accu pil ve kendi şarj aletini içeren paket piyasada mevcutmudur acaba?

ayrıca photo accumu iyi yoksa power accumu iyi anlayamadım? yazılanlara göre power accu dahah iyi ama diğerinin üzerinde niye photo accu yazıyor ozmn?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 9 Haziran 2007; 13:54:06 >
  • varta mükemmelmiş yaw varta hayranları giderek çoğalıyor ikisinide kullanan bir arkadaşımızın karşılaştırması vartanın gp de daha kaliteli ve uzun ömürlü olduğu kanıtladı geçen gün bir tanede thusuck kardeşe aldık bilikte
  • Geçenlerde dikkat ettim de GP pillerde üzerinde yazan modelle kapasitesi farklıydı.
    Tam değerini hatırlamıyorum ama 2300 yazıyorsa 2000 mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPETNAS

Geçenlerde dikkat ettim de GP pillerde üzerinde yazan modelle kapasitesi farklıydı.

belge?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur

quote:

Orjinalden alıntı: SPETNAS

Geçenlerde dikkat ettim de GP pillerde üzerinde yazan modelle kapasitesi farklıydı.

belge?

Teknosada görmüştüm.
    Varta ve GP arasında kalmıştım o zaman farkettim.
    Tam değerini bilmiyorum ama üzerindeki modeli göstermediğine eminim.
    Tüm modellerinde aynımıdır bilemem ama ben 2300 2500 2700mAh pillere bakıyordum muhtemelen onlardan birisiydi.

Az önce teknosaya tekrar gittim.dvd ve cd alacaktım hemde GP pillere tekrar bakayım dedim.

2700>2600
    2500>2450
    2100>2050 olarak pillerin üstünde ayrıca yazılmış.

Pilleri kullanan varsa onlar da bakabilirler.
    Belgesi pillerin üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 9 Haziran 2007; 21:30:11 >

• Bundan bahsediyorsun sanırım... Söylemek istediğin anladım ama kesin anlamı o değildir bence.. çünkü göz göre göre "biz 2500 lük satıyoruz ama pilimiz 2400'lük,yani sizi kazıklıyoruz" demek anlamına gelir.Yani mutlaka bir manası vardır orada yazanın.Bilen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim
  • Vay be
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuileMatt

Vay be

??
  • arkadaşlar biraz alakasız olacak ama nikon l3 fot. makinesi aldım ve yanında verdikleri pillerle şarj etmeden 500 e yakın fot. cektim(flaşlı flaşsız karışık). eski makineyle en fazla 100 tane çekebiliyordum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.