arkadaslar daha bugun blackberry storm aldım fakat ıcındekı MAPS bolumunu bulamıyorum. gps e nerden ulasırım
bırde T9 u nasıl kldırırım??
bıen varsayardım edersenız cok memnun olurum arkadslar
quote:
Orjinalden alıntı: yilmazmustafa
arkadaslar daha bugun blackberry storm aldım fakat ıcındekı MAPS bolumunu bulamıyorum. gps e nerden ulasırım
bırde T9 u nasıl kldırırım??
bıen varsayardım edersenız cok memnun olurum arkadslar
haritaler veya maps diye bir icon kendisinde olması lazım. ama bencewww.google.com/gmm adresinden google ın haritasını yüklemeni tavsiye ederim. Ya da ücretsiz navigasyn programı webraskayıda yükleyebilirsin. webraska için adres
Iphone ve BB çok ayrı cihazlar, konu storm olsa bile. Kişiden kişiye seçimi değiştirebilecek farklı özellikleri var. Bana sorarsan ben her açıdan storm derim ve bu alışverilte baya bir karlı gözüküyor. Ben olsam kaçırmazdım.
quote:
Orjinalden alıntı: GS_1905
Arkadaşlar Blackberry Storm resmi olarak ne zaman satışa sunulacak bilgisi olan var mı?
Storm bizzat Vodafone Avrupa için özel olarak üretilen bir cihaz. Türkiye'de hangi GSM operatörü ile anlaşma yapacağı ve cihazın Türkiye pazarına ne zaman sunulucağı ile ilgili resmi bir bilgi ne yazık ki yok. Türkiye'deki Bold satışlarınada bir göz attığımızda uzun zaman bekleyebileceğimiz yönünde bir fikir oluşuyor.
Bununla beraber, tabiki cihazı yurt dışından temin edip burada kullanabiliriz.
Iphone ve BB çok ayrı cihazlar, konu storm olsa bile. Kişiden kişiye seçimi değiştirebilecek farklı özellikleri var. Bana sorarsan ben her açıdan storm derim ve bu alışverilte baya bir karlı gözüküyor. Ben olsam kaçırmazdım.
Her açıdan demişsin de storm un ekranı kadar uyduruk bir dokunmatik ekran görmedim ben. Çok yavaş ve yaptıkları sistem oldukça abzürt. Ayrıca dokunmatik hassasiyeti de oldukça kötü. Yavaş algılıyor hareketleri
quote:
Orjinalden alıntı: shiva
quote:
Arkadaşlar Blackberry Storm resmi olarak ne zaman satışa sunulacak bilgisi olan var mı?
Storm bizzat Vodafone Avrupa için özel olarak üretilen bir cihaz. Türkiye'de hangi GSM operatörü ile anlaşma yapacağı ve cihazın Türkiye pazarına ne zaman sunulucağı ile ilgili resmi bir bilgi ne yazık ki yok. Türkiye'deki Bold satışlarınada bir göz attığımızda uzun zaman bekleyebileceğimiz yönünde bir fikir oluşuyor.
Bununla beraber, tabiki cihazı yurt dışından temin edip burada kullanabiliriz.
Hocam teşekkürler cevabın için. Storm'un wi-fi li versiyonun çıkacağına dair haberlerdeki doğruluk payı nedir bilgin var mı?
Bir de cihazı yurtdışından temin etsek burda çalıştıramama ihtimalimiz var mı?
dediğin gibi Türkiye'de herhangi bir operatör ile anlaşma sağlanamadı hatta masaya bile oturulmadı bu konu için. diğer konu ise; tabiki çalıştıramama riski söz konusu. önemli olan iki konu cihazın simkilitsiz olması ve tr'de kayıt altına alınması. Bu işlemler dışındaki çalıştıramama riski cihaz donanım kaynaklı olur.
Gs_1905 Storm un zaten wifi lı versiyonu mevcut. Storm 9500 ler wifisız 9530 lar wifi lı. Türkiye de de donanımsal arızası yoksa her türlü çalıştırırsın yeterki kayıt altına al
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Gs_1905 Storm un zaten wifi lı versiyonu mevcut. Storm 9500 ler wifisız 9530 lar wifi lı. Türkiye de de donanımsal arızası yoksa her türlü çalıştırırsın yeterki kayıt altına al
Hocam benim bildiğim her iki modelde de wi-fi olmadığı. Gsm arena da bu yönde bir bilgi buldum...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Hocam benim bildiğim her iki modelde de wi-fi olmadığı. Gsm arena da bu yönde bir bilgi buldum...
ayrıca dünkü milliyette yarım sayfada reklamları mevcut !
quote:
Orjinalden alıntı: nanaka9
Avea değil arkadaşım.Vodafone getiriyor.Her iki modeldede wi fi yok.
Storm'larda wi-fi yoktur arladaslar. Vodafone; bu ay sonunda storm satisina baslayacak. Ayrica ekrani iPhone kadar olmasa da gayet iyi bir cihazdir. Bence iki cok onemli sorunu var.
1- Tum BB lerde oldugu gibi son derece az program destegi. 2- Destelledigi ekran teknolojisi nedeni ile kenarlar ile ekran arasina kalan devasa bosluklar. Cok kotu ve kalitesiz bir gorunum sunuyor.
Bence wi-fi olmamasi, 3G nedeniyle cok da buyuk bir sorun degil.
Bende hem iphone hemde BB storm var ekranının iphone'dan aşa kalır yanı yok aynı hassaslıkta sadece multi touc değil, BB nin ekranına ilk başta alışmak zor, seçimi okeylemek için ekrana bastırmanız gerekiyor switch tarzı bişi var altında, ekranın yanındaki boşluklar cansıkıcı olsada alıştıktan sonra iyi geliyor, bence gayet başarılı bir cihaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme