Şimdi Ara

blackberry mi galaxy y mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kızım 11 yaşında ve telefon istiyor.ilk fikri galaxy y idi ama sonradan blackberry bold 9700 da beğendi.ama kızım aynı zamanda cepten oyun şarkı müzik indirilebilecek bir telefon istiyor.tukcellden 3 tl ye internet paketi alıp blackberry 9700 a google play dan android oyun indirebilir mi

• hocam bb bir eğlence telefonu değil aksine iş telefonu. android işletim sistemli bir cihaz daha işini görecektir. hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

hocam bb bir eğlence telefonu değil aksine iş telefonu. android işletim sistemli bir cihaz daha işini görecektir. hayırlı olsun.
    blackberry 9700 a oyun indiremez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerenxxx2012

blackberry 9700 a oyun indiremez mi

Alıntıları Göster
    bir de galaxy ace ve y arasında ne fark var
  • quote:

bir de galaxy ace ve y arasında ne fark var

Alıntıları Göster
    ben birde galaxy ace yi evkurda sordum 12 ay taksit ile telefon 975 tl ye geliyor biraz fazla değil mi en uygun fiyata nereden alabilirim (taksitli)
    Kocamustafa paşaya fazla uzak olmasın ufak bebeğim var gidemiyorum aksaray zeytinburnu tarafları olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerenxxx2012 -- 30 Mart 2012; 11:18:22 >
  • quote:

ben birde galaxy ace yi evkurda sordum 12 ay taksit ile telefon 975 tl ye geliyor biraz fazla değil mi en uygun fiyata nereden alabilirim (taksitli)
    Kocamustafa paşaya fazla uzak olmasın ufak bebeğim var gidemiyorum aksaray zeytinburnu tarafları olabilir

Alıntıları Göster
    konu nasıl açılır
  • quote:

arkadaşlar kızım 11 yaşında ve telefon istiyor.ilk fikri galaxy y idi ama sonradan blackberry bold 9700 da beğendi.ama kızım aynı zamanda cepten oyun şarkı müzik indirilebilecek bir telefon istiyor.tukcellden 3 tl ye internet paketi alıp blackberry 9700 a google play dan android oyun indirebilir mi

indiremezsin...
    11 yaşındaki cocuga blackberry almayın. galaxy daha uygun olur. yada iphone 2.el.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

quote:

arkadaşlar kızım 11 yaşında ve telefon istiyor.ilk fikri galaxy y idi ama sonradan blackberry bold 9700 da beğendi.ama kızım aynı zamanda cepten oyun şarkı müzik indirilebilecek bir telefon istiyor.tukcellden 3 tl ye internet paketi alıp blackberry 9700 a google play dan android oyun indirebilir mi

indiremezsin...
    11 yaşındaki cocuga blackberry almayın. galaxy daha uygun olur. yada iphone 2.el.
    iphone 2. el derken 3 mü 4 mü 4s mi
  • quote:

Butceniz yeterliyse tabiki 4. Ama o yastaki cocuk icin 3g yeterli. Cocuklari cok simartmamakta fayda vardir... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

quote:

Butceniz yeterliyse tabiki 4. Ama o yastaki cocuk icin 3g yeterli. Cocuklari cok simartmamakta fayda vardir... :)

Alıntıları Göster
    birde ben galaxy ace yi evkurda sordum 975 tl dediler galay y de 860 tl dediler biraz pahalı geldi daha ucuz nerede vardır taksitli olarak

zeytinburnu kocamustafapaşa aksaray gibi tarafar olsa iyi olur

• Dogubanka falan bakin
  • Galaxy S ve BBery 9900 kulanıyorum
    Internet oyun ve görsellik ıcın
    Kesinlikle Galaxy tavsiye ederim.

BBerry oyunda çok geri kalır galaxy den.
    Herkes bbery nın işadamları için
    Oldunu söylüyor kı doğrudur.
    Ama gençlerde kullanabılır e-posta
    Konusunda çok hızlı.

Galaksı de e-posta larda ıyı dır.

Gençler ıcın kesinlikle galaxy tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustakil_Yazar

Galaxy S ve BBery 9900 kulanıyorum
    Internet oyun ve görsellik ıcın
    Kesinlikle Galaxy tavsiye ederim.

BBerry oyunda çok geri kalır galaxy den.
    Herkes bbery nın işadamları için
    Oldunu söylüyor kı doğrudur.
    Ama gençlerde kullanabılır e-posta
    Konusunda çok hızlı.

Galaksı de e-posta larda ıyı dır.

Gençler ıcın kesinlikle galaxy tavsiye ederim.
    bu blackbrry de facede sohbet edebiliyorsunuz galaxy y dede aynı özellik var mı birde bb oyunda daha geri kalır dediniz hani bu hiç oyun indiremez mi yoksa indirirde sınırlı mı indirir

galaxy ace ve y arasında ne fark var???
  • quote:

bu blackbrry de facede sohbet edebiliyorsunuz galaxy y dede aynı özellik var mı birde bb oyunda daha geri kalır dediniz hani bu hiç oyun indiremez mi yoksa indirirde sınırlı mı indirir

-galaxy ace üst model, galaxy y'yi alt model olarak düşünebilirsiniz. mesela galaxy ace'nin 5 mp kamerası vardır, galaxy y'nin 2 mp kamerası vardır. ekran çözünürlüğü galaxy ace'de daha iyidir. ekran boyutu açısından galaxy ace daha büyük ekrana sahiptir. galaxy ace modeli daha kaliteli video çeker. ram ve işlemci olarak aralarında çok büyük fark yok.

-dokunmatik ekranda oyun oynamak daha eğlencelidir. blackberry'de fazla oyun seçeneği yoktur.

-turkcell 3 liralık internet paketini blackberry'de kullanamazsınız. blackberry için bis paketi almanız gerekir. turkcell'de aylık bis paketi ücreti 6 lira 90 kuruştan başlar.

-turkcell'in 3 liralık internet paketi bence işe yaramaz.. sadece 20 MB kotası vardır. o kota da kısa sürede biter..

-evkur'dan kredi kartsız alışveriş yapabilirsiniz. senet ile satış yapıldığı için normal fiyatın üstüne fark koyarlar. mesela sıfır galaxy ace piyasada 650-700 TL civarında bir fiyata alınabilir.

-android telefonlarda facebook chat vardır. galaxy ace ve galaxy y'de android işletim sistemi vardır.
    (blackberry telefonlarda bb os işletim sistemi bulunur. her iki telefonda ortak olan uygulamalar olmasına rağmen ortak olmayan uygulama sayısı daha çoktur. android'de daha fazla sayıda uygulama ve oyun seçeneği mevcuttur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 1 Nisan 2012; 1:35:08 >

• quote:

birde ben galaxy ace yi evkurda sordum 975 tl dediler galay y de 860 tl dediler biraz pahalı geldi daha ucuz nerede vardır taksitli olarak

zeytinburnu kocamustafapaşa aksaray gibi tarafar olsa iyi olur

Sakın evkurdan alma

ipod touch 4g + sadece iletişim kurabileceği bir telefon alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

quote:

-galaxy ace üst model, galaxy y'yi alt model olarak düşünebilirsiniz. mesela galaxy ace'nin 5 mp kamerası vardır, galaxy y'nin 2 mp kamerası vardır. ekran çözünürlüğü galaxy ace'de daha iyidir. ekran boyutu açısından galaxy ace daha büyük ekrana sahiptir. galaxy ace modeli daha kaliteli video çeker. ram ve işlemci olarak aralarında çok büyük fark yok.

-dokunmatik ekranda oyun oynamak daha eğlencelidir. blackberry'de fazla oyun seçeneği yoktur.

-turkcell 3 liralık internet paketini blackberry'de kullanamazsınız. blackberry için bis paketi almanız gerekir. turkcell'de aylık bis paketi ücreti 6 lira 90 kuruştan başlar.

-turkcell'in 3 liralık internet paketi bence işe yaramaz.. sadece 20 MB kotası vardır. o kota da kısa sürede biter..

-evkur'dan kredi kartsız alışveriş yapabilirsiniz. senet ile satış yapıldığı için normal fiyatın üstüne fark koyarlar. mesela sıfır galaxy ace piyasada 650-700 TL civarında bir fiyata alınabilir.

-android telefonlarda facebook chat vardır. galaxy ace ve galaxy y'de android işletim sistemi vardır.
    (blackberry telefonlarda bb os işletim sistemi bulunur. her iki telefonda ortak olan uygulamalar olmasına rağmen ortak olmayan uygulama sayısı daha çoktur. android'de daha fazla sayıda uygulama ve oyun seçeneği mevcuttur)

Alıntıları Göster
    blackberry e hangi oyunları indirir biliyorsanız yazar mısınız

• quote:

oyun için blackberry almayın. pişman olursunuz. bb oyun telefonu degildir. 9900 alırsanız sorun olmaz ama onun fiyatıda yüksektir.
  • quote:

angry farm, guitar hero, pinball deluxe, toss it, bubble birds, road mania.. bu oyunlar blackberry forumlardan ücretsiz indirilebilir.. bunlar dışında fazla oyun yok.. ancak uygulama mağazasından ücretli oyunlar satın alınabilir..
  • quote:

hepsiburada.com hizlial.com istanbulbilisim.com bu sitelere bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencay34

quote:

hepsiburada.com hizlial.com istanbulbilisim.com bu sitelere bakın.

Alıntıları Göster
    hangisini alsam acaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.