Şimdi Ara

Blackberry Q10 sim kart yuvası değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilmem başına böyle bir sorun gelen var mıdır fakat resmen taptığım Q10 telefonumun sim kart yuvası tellerinden birisi kopmuş ve maalesef telefon sim kart algılamıyor.

Biraz araştırmamla beraber gördüm ki aslında yedek parçası var piyasada n11 de falan da mevcut. Telefonu zamanında aksaray'dan aldım ben ikinci el, inanmazsınız ama sanırım satıcının blackberry riyakarlığındandır 190 liraya aldım bir buçuk sene oldu.

Amma ve lakin 2 tane blackberry servisini aradığımda işçiliğin çok üst düzey olduğunu ve değişim için 200 lira istediklerini belirttiler, parça n11 de 12 lira. Ama bu nasıl bir işçilik bedeli ki 190 lira tutuyor en az.

Telefonu aldığım bedelden yüksek tamir ettirmek de pek elverişli gelmiyor açıkçası, başına böyle bir durum gelen birileri var mı ? Bildiğiniz ettiğiniz güvenebileceğim daha sağlam ve uygun fiyatlı bir yer önerisi var mı ? Yoksa da el mahkum göndereceğim telefonu bu servislere.

Şimdiden teekkür ederim cevaplar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prooof -- 14 Temmuz 2016; 17:11:00 >

• güncel
  • Merhaba ramazan bayramından önce arkadaşımın z30 unda aynı sorun meydana geldi nano sim kart taktığından dolayı ,aliexpress ten sipariş verdim 2 tane birisini taktık şuan sorunsuz kulanılıyor
    parçanın takıldı yer biraz sıkıntılı iyi bir işçilik gerektiriyor yanlış bir hamlede cihazınız birdaha çalışmayabilir bu yüzden herhalde işçilik için o kadar fiyat istediler
    ankara da iseniz sizi yönlendirebilirim
    iyi geceler
  • therebeder T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ankara'da değilim ama telefonu ankara'ya gönderebilirim, ama ürünü direk siz mi taktınız ? Ve eğer takacaksanız kendi ürünüm için böyle bir hizmeti ne kadara yapıyorsunuz ?

Şimdiden teşekkürler cevap için, gerekirse özelden de iletişime geçebilirsiniz.
  • özel mesaj gönderdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.