Şimdi Ara

BLACKBERRY İPOD DAN DAHA İYİ SES VERİYOR YARDİM EDERMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende bb 9300 curve var telefonumun sesinden cok memnunum birde bb lerde audioboost diye bir olay var onu acinca tadindan yenmiyor ama bir gun arkadasimin 4 nesil ipod unda muzik dinledim cok hosuma gitti daha iyi gibi geldi zaten biri telefon biri ipod farkli olmasini beklemiyordum ve dogum gunumde 4 nesil 8 gb ipod geldi hersey cokguzel uygumalari cok sevdim daha once ios kullanmamistim ama cok begendim ama ses olarak bb deki sesi vermedi bana şaşirdim acaba yukledigim muziklerin sesimi kisik diye ama bb deki muziklerin aynisiydi bir arkadasa sordum kulakliktirdandir dedi iki alettede kullandigim kulaklikhttp://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/kulaklik__mikrofon/890/110260626/panasonic_rpdjs400aea_mavi_kafa_bantli_kulaklik bu dur arkadaslar kulaklik sizce kulakliktan dolayimidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hıı ondan.
    Mantıklı düşünüp konu acın ama yeter artık...

• Ya ciddi ciddi söylüyorum. Sony marka kulaklığım var. Kulaklığı takıp masanın üztüne koyunca çıkan ses, kulaklık takmadan masaya koyduğum ipodun sesinden daha çok çıkıyor. Bunun bi çaresi var mı ? Yazılımsal ise her türlü şeyi yapabilirim..
  • Ipod lar zaten kulakliktan ses vermek uzere dizayn edildigi icin kulakliktan gelen sesin fazla olmasi normal, kulaksiz muzik dinlemek temel hedef olsaydi tek hoporlor ile gelmezdi ipod touch.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Ipod lar zaten kulakliktan ses vermek uzere dizayn edildigi icin kulakliktan gelen sesin fazla olmasi normal, kulaksiz muzik dinlemek temel hedef olsaydi tek hoporlor ile gelmezdi ipod touch.

+1

Zaten iPod Touch'un hoparlöründen ne bekliyorsun ki? Bildirimleri seslendirmek için yapılmıştır kanımca. Yani temel amacı odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Hıı ondan.

Arkadasim sorunum bu benim allah allah napiyim yani Yalanmi soyliyecegim

• quote:

Hıı ondan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hıı ondan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.