Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Blackberry Z10 garantili 1 aylık Satın Al 9 Nisan 2013 21:21 1 1 Blackberry Z10 garantili 1 aylık Cihaz 1 aylıktır. Faturası şirkete kesildiği için yoktur. Kutusu ve aksesuarları mevcuttur. KVK garantilidir. Alındığı gün itibariyle ekran koruyucusu takılmıştır. Herhangi bir düşme veya çizilme durumu söz konusu değildir. Extra olarak 16 gb kingston hafıza kartı ve flip cover(orjinal değil) verilecektir. Cihazı ben de takasla aldım. Faturası yok denince KVK'nın sitesinden kontrol ettim. KVK'ya kayıtlı. Cihazın hiçbir sorunu ya da problemi yoktur. Fiyat 1300 TL'dir. Takas olarak sadece üzerine makul farkı ödenerek HTC One ile yapılacaktır. Saygılarımla.. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satıldı ATIV TAB 7 XE700T1C-A01TR 128 Gb,Tertemiz Faturalı Garantili NOTE 3 ile takaslık Iphone 5s gri, 2 günlük, paralel ithalat Galaxy Note 3 Siyah, 2 günlük, garantili
CİHAZ FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. İLAN KALDIRABİLİR. SAYGILARIMLA. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satıldı ATIV TAB 7 XE700T1C-A01TR 128 Gb,Tertemiz Faturalı Garantili NOTE 3 ile takaslık Iphone 5s gri, 2 günlük, paralel ithalat Galaxy Note 3 Siyah, 2 günlük, garantili