Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
87.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Musallali

Selam
    bbq10 son güncellemeyi yaptım ama cihazda görülen bb idyi değiştiremiyorum ve giremiyorum bu yüzden hiçbir app güncellemesini yapamıyorum. yeni id aldım eskisini sildim yine olmadı. bb link kurdum pcye telefonu bağladım linkte doğru id gözüküyor ama telefonda yanlış id. ne yaptıysam değiştiremedim. on kere yanlış girdiniz diyor. her 15dakkada bir hak veriyor. şifreyi yeni resetlememe rağmen emailimi ve şifremi yazıyorum entera basıyorum olmuyor. telefon öylece kalıyor ve şifre kısmını siliyor. kafayı yedim. böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba? ya da çözüm önerisi. şifreyi giremediğimden faberika ayarlarına bile dönemiyorum.

Aynı olay benimde başıma gelmişti çözüm için ( ayarlar-güvenlik ve gizlilik-güvenlik temizlemesi ) bu işlem yapıldığında cihazdaki tüm parolalar sıfırlanır fabrika ayarlarına döner ve sorununuz çözülür. Ancak tam olarak hatırlayamıyorum ama komple yedekleyin cihazınızı sanırım bende rehber ve programlar dahil sıfırlamıştı.

• BBM DonanımHaber Sohbet Grubu açılmıştır Katılmak isteyenler
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103363569&p=1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır senin yönteminle hallettim ama dediğin gibi bütün verilerim gitti. yapacaklar yedeklesin kesinlikle.
    teşekkürler.
  • quote:

Tamamdır senin yönteminle hallettim ama dediğin gibi bütün verilerim gitti. yapacaklar yedeklesin kesinlikle.
    teşekkürler.

Siz şanslısınız ben farkına varamadım 4 ay önceki yedekle yetinmek zorunda kalmıştım
  • bütün numaralarım gitti turkcellede bildirmemiştim ya da yedeklememiştim. ne yapacam bilmiyorum, gerçi biri turkceli arayınca numaraları ücret karşılığı alabiliyorsun dedi ama bilmiyorum doğru mu.
    bb q10 yeni güncelleme ile bence çok güzel olmuş. tam değiştirmeyi düşünüyordum ki vazgeçtim. çok akıcı olmuş ve sarjı da iyi gidiyor sanki artık.
  • Bu telefon bu saatten sonra alınır mı gençler?

Ya büyük hata yapacakmışım gibi geliyor. Uygulama yok falan... Port uygulamalar ile nereye kadar diyorum :(

Bir yanımda almak istiyor :(
  • quote:

bütün numaralarım gitti turkcellede bildirmemiştim ya da yedeklememiştim. ne yapacam bilmiyorum, gerçi biri turkceli arayınca numaraları ücret karşılığı alabiliyorsun dedi ama bilmiyorum doğru mu.
    bb q10 yeni güncelleme ile bence çok güzel olmuş. tam değiştirmeyi düşünüyordum ki vazgeçtim. çok akıcı olmuş ve sarjı da iyi gidiyor sanki artık.

intouchapp uygulamasıyla rehberini arada yenile
  • arkadaşlar ben dokunmatik telefon kullanamayan biriyim acil cevap lazım bu telefon hakkında.

bu telefonda misal swarm instagram facebook ve twitter kullanılır mı ? android mi yani ?
  • marjinalite_ kullanıcısına yanıt
    swarm bilmiyorum digerleri rahat kullaniliyor, instagram resmi uygulama olmasa da native clientlari mevcut gayet guzel calisiyor, twitterin resmi uygulamasi var kisa bir sure kullandim ayni sekilde guzel calisiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam swarm'ı bi deneme şansın var mı ?
  • bir soru daha, ben eskiden blackberry kullanmıştım bis paketi diye bi şey vardı, o olmadan hiçbi şey yapamıyodun, bu telefonda da aynı şey geçerli mi ? bbm olmasa da olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinalite_

bir soru daha, ben eskiden blackberry kullanmıştım bis paketi diye bi şey vardı, o olmadan hiçbi şey yapamıyodun, bu telefonda da aynı şey geçerli mi ? bbm olmasa da olur

bis paketsiz normal internet ile herşey çalışıyo, swarm, foursquare, instagram, facebook, twitter whatsapp sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Echo54 E kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam
  • bugün temiz hem de garantili bi q10 buldum ve aldım sorunsuz kullanıyorum ama şöyle bi şey var

@Echo54,

Twitter, Facebook, WhatsApp sorunsuz ama swarm ve instagram blackberry world ve öteki app'yle başlayanda bulamadım.

yani ona benzer 2 uygulama var zaten 1'i bildiğimiz foursquare diğeri de instagram'ın değişik adı ama aynı hesapla giriliyo.

peki aynılarını indiremez miyiz ? youtube'da baktım millet indirmiş tam olarak instagram'ı da swarm'ı da ?

acaba güncelleme falan mı eksik bende ve böyleyse nerden güncelleyebilirim telefonu ?
    Swarm için şu linktenhttps://mega.co.nz/#!jZ1HWQ6K!EEA9SAJSyHZgGyxvZvjHLwvx2hNCfCQXdscPHt9HR8M önce PC'ye oradan telefona aktarıp, kurup kullanabilirsin

İnstagram için blackberry world'den inst10 for instagram olarak aratıp kurabilirsin direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 18 Mart 2015; 19:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

Swarm için şu linkten önce PC'ye oradan telefona aktarıp, kurup kullanabilirsin

İnstagram için blackberry world'den inst10 for instagram olarak aratıp kurabilirsin direk

link gözükmemiş hocam.

şimdi instagram için olan onu da indirdim ama direk instagram simgesiyle orjinali de kullanamıyo muyuz youtube'da bi videoda öyle görmüştüm ?

ve bi de şu var 1 dakikadan aşağı anlık telefon kilidi yapılmıyo mu en az 1 dakika seçiliyo sanırım.

cevap için çok teşekkürler.
    Swarm linkini yukarıya güncelledim.

Bu da orijinal instagram direk indir kur:http://dl1.revdl.com/2015/1501/Instagram.v6.18.0.Final_www.RevDl.com.apk

Ekran ayarlarından ekran zaman aşımını 10 saniyeye kadar indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 18 Mart 2015; 19:33:06 >
  • akşama deniycem hocam.

gücün ne kadar kaldığını % olarak gösterebiliyo muyuz telefonda ?

ve ekran kilidi olayını hala çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinalite_ -- 18 Mart 2015; 19:35:28 >
    Bir üst mesajı güncelledim.

ekranın alt orta kısmından parmağını yukarı sürüklersen batarya simgesi yüzdelik oranı gösterir. 10.3.1'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 19 Mart 2015; 21:24:23 >
  • 10 saniye sonra ekran kararıyo ama kilitlenmesi için en düşük süre güvenlik ve gizlilik ayarlarından 1 dakika sanırım.

tuş kilidi olmadığı anlarda yüzde olarak gözükmedi ama belki de ben becerememişimdir. çok teşekkürler cevaplar için.

bir de kılıf ve jelatinini istanbul'da bulabileceğim bir yer biliyor musunuz online alışveriş hariç ? doğubank'ta bulamadım bugün
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.