Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
87.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    passport için bunu indirip kuracaksın:https://drive.bitcasa.com/send/ReutM6noo51z8aNX7z-sEY3oG8ak7EZEOrhd0CRRUWdn#/?file=-kiU2bPDQfSvsNmYFn3Krg

şuan q10 konusundasın linkleri karıştırıp da cihazı bozma ve bu işlemi yapmadan önce önemli bir şeyin varsa yedeğini al ki cihaz sıfır kurulumla başlayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 20 Mart 2015; 22:08:23 >
  • :)) tamamdır ben de passport sayfasında paylaştığını indirmiştim zaten , direkt zipten çıkarıp basıyoruz hepsi bu sanırım yeni bir sürüm yüklemek için , bu en son sürüm değil mi , arada bir ekranda titreme yaşıyorum , leaked dediğiniz olay android deki custom rom gibi mi oluyo yani üzerinde oynanmış romlar mı ? bu vermiş olduğun sürüm orjinal mi
  • emrahan48 E kullanıcısına yanıt
    hepsi bu. titreme bu sürümde yok gibi bir şey sayılır. bu "sızdırılan" en son sürüm. blackberry arada tester olarak kullanıyor diyelim sızıntı sürümün yayınlanmasına olanak vererek. yarı official ama the original yani anlayacağın...

• arkadaşlar telefonda anlam veremediğim tek bi sorunum var ara sıra kapalı gözüküyomuş birileri arayınca hani tuş kilidi kapalıyken mi telefon kapalı gözüküyo dedim aradım çalıyo ama neden böyle oluyo ?
  • marjinalite_ kullanıcısına yanıt
    Şebeke sinyallerinin zayıf olduğu bazı alan/zamanlarda 3g-2g geçişleri sırasında hat kopabiliyor, tek sebebi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S. A. Değişikliği seviyorum .yılda ortalama 30 kadar telefon değiştiriyorum fakat en az kullandığım marka Blackberry.geçen sene kullandığım z10 u(kullandım sayılırsa 2 gün )sayarsak 6 modelini kullandım toplamda; 5 model Blackberry 10 sisteminden önceki versiyonlardı.ilk os10 deneyimim z 10 hüsranla sonuçlanmıştı.pil Performansı hep eleştirdiğim aynı zamanda vazgeçemediğim iPhone U arattı bana.ayrıca bataryanın aniden bitip telefonun kapanması sorunuda etkili oldu telefonu iade etmemde(enteresan olan Blackberry gibi Köklü bir firmanın bu soruna çözüm bulamaması ve kullanıcılarında bu problemi telefonun olağan bir özelliği gibi kabul etmiş olması:)ayrıca o zamanki yazılımla Android uygulamaların kullanılması çok işlevsel değildi benim deneyimime göre.fakat yinede farklı bir sistem deneme isteği ağır bastığı için Blackberry almaya karar verdim.ilk olarak z30 düşündüm epeydir klavyeli telefon kullanmadığım için daha uygun geldi bana ve herzaman ki gibi temiz bir ikinci el arayışına girdim forumda ve siteler de.blacberry telefonların ikinci el piyasası yok diyen yalan söylemiş.arkadaşların tamamı z30 sayfasında sıfırını 920 liraya temin eden arkadaşın aldığı fiyattan fazla fiyat söylediler ikinci el telefonlara.bende sadece değişiklik olsun diye 1000 lira vermek yerine tereddütlerime rağmen ikinciel q10 aldım;konuyu açan arkadaşa sormak istediğim q10 la blacberry 10 deneyimi adinebilirmiyim(fiziksel klavyeli 15-20 telefon kullandım fakat epey önce Nokia e serilerinin tamamına yakını HTC cha caha ve eski blacberry modelleri gibi:)şimdiki telefonum iPhone 6.yoksa blacberry 10 un tadına ancak tam dokunmatik ekrankardamı varabilirsiniz dersiniz z30 z10 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 23 Mart 2015; 13:35:52 >

• mgencer05 kullanıcısına yanıt
    Madem almışsınız, Q10 ile de blackberry 10 deneyimi gayet edinilebilir. Lakin iphone 6 kullanan birine ilk elden önerilecek telefon Z30'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 23 Mart 2015; 11:17:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

Madem almışsınız, Q10 ile de blackberry 10 deneyimi gayet edinilebilir. Lakin iphone 6 kullanan birine ilk elden önerilecek telefon Z30'dur.

Evet bende önce sizin gibi düşünüp z 30 A baktım fakat sık telefon değiştirdiğim için ikinci el olsun istedim en azından cüzi bir zararla elden çıkarırım diye fakat bulamadım. Q10 daki tereddütlerim büyük ekrana alışmış olmam ve bazı arkadaşların Blackberry 10 yazılım olarak dokunmatik ekranlar için tasarlanmış q10 da Eğreti duruyor tarzındaki Yorumları. Gerçi passport modelinin çıkması durumun pekde öyle olmadığını gösterdi, blacberry klavyeden vazgeçmeyerek bu tip telefonlar üzerinde sistemi geliştirmeye çalışacağını göstermiş oldu.sormak istediğim diğer bir konu Android uygulamalar telefonda kullanılabiliyormuş ;sadece telefona kurulabiliyor mu yoksa tam anlamıyla kullanılabiliyormu stabil bir şekilde?

Google Play Store'u dahi kurabiliyorsun Ayrıca Blackberry 10.3 versiyonunda amazon app store direk entegre geliyor zaten, mağazadan aratıp mevcut android apk dosyalarını indirip kurabiliyorsun. apk dosyalarının büyük bölümü stabil olarak çalışmakta lakin bazı uygulamalar google play services şart koştuğundan sıkıntı çıkarabiliyor.
  • quote:

Google Play Store'u dahi kurabiliyorsun Ayrıca Blackberry 10.3 versiyonunda amazon app store direk entegre geliyor zaten, mağazadan aratıp mevcut android apk dosyalarını indirip kurabiliyorsun. apk dosyalarının büyük bölümü stabil olarak çalışmakta lakin bazı uygulamalar google play services şart koştuğundan sıkıntı çıkarabiliyor.

Teşekkür ederim cevabınız için.büyük bir bölümü çalışıyorsa Programların uygun fiyata güzel bir telefona sahip olduk ozaman:) hatta sonrasında z30 bakabiliriz.ben dokunmatik ekranı daha pratik buluyorum.ayrıca markanın ürettiği telefonların sar değerleri oldukça yüksekmiş hatta şuan ki kullandığım iPhone 6 dan bile daha yüksek.bu durum herhangi bir rahatsızlık veriyor mu kullanımda?mesela ben 10dk ve üstü telefon konuşmalarında samsunglardan daha fazla ısı ve rahatsızlık hissediyorum kulağımda iPhone telefonumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 23 Mart 2015; 14:00:48 >

telefonların sar değerleriyle hiç ilgilenmedim, kafaya takmıyorum içine doğduğumuz çağımız radyasyon dünyasında

hangi telefon hangisinden daha az değere sahip bilemiyorum, bildiğim amerikaya ve avrupaya sunulan cihazların sar değerlerinin farklı olduğu network farkından ötürü.

q10'in bir versiyonu için değerler:http://docs.blackberry.com/tr-tr/smartphone_users/deliverables/51647/BlackBerry_Q10_SQN100-3_Smartphone-1339609158831_00048-tr.pdf

• quote:

telefonların sar değerleriyle hiç ilgilenmedim, kafaya takmıyorum içine doğduğumuz çağımız radyasyon dünyasında

hangi telefon hangisinden daha az değere sahip bilemiyorum, bildiğim amerikaya ve avrupaya sunulan cihazların sar değerlerinin farklı olduğu network farkından ötürü.

q10'in bir versiyonu için değerler:http://docs.blackberry.com/tr-tr/smartphone_users/deliverables/51647/BlackBerry_Q10_SQN100-3_Smartphone-1339609158831_00048-tr.pdf

Aslında bende kafaya takmıyorum çok hassas olsam şuan ki telefonu kullanmazdım.fakat bazı telefonlar özellikle metal kasaya sahip olanlar konuşma biraz uzayınca kulağa verdiği sıcaklık hissiyle baş ağrısı kulakta çınlamaya sebep oluyor bu telefonda durumu merak ettim sadece.aklıma gelmişken telefona play Store yükleniyorsa diğer market uygulamalara gerek varmı sonuçta uygulamalın resmi yayın organı.sadece play Store yüklesek Amazonlar ve diğerleriyle uğraşmasak?

Amazon entegre geliyor (BlackBerry ile resmi anlaşmalı), diğerleri isteğe bağlı, karar senin. Ben hiçbir android uygulaması kullanmıyorum, kullanmayacağım mesela

• Bende orjinal kullanmaktan yanayım aslında.kullandığım hiçbir telefonda rom root jailbreak gibi uygulamalar yapmadım. Teknolojiyi kullanmayı seviyorum fakat teknolojinin insanı kullanmasına karşıyım:)bu Yüzden benim için en rahat sistem iOS aslında. Peki uygulamalar kısıtlı diyorlar eksikliğini dıymuyormusunuz bazı uygulamaların,kullanmama sebebiniz nedir ?amazon la anlaşmalıysa benim düşündüğümün tersine play Store yüklemek yerine Amazon kullanmak gerekir uyum sorunlarını en aza indirmek ve telefonun dengesini bozmamak adına sanırım.

çünkü blackberry app world bana yetiyor, hiçbir android uygulamasına ihtiyaç duymuyorum. iphone da ios da bana çok çirkin, hem de aşırı çirkin (estetik anlamında, belki 4s ve 5s'in siyah versiyonlarını kısmen bunun dışında tutabiliriz) geldikleri ve kısmen çok kullanışlı bulmadığımdan tercih etmiyorum. ve blackberry 10 kullanması en zevkli ve kolay ve güvenilir ve stabil olduğu için tercih sebebim.
  • Benim ki sadece Blackberry sempatisi ve artık Android cihazlardan sıkılmam.Eskiden iOS Android döngüsü vardı Kısmen Windows phone de olurdu çeşit olsun Hesabı :) şimdi iPhone ve blacberry kullanmak istiyorum. Z10 la kötü bir deneyim yaşamasaydım bir sene önce,belkide şuan z30 ve passport U Çoktan kullanmış olurdum. Aktardığınız bilgi ve deneyimler için teşekkür ederim.cihaz yarın elimde olacak alışıncaya kadar bilgilerinizden faydalanırız inşallah .

ne diyeyim, umarım hoşunuza gider.

bir de tarihi kısmen şöyle okuyabiliriz:http://www.oncehaber.com/yazar/1594-blackberry-neden-batti.html
  • Güzel makale. Teşekkürler.

• http://www.ebay.com/itm/Genuine-BlackBerry-Q10-Extra-Battery-Charger-Bundle-N-X1-Battery-ACC-53185-201-/381148553798?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item58be396246

adresinden charger bundle aldım, 20 günde filan geldi elime. Batarya orijinal, şarj cihazı da orijinal duruyor. Gerçekten büyük rahatlık, telefonu şarj etmekle onu beklemekle uğraşmıyorsunuz batarya değiştirip keyfinize bakıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.