Şimdi Ara

Hem Hoparlorden hemde tv den ses almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarimda kullandigim logitech 2 + 1 hoparlor ve samsung 27" tv var ben hem bu tv nin hoparlorunden ses almak istiyorum hemde logitech ten . Hoparlorun arkasinda kirmizi beyaz olmak uzere 2 tane input var . bunlari bagladim ama birsey degismedi sizce ne yapmam gerekiyor . Daha dogrusu boyle birsey olabilir mi ?

Saygilar...

• Tam olarak bilgim yok ancak bir fikir verebilirim Tv yi pcye Hdmi çıkışından bağlarsanız ( Hdmi çıkışı olan bir ekran kartınız varsa tabi ) tv den görüntü ile birlikte ses de alırsınız aynı zamanda normal ses kartınıza 2+1 de bağlı olursa onlardan da ses gelecektir diye düşünüyorum.
  • HIS 4800 serisi var oyle yaptigimda sadece tv den ses geliyor malesef
  • Dediğim gibi çok iyi bilmiyorum aklıma bu fikir geldi şimdilik
  • Yinede tesekkurler
  • anakarta bir ses kartı takarak...
    bunun ses çıkışını logitech 2+1 hoparlöre verebilirsiniz...
    tv ise onboard ses kartı üzerinden önceki şekilde çalışacak...
  • hdmı yı tv ye bağladığında onboard ses kartı tv ye yönlenicek o zaman ordan ses alamazsın.ama ayrı bi ses kartı takarsanız ordan ses sisteminize takarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani 2 tane ses kartimi kullanacagim on boardi tv ye digerini ses sistemine ?
  • sadece bir tane harici ses kartı alcan.tv yi hdmı dan bağlıycan aldığın ses kartına da ses sistemini bağlıycan
  • Xp olsa belki ama, windows 7 de olmaz. yukarda yazilanlar gibi hdmi ile tvden alirsin
  • Tamam cok tesekkur ederim .... Konuyu kilitleye biliriz ses karti alinca dediklerinizi yapacagim
  • Ben de birşey sorayım hd 4890 var ama hdmi çıkısı yok benim 4890'da dvi yı hdmi çıkısın a dönüştürsem sesi ayrıyetten nasıl vericez:?
    Şöle bi modelmiş benim kartım Radeon HD 4890, 1GB GDDR5, 2x DVI, TV-out

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 2 Ocak 2012; 0:30:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Ben de birşey sorayım hd 4890 var ama hdmi çıkısı yok benim 4890'da dvi yı hdmi çıkısın a dönüştürsem sesi ayrıyetten nasıl vericez:?

onun için sana bundan gerekiyor kardeşim

• ya da böyle bişey

edit: bu temsilidir diğer ucu vga girişli olanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLEKGİBİ -- 2 Ocak 2012; 0:22:37 >

• quote:

Şimdi hocam şu yukardaki modelden var hem tv den hem hoparlörden ses gelmesi için ne alıcam
    ses kartı creative sb audigy 7.1 bilmem ne bilmem ne .d ses sitemi de x540
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Şimdi hocam şu yukardaki modelden var hem tv den hem hoparlörden ses gelmesi için ne alıcam
    ses kartı creative sb audigy 7.1 bilmem ne bilmem ne .d ses sitemi de x540

ses sisteminden anlamıyorum kardeş
  • Teşekkürler gene de hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.