Şimdi Ara

....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
2
Favori
27.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

sorun yaşayan dostlar bazılarınız benimki çabuk bitti diyor çoğunluğun görüşü süper ama siz bence ya ilk şarjı düzgün yapmadınız yada ışık sönmeden çıkardınız yada sizin piller bozuk çıktı ben çok memnunum hala full ilk şarjında diğer 2 pil ise boşta duruyor daha hiç takmadım bile fotoları çekip koyacağım birazdan makinanın pillerine hayran kaldım geçen gün bi ara uzun süre zoom yaptım şarj bi kademe düştü bende sevindim ama baktım sonra yine full oldu bu piller bitmiyor yaww aklım almadı bu işi

Yuh hala full mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

sorun yaşayan dostlar bazılarınız benimki çabuk bitti diyor çoğunluğun görüşü süper ama siz bence ya ilk şarjı düzgün yapmadınız yada ışık sönmeden çıkardınız yada sizin piller bozuk çıktı ben çok memnunum hala full ilk şarjında diğer 2 pil ise boşta duruyor daha hiç takmadım bile fotoları çekip koyacağım birazdan makinanın pillerine hayran kaldım geçen gün bi ara uzun süre zoom yaptım şarj bi kademe düştü bende sevindim ama baktım sonra yine full oldu bu piller bitmiyor yaww aklım almadı bu işi

Yuh hala full mu?

ewet dostum hala full pillerin resimlerini çektim şuan upload ediyorum birazdan ekliyeceğim

• buyrun arkadaşlar işte resimler... NOT: resimler samsung s500 ile auto macro modunda çekilmiştir...

....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!!

• arkadaslar netten siparis verebilecegim bir yer yok mu acaba
  •  ....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!!

•  ....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!!

• samsung s730

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygmrr -- 30 Mayıs 2007; 16:48:38 >

• quote:

Wayyyyy bee işte buuuuuuuuu beklenen resimlerr çok teşekkürler dostum... şimdi sıra geldi, bunu nerden aldın nerde bulabiliriz

• Dostum bu güzel pilleri nerde bulabilirizi acaba???
  • Dostum çarşıyı gez herhangi bir fotoğrafçıda bulabilirsin bende alcam bi kaç gün içinde
  • quote:

buyrun arkadaşlar işte resimler... NOT: resimler samsung s500 ile auto macro modunda çekilmiştir...

Makinanın tipi gördüğünüz gibi oldukça yarık yumurta gibi keşke biraz tipli yapsaymış Varta ama işte acaip kaliteli daha önce gp almayı düşünüyorduk ama Alicana bir tanıdıklarıı fotoğrafçı tavsiye etmiş oda almış böylece bende alicanda denemiş oldum bi kaç gün içinde bende alayım yazın tatile falan gittiğimizde Hama lar beni öldürür

• quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

samsung s730

Tamam işte şarj cihazın kaliteli sana bi şu 2500 mAh lık aldınmı çok güzel olur

• quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

quote:

Wayyyyy bee işte buuuuuuuuu beklenen resimlerr çok teşekkürler dostum... şimdi sıra geldi, bunu nerden aldın nerde bulabiliriz

dostum ben tekirdağ'dayım pilleri çarşıdan tanıdık bir fotoğrafçıdan aldım adam tanıdıktı zaten bana direk bunu önerdi adamda kendi kullandığı 15 yıllık varta piller var hala sapasağlam gösterdi banada şaşırdım dedim gp falan nasıl dedim onlar bişeye yaramaz pilde en iyi varta başka tanımam dedi en dayanıklı ve uzun süre giden pil varta dedi bende tabi o sırada içinden ''hadilen'' dedim ama doğruymuş meğer piller mükemmel zaten adam tanıdık olunca bana sınırsız ve sonsuz garanti verdi dedim garantisi varmı adam 2 yıl var dedi sonra dedim imza atıcakmısınız kaşeye dedim oda gerek yok ya zaten garanti belgesi kaybolsada sen getir ben onu değiştiririm bozulursa bi arıza olursa yenisini veriyorlar bize istanbuldan ben değiştiririm dedi ben çok memnunum eğer tanıdık fotoğrafçı varsa sizde onlardan alın benim aldığım yer kodak bayisi aranızda tekirdağlı varsa bilir en iyi fotoculardan biridir yavuz mahallesi lise caddesi namık kemal lisesinin karşısında adı SEL fotoğrafçılık.... baştan adam bana 2700 lüğünü sipariş etmişti ama gelmemiş 2500 lüğü verdi mükemmel 2700 lüğe 50 ytl demişti bunuda 40 ytl ye verdi + sınırsız garanti

• en yakın zamnda alcam inş
    quote:

quote:

samsung s730

• quote:

en yakın zamnda alcam inş
    quote:

quote:

samsung s730

kardeş senin bu pillerin mahı çok düşük değilmi foto mak için en az 2100 mah şart bence

• yes it is fakat önceleri günde dört pil kullanırken şimdi 2 günde bir pil değiştiriyorm ve hafızasını doldurana kadarda kullanıyorm yaneeee
    quote:

quote:

en yakın zamnda alcam inş
    quote:

quote:

samsung s730

kardeş senin bu pillerin mahı çok düşük değilmi foto mak için en az 2100 mah şart bence

• ben ankara mavi bilgisayardan aldım mavi sarj aleti + 4 adet 2500 power acu pili 29.400 e 6 taksit su an sarha takılı en yakın zamanda kullanım bilgilerini yazacagım
  • Ben de şu resimdeki alet ile pilleri bugün carefour'dan 39 liraya aldım.Bilmiyorum zarar mı ettim ama şunu öğrenmek istiyorum.Bu piller için ortalama 15 saatte doluyo yazılmış.Ben bu saat sonunda çekecek miyim yoksa cihaz otomatik akımı kesiyor mu?Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhyen -- 4 Haziran 2007; 20:49:39 >
  • yok kardeş kendi söncek
  • sağol kardeş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.