Şimdi Ara

Blackberry Passaport neden bu kadar pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da dediğim gibi bu telefonu diğer telefonlardan ayıran özellik nedir ki bu kadar pahalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• up

• Blackberry hep pahaliydi zaten yeni birsey degil. Turkiyeden de cekilince yurt disindan getirenler kafasina gore etiket koyuyor.

• telefon yurtdışında ucuz, türkiyede pahalı oda doğal olarak vergilerden kaynaklanıyor ve ayrıca BlackBerry türkiyeden çekildiği için herkes istediği fiyata koyuyor nasıl olsa alacaklar diye düşünülüyor

• cok iyi telefon gerçekten blackberrynin amiral gemisi keşke daha ucuz olsaydı türkiyede daha fazla yayılırdı pazara , o fiyata herkes gidip ıphone alır bende olmak üzere

yayılana kadar kar etmiyecek gerekirse pazarını olusturacak ilk önce yoksa 5000mah 40mp kamera 8gb ram koysun yine satmaz iş adamları harcinde pek yayılmaz
  • Telefonda malzeme kalitesi tasarim ve yazilimi bu kadar pahali kiliyor cin mali olmayan tek telefon diyebilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: applem26

Resmi olarak turkiyeye girmediği icin, su an ithalatci distribütörler getiriyor telefonu yoksa yurtdisi fiyatı iphone 6 ile aynı

O durumda da pahalı. :D
  • kısa süre sonra bu fiyat ucuz gelicek ithal ürünler vergi ücreti eklenince

• iphone 6 dan bile daha sağlam, daha iyi özellikli, dokunmatik algılayıcılı fiziksel klavyeli olduğu için daha pahalı tabi ki.Ayrıca en basitinden hoparlör kalitesi rakiplerini ezip geçiyor.Tamam belki 3000 lira çok para evet ama aynı klasmandaki diğer ürünlerin bundan geri kalır yanı yok fiyat anlamında. Bir de bu üründe fiziksel klavye var ve dokunmatik hissiyatı olan bir klavye. Bunlar da fiyat artırıyor. Yurt dışında fiyatı uygun ama ülkemizde her şey pahalı. Bana sorarsanız iphone o fiyatı hak ediyorsa blackberry de bu fiyatı hak eder. Ama işin gerçeği hiçbirisi çuvalla para vermeye değmez. Bir iki sene sonra yarı fiyatına düşüyorlar resmen. Son olarak Passport ciddi anlamda kaliteli bir ürün. Bir kaç saat inceleme imkanım oldu. Bir de eski blackberry ci olunca elimden bırakasım gelmedi. Bütün firmaların en üst telefonları bir yana blackberry passport bir yana. Bunu Hemen hemen her telefonu bir kaç saat bile olsa inceleme fırsatı bulan biri olarak diyorum ki Passport, malzeme kalitesi olsun, stabilite olsun en iyi ilk 3 te hatta belki de 1. sırada gelir. Son teknoloji fiziksel klavyesi ile ciddi anlamda rakipsiz. bazı arkadaşlar için alay konusu olabilir fiziksel klavye ancak kullanmadıkları için bilmiyorlar. Şahsen fiziksel klavyede, ekran klavyesinden çok daha hızlı ve rahat yazıyorum. Passport alacak param yok ama çok param olsa alırdım. :) Ürünün tek problemi tek elle kullanmakta epey zorlandım hatta çoğu kişi için tel el kullanım imkansız olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

iphone 6 dan bile daha sağlam, daha iyi özellikli, dokunmatik algılayıcılı fiziksel klavyeli olduğu için daha pahalı tabi ki.Ayrıca en basitinden hoparlör kalitesi rakiplerini ezip geçiyor.Tamam belki 3000 lira çok para evet ama aynı klasmandaki diğer ürünlerin bundan geri kalır yanı yok fiyat anlamında. Bir de bu üründe fiziksel klavye var ve dokunmatik hissiyatı olan bir klavye. Bunlar da fiyat artırıyor. Yurt dışında fiyatı uygun ama ülkemizde her şey pahalı. Bana sorarsanız iphone o fiyatı hak ediyorsa blackberry de bu fiyatı hak eder. Ama işin gerçeği hiçbirisi çuvalla para vermeye değmez. Bir iki sene sonra yarı fiyatına düşüyorlar resmen. Son olarak Passport ciddi anlamda kaliteli bir ürün. Bir kaç saat inceleme imkanım oldu. Bir de eski blackberry ci olunca elimden bırakasım gelmedi. Bütün firmaların en üst telefonları bir yana blackberry passport bir yana. Bunu Hemen hemen her telefonu bir kaç saat bile olsa inceleme fırsatı bulan biri olarak diyorum ki Passport, malzeme kalitesi olsun, stabilite olsun en iyi ilk 3 te hatta belki de 1. sırada gelir. Son teknoloji fiziksel klavyesi ile ciddi anlamda rakipsiz. bazı arkadaşlar için alay konusu olabilir fiziksel klavye ancak kullanmadıkları için bilmiyorlar. Şahsen fiziksel klavyede, ekran klavyesinden çok daha hızlı ve rahat yazıyorum. Passport alacak param yok ama çok param olsa alırdım. :) Ürünün tek problemi tek elle kullanmakta epey zorlandım hatta çoğu kişi için tel el kullanım imkansız olabilir.

Zam gelince o 3000 lira 3.500 lira olur

• Ben alacak olsam Türkiye den almam bu ürünü zaten. Devleti kalkındırmak için traktör dolusu para veremem. Yok ta zaten:) hepsiburada.com 3300 liraya satıyor. Epey pahalı. Ama dediğim gibi diğerlerine ve iphone a 2500 lira veriliyorsa buna 3000 lira verilmeli. Ya da hiçbirine o kadar para verilmemeli. Ev mi alıyoruz arkadaş.
  • quote:

Ben alacak olsam Türkiye den almam bu ürünü zaten. Devleti kalkındırmak için traktör dolusu para veremem. Yok ta zaten:) hepsiburada.com 3300 liraya satıyor. Epey pahalı. Ama dediğim gibi diğerlerine ve iphone a 2500 lira veriliyorsa buna 3000 lira verilmeli. Ya da hiçbirine o kadar para verilmemeli. Ev mi alıyoruz arkadaş.

Aslinda bir telefona 1000 liradan fazla verilmemesi lazim. Adi ustunde telefon bu yani

• quote:

Ben alacak olsam Türkiye den almam bu ürünü zaten. Devleti kalkındırmak için traktör dolusu para veremem. Yok ta zaten:) hepsiburada.com 3300 liraya satıyor. Epey pahalı. Ama dediğim gibi diğerlerine ve iphone a 2500 lira veriliyorsa buna 3000 lira verilmeli. Ya da hiçbirine o kadar para verilmemeli. Ev mi alıyoruz arkadaş.

Aslinda bir telefona 1000 liradan fazla verilmemesi lazim. Adi ustunde telefon bu yani

• Kesinlikle öyle.
  • Yaklaşık bir aydır kullanıyorum.

Elimde Iphone 6 ve Htc One da var.
    İkisinden de bariz iyi.

Türkiye fiyatına bir şey diyemem, zaten resmi bir fiyat yok, ben yurtdışından aldım. (Iphone 6 ile aynı fiyat yurtdışında.)

Diğer telefonlar pahalı değilse, passport da değil, zira gördüğüm kadarıyla hepsinden iyi şu an benim gözümde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.