Şimdi Ara

BlackBerry Porsche Desing P'9981 önerisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone6 kullanıcısıyım artık farklı birşeyi düzenli bir şekilde kullanmak istiyorum. Whatsapp dışında ise arada bir sadece internetten birşeye bakarım o kadar.
    Sizce düzenli bir şekilde bu cihaz kullanılır mı? Whatsapp'ta bana sorun yaratmayacak bir şekilde. İnternette gezecek şekilde rahat olabilir mi?
    Yeri geldiğinde aniden fotoğraf çekebilir miyim kare kare göstermeyecek şekildi. :)

Dediğim gibi artık farklı zevkler arıyorum. Blackberry Passport bakayım dedimde çok kalas geldi.

Ayrıca BİS olayından dolayı şuan olan internet paketimi whatsapp ve internet gezgini için kullanabilir miyim? BBM kullanmam.

• Ben sizi çok iyi anlıyorum. Ben de zamanında iphone kullandım ama dediğiniz gibi ikisi çok farklı. Öncelikle size fikir vermesi için kendi kıyaslamamı okumanızı tavsiye ederim;

http://forum.donanimhaber.com/m_103350664/tm.htm

Sorularınıza gelirsek;

Düzenli bir şekilde kullanabilirsiniz ancak P'9981 eski model bir cihazdır. Blackberry artık Blackberry 10 sistemi üzerinden ilerliyor. O cihazı alırsanız yazılım desteği bulamazsınız. İlla Porsche modeli olsun derseniz P'9983 modeli var. Bu cihaz hem son Blackberry sistemini içeriyor hem de yazılım desteği sürekli olarak geliyor.

Whatsapp olarak da Z10 cihazını kullanan biri olarak söyleyebilirim ki en ufak sıkıntı yok. Her şey düzgün çalışıyor. Eğer klavyeli bir Blackberry alırsanız ekranı iphone sonrasında ufak gelebilir.

Ben iphone'dan sonra Blackberry Q10 almıştım ekranı ufak geldi, sonra gittim Z10 aldım

Bis paketi olayı da Blackberry 10 sistemli cihazlarda yok. Yani iphone gibi normal internet paketiyle kullanılıyor.

Blackberry 10 olan cihazlar, Q10, Z10, Blackberry Classic, P'9983, Blackberry Passport, Blackberry Leap ve Z30'dur.

Alacaksanız Blackberry 10 sistemli cihaz öneririz. Teknosa'larda Blackberry cihazlar çok ucuza satılıyordu ama şu an için stok bulmanız zor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Ben de zamanında iphone kullandım ama dediğiniz gibi ikisi çok farklı. Öncelikle size fikir vermesi için kendi kıyaslamamı okumanızı tavsiye ederim;

http://forum.donanimhaber.com/m_103350664/tm.htm

Sorularınıza gelirsek;

Düzenli bir şekilde kullanabilirsiniz ancak P'9981 eski model bir cihazdır. Blackberry artık Blackberry 10 sistemi üzerinden ilerliyor. O cihazı alırsanız yazılım desteği bulamazsınız. İlla Porsche modeli olsun derseniz P'9983 modeli var. Bu cihaz hem son Blackberry sistemini içeriyor hem de yazılım desteği sürekli olarak geliyor.

Whatsapp olarak da Z10 cihazını kullanan biri olarak söyleyebilirim ki en ufak sıkıntı yok. Her şey düzgün çalışıyor. Eğer klavyeli bir Blackberry alırsanız ekranı iphone sonrasında ufak gelebilir.

Ben iphone'dan sonra Blackberry Q10 almıştım ekranı ufak geldi, sonra gittim Z10 aldım

Bis paketi olayı da Blackberry 10 sistemli cihazlarda yok. Yani iphone gibi normal internet paketiyle kullanılıyor.

Blackberry 10 olan cihazlar, Q10, Z10, Blackberry Classic, P'9983, Blackberry Passport, Blackberry Leap ve Z30'dur.

Alacaksanız Blackberry 10 sistemli cihaz öneririz. Teknosa'larda Blackberry cihazlar çok ucuza satılıyordu ama şu an için stok bulmanız zor olabilir.

Yazınızı okudum çok sağolun size müsait olduğumsa detaykı yazacağım, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizhansen

Merhaba arkadaşlar,

İphone6 kullanıcısıyım artık farklı birşeyi düzenli bir şekilde kullanmak istiyorum. Whatsapp dışında ise arada bir sadece internetten birşeye bakarım o kadar.
    Sizce düzenli bir şekilde bu cihaz kullanılır mı? Whatsapp'ta bana sorun yaratmayacak bir şekilde. İnternette gezecek şekilde rahat olabilir mi?
    Yeri geldiğinde aniden fotoğraf çekebilir miyim kare kare göstermeyecek şekildi. :)

Dediğim gibi artık farklı zevkler arıyorum. Blackberry Passport bakayım dedimde çok kalas geldi.

Ayrıca BİS olayından dolayı şuan olan internet paketimi whatsapp ve internet gezgini için kullanabilir miyim? BBM kullanmam.

Usta 9900 modeliyle aynı özelliklere sahip 9981. Bende zamanında çok araştırdım ama sonuç olarak gittim Classic aldım, BB10 sistemli bir model almanı tavsiye ederim.

• Porsche Desing P'9981 süper cihaz amma velakin bb os 10 yok içinde. Bu nedenle alınmaz. Zira bis mecburiyeti var. Bis olayı olmasa dediğiniz kullanım standardında işinize fazlasıyla yarardı. Para varsa Classic alın. Passport alın deyecektim ama belli ki sevmemişsiniz. Bütçe biraz kısıtlı ise 800-900 lira civarına sıfır q10 modeli alınabilir. 2000-3000 lira bütçe varsa Porsche Desing serisinin yeni modellerine bakılır. Şahsi tercihim Passport-Classic-Q 10 sıralaması şeklinde. Şahsen q10 kullanıyorum ama geçim sıkıntısı Passport almaya müsaade vermedi:) Bu modeller hep fiziksel klavyeli modeller. Ama tam dokunmatik ekran istiyorsanız z10 öneremem. Aslında gayet güzel cihaz ama pil performansı biraz az ve kamera beni mutlu etmedi. bu durumda z30 güçlü bir ürün. Ama şahsi kanaatim blackberry , klavye ile kullanılır.
  • Blackberry Classic bakın

• @rio, tipi hoşuma gitmedi çok klasik duruyor adı üstünde :)

@abdullah, işletim sistemi çok önemli değil açıkcası, whatsapp olsun nadirde olsa internette birşeye bakayım. Video izlemem, fotoğraf çekmem, oyun oynamam (çok acil durumlarda çok çok acil durum) kısacası. Zaten sınırsız nete 25tl ödüyorum bis 30tl imiş. Ama bbm falan kullanmayacağım için internet ve whatsapp için normal net kullanılabiliniyormuş ne kadar doğru bilmiyorum. Diğer modelleri hoşuma gitmedi, 9981 modeli kasası tipi çok güzel 9981'i beğenmedim. Pasaport ise kalas gibi elime aldımda :) kısacası 9981'in goldunu düşünüyorum.

@oroc, hocam tipi çok klasik albenisi yok gibi

Kısacası benim istediğim çok farklı bi telefon, note4 -3-2-1 i6-5-4 kullanmış biri olarak farklı tipin peşindeyim. Saatli telefon bile baktık gear s whatsapp olsa alırım direk :)

İnternetten ilginç telefon modellerine baktımda androidli buldum neredeyse gidip alacaktım:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

@rio, tipi hoşuma gitmedi çok klasik duruyor adı üstünde :)

@abdullah, işletim sistemi çok önemli değil açıkcası, whatsapp olsun nadirde olsa internette birşeye bakayım. Video izlemem, fotoğraf çekmem, oyun oynamam (çok acil durumlarda çok çok acil durum) kısacası. Zaten sınırsız nete 25tl ödüyorum bis 30tl imiş. Ama bbm falan kullanmayacağım için internet ve whatsapp için normal net kullanılabiliniyormuş ne kadar doğru bilmiyorum. Diğer modelleri hoşuma gitmedi, 9981 modeli kasası tipi çok güzel 9981'i beğenmedim. Pasaport ise kalas gibi elime aldımda :) kısacası 9981'in goldunu düşünüyorum.

@oroc, hocam tipi çok klasik albenisi yok gibi

Kısacası benim istediğim çok farklı bi telefon, note4 -3-2-1 i6-5-4 kullanmış biri olarak farklı tipin peşindeyim. Saatli telefon bile baktık gear s whatsapp olsa alırım direk :)

İnternetten ilginç telefon modellerine baktımda androidli buldum neredeyse gidip alacaktım:)

9981 yerine 9982 alın derim.Zaten Bis zorunluluğu yok .Hattınızdan direk internete bağlanıyor.

Edit:Karizma telefonlardan birisi Motorola Auradır oda çok nadir bulunuyor gerçekten güzel telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 3 Mart 2015; 20:25:10 >

• Yok hocam oda tipsiz :) bis önemli değil alırız 5 - 10 tl fark verip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok hocam oda tipsiz :) bis önemli değil alırız 5 - 10 tl fark verip

Q10 Gold modeli gerçekten güzel.Siyahınında gold olanı ayrı güzel onlara bakın .
     BlackBerry Porsche Desing P'9981 önerisi!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.