Şimdi Ara

BlackBerry Z10 ve Blackberry 10 ön inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
7.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5 wp8 den daha iyi gibi görünüyor.en azıdan arayüzü çokdaha iyi.
    Windows Phone 8, Microsoftun profesyonelliğiyle geleceğin Androidi. Androidin en sevmediğim yanı, ücretsiz olması. Şirketler sevebilir ancak, en dandik 100 liralık tabletlerde dahi bunun olması ve senin 2000 lira verdiğin telefonda da aynı işletim sisteminin olması, benim hiç hoşuma gitmiyor. Google, lisans ücretini az da olsa almaya başlamalı bence. Veya hem tablet, hem de akıllı telefon kısmından belirli üreticiler belirlemeli, bunlar dışında hiç bir firma Androidi kullanmamalı. Yoksa papaz bir OS oldu artık.

Tasarım konusunda WP8 çöp bence.Nefret ediyorum o arayüzden.Çok kullanışsız.

• BB Z10'u iphone 5'e Benzetenlere Hatırlatmadır.

Şu cihazın tasarımı iphone 5 ortada yokken, iphone 4 veya 4s zamanında vardı. Allah aşkına yapmayın artık. Her gördüğünüzü iphone'a benzetmeyin ya... Ben ve iphone sevdalısı bir arkadaşım iphone 5'i ilk gördüğümüzde sadece şunu söyledik: ''oha lan aynı BB London'' hatta biraz beyninizi zorlayın bb london adında yekpare çelik bir cihaz vardı Porsche desin ile aynı malzemede. Bu tasarımın ilk fotoğrafları 15 kasım 2011 tarihinde yayımlanmaya başlandı.

Her gördüğünüz dik dörtgeni iphona benzettiğiniz gibi her gördüğünüz elmayı da apple'ın elması mı sanıyorsunuz? O tasarımına taptığınız cihazın orijinalinde 2006 ve veya daha öncesinde Sony'nin P2 tasarımından -En hafif tabirle-etkilenildiğini bili yor musunuz? Ne tasarlarsanız tasarlayın, daha önce gördüğünüz tüm nesnelerden, resimlerden veya doğal/beşeri her ne ise faydalanırsınız. beyniniz siz hatırlamamanızda bunları hatırlar birleştirir. Her üründe insanın kolayına gidecek nesneler tek bir noktaya doğru evrilir. En basiti çatal tasarımı veya kaşık tasarımı. Siz havuzunda derinliği olmayan çorba kaşığı gördünüz mü? Veya çatal niyetine kullanacağınız sip-sivri bir çubuk? Görememenizdeki sebep ergonomidir. Ergonomik olmayan tasarımlar hayatımızdan hızla çıkıp gitti, ki tasarım olarak çok iyi olmalarına rağmen. Tekrar yazayım; lütfen her gördüğünüz sakallıyı dedeniz zannetmeyin!

O tarihteki iphone 5 tasarımlar:http://www.google.com.tr/search?q=iphone+5&hl=tr&tbo=u&tbs=cdr:1,cd_max:1+1+2012&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=XBcSUaKWK86KhQfxoIDICA&ved=0CCsQsAQ&biw=1536&bih=770

O tarihteki London tasarımı:http://www.google.com.tr/search?q=iphone+5&hl=tr&tbo=u&tbs=cdr:1,cd_max:1+1+2012&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=XBcSUaKWK86KhQfxoIDICA&ved=0CCsQsAQ&biw=1536&bih=770#hl=tr&tbo=d&tbs=cdr:1%2Ccd_max%3A1+1+2012&tbm=isch&sa=1&q=Blackberry+london&oq=Blackberry+london&gs_l=img.3..0l3j0i24l3.98807.106809.0.107071.23.12.3.8.9.0.229.1462.1j10j1.12.0...0.0...1c.1.2.img.BVjkWc8VXJY&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41934586,d.ZG4&fp=a3366875087146ca&biw=1536&bih=770

• hızlı falan demişsiniz ama ya çektiğiniz videonun fps'si düşük yada o kadar hızlı bir telefon değil...

• Beklediğimden de iyi olmuş. Biraz daha üzerinde çalışılırsa win ph 8 den daha fazla satar çünkü arayüz baya bir iyi olmuş, çok iyi tasarlanmış, ios dan bana daha iyi göründü (stabilite açısından değil) menü tasarımları olsun geçişler olsun ...

Keşke daha önce çıkarabilselerdi inatlarından vazgeçip neyse rekabet her zaman iyidir sonuçta kazanan yine kullanıcı olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Yeni video oynatıcı ipadden açmıyor kafayı yicem şimdi

android den açıyor :)

• Rakipleriyle yarışacak bir özelliği görünmüyor, marka için ne kadar satar bilinmez.

• Yeni video oynatıcısı iyi de "video otomatik başlamasın" komutu çalışmıyor,video her seferinde açılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 6 Şubat 2013; 13:49:43 >
  • Mesut'un Modele Gel
  • BB dersine iyi çalışmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 6 Şubat 2013; 14:11:57 >
  • Tarzlarını değiştirip bu yeni haldeki telefonlara ilk geçişleri için bence ortalama bir model olmuş . İleride daha iyisi de olur. Daha iyisini yapsınlar ki rekabet çıksın ortaya.
  • Eski video oynatıcı daha sade ve güzeldi

• 4s dururken kac kişi gibip z10 alacak acaba...
  • yeni video player iyi olmuş hoş olmuşta tam ekranken keşke şu lanet mause simgesini kaybedebilse. Bunu yapmanın çok zor olmadığı kanaatindeyim

• Neden html5 videoplayer kullanmıyorsunuz?

Android de bile flash desteği kesildi ne apple ne android ne wp8 de flash desteği yok artık html5 video player eklemek bukadar zor olmasa gerek.

• Yeni Oynatıcı bir harika :D

• z10 dan soğudum L620 yi bundan iyi gösterdiler
  • Bıyıklar yakışmış Mesut abi :D

• Apple-ipad bolumunde ne isi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dış tasarımda olduğu gibi iç tasarım çok iyi,ekran geçişleri kilit açımı falan iyi düşünülmüş,yalnız bi güncelleme istiyor gibime geldi,hataları gözle görülür düzeyde nasıl kaçırmışlar bunları anlamadım,bir de nedense hızı kullanamadığımız işletim sistemleri daha hızlı symbian,blackberry 10 :D ne garip değil mi?

• Bu yeni oynatıcı gelişinden beri ipad ile videoları oynatmıyor.Sürekli dönüp duruyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.