Şimdi Ara

BlackBerry Z10 ve Blackberry 10 ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
7.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılımcıların üzerinde durup uygulamalar yayınlamasıyla tutar.
  • marka fanlarına bakacak olsan her markayı hergün batırıyorlar zaten.. yok bb batar yok nakia batar ya bırakın artık şu 7 yaş altı muabbetleri..

her cihazın bir kullanıcısı olacaktır elbet.. bb de zamanla eksikliklerini giderip gayet gzl olur..

• Video işleme ve video da zoomlama güzel özellikler, ayrıca klavyesi de yenilikçi ve takdire şayan olmuş. Yalnız web performansı vasat, hele ki videolarda linke tıklama çok manasız, gerçi bu tip şeyler yazılım güncellemesiyle halledilebilir. Yine de Blackberry hayranları dışında çok satacağını sanmıyorum, ülkemize de 1500-2000 tl arası giriş yapacağını tahmin etmek zor değil. Bir de BBM yüzünden normal internet paketlerini kullanamamak çok çok saçma bu da satışları baltalıyor bence. Örneğin ben hiç bir zaman internet paketi olayı yüzünden Blackberry'e geçmek istemedim. 1 gb internetim var her ay ama Blackberry alsam kullanamıyorum çok çok manasız. Ben de Mesut gibi beklenenden kötü buldum açıkçası Z10'u.
  • Blackberry çok övdü.Bende şuan bir Blackberry kullanıcısıyım ve bakalım neler yapmışlar.Eğer olmamışsa artık Apple'a geçicem.

Edit:Daha bu tarz telefonlara yeni adım atan Blackberry'nin ortalama bir iş çıkardığını dusunuyorum.Çıkacağı fiyatı dusunecek olursak (1500 TL civari olur tahminimce) Apple'la kıyaslanamaz.Samsung'la kıyaslarsak da S3'e filan rakip olamaz.En azından şuan için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bouche -- 6 Şubat 2013; 1:18:58 >
  • Yeni player cidden iyi olmuş =)

Telefona gelirsek eğer

Tarayıcısı resmen bitik

• Youtube ta izledigim butun incelemelerde hic bir sikinti gormedim.Bu cihazda browserda takilmalar mevcut.Belkide cihazda bir sikinti vardir yoksa okdr bagimsiz inceleme izledim,garip geldi cok.Hevesim kacti

• quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

Youtube ta izledigim butun incelemelerde hic bir sikinti gormedim.Bu cihazda browserda takilmalar mevcut.Belkide cihazda bir sikinti vardir yoksa okdr bagimsiz inceleme izledim,garip geldi cok.Hevesim kacti

Tanitimda hatali cihaz kullanmalari milyarda 1 ihtimal ama yinede kucuk bir ihtimal var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wp8 den daha iyi gibi görünüyor.en azıdan arayüzü çokdaha iyi.

• Ben pek beğenmedim. Özellikle 4:50 de oyundan çıkma hatası ve 5:00 de yeni oyun açarken çok yavaş olması çok sinir bozucu.
    İnternet de video izlerken videonun yan yatmaması , video tıklayınca başka linklere falan girmesi pek hoş değil. İleride düzeltirler sanırım.
    Video dan izledim kadarıyla bence windows 8 kullanması daha kolay ve işlevsel.
    Nedense işletim sistemine pek içim ısınmadı.(ön yargı olmasın)

Ön inceleme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HectorBarbossa -- 6 Şubat 2013; 1:28:35 >
  • Ben beğenmedim şahsen.
  • Yeni video oynatıcı ipadden açmıyor kafayı yicem şimdi

• Burdaki karşılaştırmada telefon daha akıcı, videodaki telefonda bir sıkıntı var sanki.

http://www.youtube.com/watch?v=gW0TiBrR6fM
  • hiç beğenmedim.

• bu kadar da iphone özentisi olunurmu arkadaş tıpkısının aynısının bi benzeri olmuş..yuhh diyorum..

• Burdaki karşılaştırmada telefon daha akıcı, videodaki telefonda bir sıkıntı var sanki.

• Bıyık biraz garip durmuş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alet jiayu g3 direk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bu incelemeyi izlediğimden beri youtube üzerinde tekrar tekrar sayısız inceleme izledim.Burda görünen takılmaların hiç biri diğer incelemelerde kesinlikle yok.Kesinlikle bu cihazda bir sıkıntı var.Tam video incelemeyi bekleyelim ozaman daha net anlaşılır.Teşekkürler inceleme için.

Buyrun bir browser incelemesi :http://www.youtube.com/watch?v=5XPAvnd8y6c

Blackberry Z10 vs Nexus 4 :http://www.youtube.com/watch?v=TzmpvMu_V2A

BlackBerry Z10 vs Samsung Galaxy S III : http://www.youtube.com/watch?v=ti9mP8AQbkg

BlackBerry Z10 vs Nokia Lumia 920 :http://www.youtube.com/watch?v=8mhLbpzE9NQ&NR=1&feature=endscreen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 6 Şubat 2013; 11:01:50 >

• yeni video oynatıcısını şahsen beğenmedim.anket felan bi yana buffer süreside iyi değil..

asıl konu olan bb10 işletim sistemi belli bir mesafe katetmiş olsada malesef yeterli değil.ara ara kasıntılar var.bazı hatalarda mevcut gerçi daha erken ama genel olarak kullanım tarzı biraz zor gibi geldi bana...

• Beklediğimden daha kötü olmuş.Özellikle el hareketlerinin video izlerken,oyun oynarken her şeyi batırması nasıl engellenmemiş hayret verici.Ayrıca tarayıcı performansı da Windows Phone gerisinde gözüktü şu ufak incelemede dahi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.