Şimdi Ara

BlackBerry Z10 ve Blackberry 10 ön inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
7.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliosman2323

Microsoft var olmadan once her bilgisayar firmasi urettigi pc'lerle birlikte kendi isletim sistemlerinide uretir son kullanicilar satin aldiklari pc'nin yazilimini cozmeye alismaya calisirdi buda haliyle hos olmayan bi durum...
    Android piyasaya surulmeden oncede durum ayniydi tarih tekerrur etti ve her telefon markasi kendi isletim sistemini uretmekten vaz gecip android'i tercih etmeye ve gelistirmeye basladi,,, tabikide Apple kendi yazilimindan asla vaz gecmedi piyasada tutunmaya devam etti ,,,Nokia androide gecmemek icin cok ama cok direndi bin taklalar atti sonuc olarak dunyanin en buyu telefon ureticisi neredeyse telef oldu son demlerini yasiyor cunki nokia bir Apple degil ayni sekilde BlackBary'de bir apple degil zamaninda microsoft windows isletim sistemini kullanmayan (Apple haric) firma kalmadiysa gelecektede ayni surec islicek piyasalarda sadece iki isletim sistemi kalicak zaman herseyi gostericek...

rüyanda görürsün... Apple fanbotu... ubuntu ve mozilla'da mobil işletim sistemi geliştiriyor... MS'nin saçma sapan WP8'ne muhtaç değiliz...

• merhaba, BlackBerry gerçekten harika bir telefon yapmış emeklerine sağlık. Gerek dokunmatiği gerek kamerası olsun gerçekten muhteşem. Donanımhaber.com sitesine çok teşekkür ederim bu incelemeyi yayınladığı için. Ayrıca klavye ve video özellikleride mükemmel. Fakat şu adrestehttp://blogyildizi.com/blackberry-z10-inceleme-ve-ozellikleri

BlackBerry Z10 Aldığınızda Paketin İçinden Çıkacaklar

microUSB kablosu
    Şarj cihazı
    Stereo kulaklık
    Mikro kumaş bez
    Başlangıç ??Kılavuzu
    Güvenlik ve Ürün Bilgileri Kılavuzu

diye birşey verilmiş sadecxe bu kadar mı veriliyor başka ekstradan birşey yokmu?

• 4:16 apple sucks :)

• bu tasarımla bu iş olmaz

• telefonda hiç bir sıkıntı yok bence inceleyen arkadaş ilk defa eline aldı telefonu hiç bir cihazı ilk dokunuşda tam olarak kullanabilen varmı herşeyini tam tamına öğrenebilirmiyiz. bence videodaki aksaklıklar çok da buyuk sıkıntılar degıl cunkı zamanla el alıskanlıgı ıle onlar ortadan kalkacaktır ve şahsen hiç ne iphone ne android birbirleriyle kıyaslanmamalı çünkü bunlarin kencine özgü duruşları var blackberry kullanıcısı olarak iphone ile hiçbir telefon kıyaslanmamalı adamlar kendi tarzını ortaya koyuyor pazarda tutunmaya çalısıyor sadece tasarım olarak kendını yenılesede ısmıyle satıs yapıyor, blackberry de kendıne özgü bir duruş sergilemek istiyor pazarda ve Z10 sadece bir deneme telefonu olarak düşünebiliriz sadece z10 olarak düşünmeyelım cunki ellerınde ki en buyuk kozlarını daha oynamadılar dev alpha B zamanı gelınce bunuda pıyasaya surucekler z10 da eksıklıklerını anlamaya calısacaklar ve dev alpha B yı piyasaya kusursuz olarak sürecekler. Z10 başarılı bir telefon olmuş bence hiç bir telefonla kıyaslanmamalı dedıgım gibi her telefonun farklı bir yanı var önyargılı yaklasmamalıyız. türkiyedeli fiyatını merak eden arkadaslarda sunu solemek ıstıyorum eskı adıyla rım yenı adıyla blackberry sırketı aynı hataya dusmeyecek ve bu cıhazını dıger telefonlarla kıyaslamayarak kendı fıyatıyla satacak yanı standart global dunyada fiyatlar asagı yukarı aynı olacak ingiltere fiyatı türk lirasıyla 1350 civarı suanda ingilterede satışda ve yuzde 200 satıslarını arttırdı abd de 200 dolardan kontratlı olarak satısda ve kendı ısmının altında rekor kırdı. arabıstanda ise yaklasık 2500 dirhem oda 1250 lira cıkarı turkıyede fıyat da yaklasık olarak 1500-1600 lıra olacak daha fazlasını beklemeyın boylelıkle BB kullanıcıları yenı bır ısletım sıstemının tadını cıkarabılırler=)

• Bir haftadır Z10 kullanıyorum. Çok başarılı olmuş. Hızlı, sorunsuz, kullanımı kolay bir işletim sistemi yapmışlar. Zaten QNX tabanlı olması bu işletim sistemini çok hızlı kılıyor. Telefonlar yavaş yavaş bütün ülkelerde piyasaya çıkıyor. Tepkiler her yerde çok olumlu. Bir sene içinde akıllı telefon pazarı sıralamasında değişiklikler olacağı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

merhaba, BlackBerry gerçekten harika bir telefon yapmış emeklerine sağlık. Gerek dokunmatiği gerek kamerası olsun gerçekten muhteşem. Donanımhaber.com sitesine çok teşekkür ederim bu incelemeyi yayınladığı için. Ayrıca klavye ve video özellikleride mükemmel. Fakat şu adrestehttp://blogyildizi.com/blackberry-z10-inceleme-ve-ozellikleri

BlackBerry Z10 Aldığınızda Paketin İçinden Çıkacaklar

microUSB kablosu
    Şarj cihazı
    Stereo kulaklık
    Mikro kumaş bez
    Başlangıç ??Kılavuzu
    Güvenlik ve Ürün Bilgileri Kılavuzu

diye birşey verilmiş sadecxe bu kadar mı veriliyor başka ekstradan birşey yokmu?

telefonuda koymuşlarsa tamamdır...

• Nedense çok hoş buldum bu telefonu ama işletim sistemi bozuyor bütün güzelliği.
  • Bu arastirmayi ciddiye almayin arkadaslar bu arkadas tamamen tarafli.Ben kendim inceledim bu cihazi browser'i safari den cok daha hizli ve iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insom

Bu arastirmayi ciddiye almayin arkadaslar bu arkadas tamamen tarafli.Ben kendim inceledim bu cihazi browser'i safari den cok daha hizli ve iyi.

normaldir... genelde Apple fanbotlarını yazar yapıyorlar ve onların incelemelerini kullanıyorlar...

• İncelemeyi izlemedim ama browser süper hızlı. Desktop bilgisayarınızdan bile hızlı. Bir arkadaş işletim sistemine laf atmış. Neye dayanarak laf atmış anlamadım. İşletim sisteminde sorun yok cihaz gayet sağlam (robuste). Bu OS daha yeni çıktı. BB kullananlar bilirler RIM ortalama 45 günde bir güncelleme yayınlar ve bütün açıkları eksikleri düzeltir. 6 ay sonra nasıl bir işletim sistemine döneceğini hayal edebiliyorum. Gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Kısa sürede içinde de bazı eksik popüler uygulamalar BB10 için uygulamalarını yayınlayacaklarını zaten açıkladılar. Blackberry World'de dünya kadar uygulama var. Eski telefonumda günlük kullandığım bütün uygulamaların BB10 sürümlerini bulup indirdim. Tek eksiğim Whatsup kaldı. O da 2-3 haftaya kadar çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 19 Şubat 2013; 15:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: as14

bu tasarımla bu iş olmaz

Tasarımın nesi var? Tasarım gayet başarılı. Telefonu eline almadan konuşma derim. Üstünde düğmesi yok. Şu an piyasadaki düğmesiz ilk telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Beklediğimden daha kötü olmuş.Özellikle el hareketlerinin video izlerken,oyun oynarken her şeyi batırması nasıl engellenmemiş hayret verici.Ayrıca tarayıcı performansı da Windows Phone gerisinde gözüktü şu ufak incelemede dahi.

Blackberry nasıl kullanırsınız anlamış değilim küçük ekran küçük tuşlar verilmez o paralar bu cihaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingbang86

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Beklediğimden daha kötü olmuş.Özellikle el hareketlerinin video izlerken,oyun oynarken her şeyi batırması nasıl engellenmemiş hayret verici.Ayrıca tarayıcı performansı da Windows Phone gerisinde gözüktü şu ufak incelemede dahi.

Blackberry nasıl kullanırsınız anlamış değilim küçük ekran küçük tuşlar verilmez o paralar bu cihaza

Bu başlıkta Z10'dan bahsediliyor. Belliki Z10'un ekranını görmemişsin.
  • 1.5 yıldır iPhone 4s kullanıyorum. İlk akıllı telefonum. Gerçekten hayranım iOS a her ihtiyacımı karşılıyor. Hoş hard user değilim ama stabilite, sorunsuzluk ve güven var Appleda. Başka bir telefon artık kullanmam diyordum ama

Z10'u gördükten sonra sanırım fikrim biraz değişti. Benim için ilk öncelik telefonun şık olması. Ve gerçekten çok şık bir telefon yapmışlar. Kullanıcı ara yüzünü de beğendim font tan tutun da görsellere kadar.

Stabilite sorunları korkutuyor sadece. Biraz vakit geçtikten sonra 5s yada 6 herneyse gelmeden z10 a geçmeyi düşünüyorum.

Bir telefona iyi veya kötü derken ihtiyaçları karşılamasını düşünmeliyiz bence. 17 çekirdek 5ghz işlemci benim için gereksiz mesela. İş için kullanıyorum. Maillerime bakabiliyim internete girebiliyim whatsapp kafi bana mesela. O yüzden iyi telefon benim yorumum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscnzr

Stabilite sorunları korkutuyor sadece.

Stabilite sorunu yok ki? Böyle bir sorunu kimden duydun?
  • Bildiğin jiayu g3
  • Hos gözüküyor tabi aktif olarak kullanıldıgında nasıl olur görücegiz :)
  • Blackberry ve kvk kullanicisi olmak gelin beni kaziklayin demekle es anlamli... garantiye girmesi gereken arizalari bile kullanicisi hatasina sokarak caresizliginizden faydalaniyorlar ve bir guzel kazikliyorlar...cok gecmeden yine bir ariza cikiyor yine ayni kazik servis... 250+500 =750 tl odettiler... birdaha blackberryi bedava verseler alani seveyim...hele kvk nin kaziklari tadindan yenmiyor ....kvk ya aman dikkat bozuk olmayan telefonu bile bozar bunlar para almak icin...yam yam servis kvk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün inceledim, klavye akıllı tahmin harika.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.