Şimdi Ara

Blackberry Keyone Temmuz da Türkiye'de..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp Ipaq 6515 ile başlayan o zaman ki ismiyle pocket pc maceram asus p525 ve 526 modelleriyle devam etmişti. Ve sonra dokunmatik ekran teknolojisi yaygınlaşmaya ve alınabilir olmaya başladı. Samsung waveler ve ilk iphone derken günümüzde telefonlar tipi ve özellikleri itibariyle resmen KİŞİLİKSİZLEŞTİ.

O zamandan sonra kullandığım telefonların hiç biri bana bir heyecan vermedi. Ta ki fiziksel klavyeli androidli KEYONE ı görene kadar.

Ne zaman gelecek , ön sipariş mail falan derken bugün 05.07.2017 de mail kutumda bu mesajı gördüm. Sevindim mi? Evet. Çünkü Türkiye de de satışa sunulacak KEYONE. Üzüldüm mü? Evet. Çünkü yurtdışı satış rakamları falan kıyaslayınca 2.999 Tl den satılır diye bekliyordum ki 3.499 TL den satışa çıkacağı deklare edildi.

Elimize alıp kullanışlılığına baktıktan sonra karar vereceğiz artık Blackberry Keyone mı yoksa standart kişiliksiz iphone samsung xaomi vs mi?

Blackberry Keyone Temmuz da Türkiye'de..

• Bana 2.300 e geldi pahali diye uzuluyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bu mail ithalatçı tarafından atılıyor. BlackBerry firması ile organik bağ olduğunu düşünmüyorum. Zaten o fiyata imkanı yok satamazlar 3-5 hayran belki alır. 0 pazar araştırması yapıp ne koparsam kardır anlayışı açıkça. Büyük mağazalara gelene kadar almayı düşünmüyorum. Yurtdışı fiyatı 700 dolar olan S8 Türkiye'de o fiyata satılıyor. İnsanları aptal yerine koymaktır 550 $lık cihaza 3.499 ₺ istemek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekingisnaked

Sanırım bu mail ithalatçı tarafından atılıyor. BlackBerry firması ile organik bağ olduğunu düşünmüyorum. Zaten o fiyata imkanı yok satamazlar 3-5 hayran belki alır. 0 pazar araştırması yapıp ne koparsam kardır anlayışı açıkça. Büyük mağazalara gelene kadar almayı düşünmüyorum. Yurtdışı fiyatı 700 dolar olan S8 Türkiye'de o fiyata satılıyor. İnsanları aptal yerine koymaktır 550 $lık cihaza 3.499 ₺ istemek.

Bu mail ithalatçı tarafından atılmadı. Bb den geldi ön sipariş formunu doldurduğum için. Zaten bb Türkiye garantili diyor mailde. Fiyat konusunda kesinlikle katılıyorum. 3000 anlaşılır 2500 mantıklı olurdu. Ama 3500 abartı resmen

• DEISIS kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam. Bana da aynı mail geldi. Mail adresini incelerseniz blackberry-tr uzantılı. O da organik bağlı değil bir arkadaş araştırmıştı forumda. Sadece bilgi belki de siz haklısınız tam emin değilim açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: thekingisnaked

Merhaba Hocam. Bana da aynı mail geldi. Mail adresini incelerseniz blackberry-tr uzantılı. O da organik bağlı değil bir arkadaş araştırmıştı forumda. Sadece bilgi belki de siz haklısınız tam emin değilim açıkçası.

aynen bu özgür iletişim diye bir firmaya ait sanırım bu mail adresi resmi distiribitörlük vs yok...

insanları kandırıyorlar işte snapdragon 625 3gb ram blackberry ve 3500 tl

aferin :)
  • Valla 2400 civarlarında olsa alırdım. Özgür İletişim 1000 lira civarı kar koymuş sağolsun :).

• selamm, yazdıklarınızı şimdi gördüm bende böyle bi telefonu bayadır bekliyodum eski bi blackberry kullanıcısı olarak ben hepsiburada dan söyledim ve fiyatı yazdıklarınıza göre çok uygundu 2990 civarıydı yanlış hatırlamıyosam 3500 falan değildi öyle bir şey yapmayın yani kargo ürün durumu vs baya iyiydi zaten bakmak isteyen olursa linkide paslıyorum

http://www.hepsiburada.com/blackberry-keyone-ithalatci-garantili-p-HBV000006IPW8

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.