Şimdi Ara

Blackberry z10 şarj %30 a geldiğinde kapanıyor [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kafayı yiyecem ya lütfen yardım edin şarj %30 a geldiğinde kapanıyor telefon bitene kadar kullan dediler sonra şarj et cart curt dediler abi bunu yapabilmem için şarjı %0 a kadar kullanabilmem gerekir ama böyle kaldım ortada lütfen yardım ne yapabilirim ya telefon emanetti

ARKADAŞLAR 1. ÇÖZÜM : beyler şimdi telefonunuz %30 da kapandı. ondan sonra telefonu hiç şarja dahi koymayın öyle 5-6 saat beklesin hatta imkanınız varsa daha çok bekletin şarj etmeden kapalı bir şekilde dursun eğer kısa süreli kapalı tutarsanız şarj bu sefer %10 da falan kapanmaya başlar bendede öyle oldu yani ne kadar çok kapalı tutarsan bitik vaziyette o kadar iyi olur 10 saat falan tut sonra telefonu şarja tak %100 e kadar doldur işlem tamamdır bende böyle çözüldü deneyin sizde

ARKADAŞLAR 2. ÇÖZÜM : CİHAZINIZA OS SÜRÜMÜ : 10.3.0.1154 ' YÜKLEYİN. (çok rahatım şuan bi aksilik yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_scream -- 25 Aralık 2014; 0:37:12 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z10 konusunda birçok ipucu mevcut konudan yararlanabilirsiniz
    sorunuza gelirse hemen hemen stl100 -1 cihazların hepsinde mevcut olan bir sorun
    benim kullandığım cihazda aynı sorun var bir çözümünü bulamadım
  • Aynı sorun bendede var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çözdüm çözümünü eve gidince yazarım şuan müsait değilim

• Çözüm?
  • kusura bakmayın unutmuşum :D

beyler şimdi telefonunuz %30 da kapandı. ondan sonra telefonu hiç şarja dahi koymayın öyle 5-6 saat beklesin hatta imkanınız varsa daha çok bekletin şarj etmeden kapalı bir şekilde dursun eğer kısa süreli kapalı tutarsanız şarj bu sefer %10 da falan kapanmaya başlar bendede öyle oldu yani ne kadar çok kapalı tutarsan bitik vaziyette o kadar iyi olur 10 saat falan tut sonra telefonu şarja tak %100 e kadar doldur işlem tamamdır bende böyle çözüldü deneyin sizde yazın oldumu bi yararı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_scream

kusura bakmayın unutmuşum :D

beyler şimdi telefonunuz %30 da kapandı. ondan sonra telefonu hiç şarja dahi koymayın öyle 5-6 saat beklesin hatta imkanınız varsa daha çok bekletin şarj etmeden kapalı bir şekilde dursun eğer kısa süreli kapalı tutarsanız şarj bu sefer %10 da falan kapanmaya başlar bendede öyle oldu yani ne kadar çok kapalı tutarsan bitik vaziyette o kadar iyi olur 10 saat falan tut sonra telefonu şarja tak %100 e kadar doldur işlem tamamdır bende böyle çözüldü deneyin sizde yazın oldumu bi yararı olsun

Saolasın bir deneyim bakayım :)
    Benimki de %76 da uçuyor.
    Normalde ne kadar gitmesi lazım ama onu bilemiyorum.
    Sizde normalde ne kadar şarjı gidiyor?

• çok garip z10lar zaten yeni modelleri değilmiydi blackberry'nin böyle yapması tuhaf
  • Evet yukardaki yöntemle ben de çözmüştüm. Kapandıktan sonra gece boyu pili dışarda beklesin sabah takınca düzelmiş olmalı.

• Boyle bir sorun oldugunu ilk kez gordum. Tipi beni gayet etkilemistivama alamamistim cihazi. Enteresan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara-ze

quote:

Orijinalden alıntı: furkan_scream

kusura bakmayın unutmuşum :D

Saolasın bir deneyim bakayım :)
    Benimki de %76 da uçuyor.
    Normalde ne kadar gitmesi lazım ama onu bilemiyorum.
    Sizde normalde ne kadar şarjı gidiyor?

valla 3-4 saat aralıksız müzik ve internette dolanıp,whatsapp,face takıldığım zaman yetmiyor hemen bitiyor :)

• blackberry z10 un en son sürümünde bunlar oluyor mu. benim telefon kafayı yedi açılmıyor bile
  • bir yerde 8 saat çıkartınca pil 0 lanıyormuş ondan sonra şarj edin düzelir diyor ama sonucun başarısından emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacduskunu

bir yerde 8 saat çıkartınca pil 0 lanıyormuş ondan sonra şarj edin düzelir diyor ama sonucun başarısından emin değilim

bende oldu ama emin değilsen yapma

bu arada OS SÜRÜMÜ : 10.3.0.1154 yükledim 2-3 haftadır kullanıyorum bi sorun çıkmadı daha rahatlama geldi diyebilirim.
  • Benim telefon %0'da bile 2-3 dakika dayanıyor. Bu yüzden telefonu değiştirmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.