Şimdi Ara

BlackBerry Z10 ve Blackberry 10 ön inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
7.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BlackBerry 10'un lansmanı ardından gerçekleştirilen en büyük BlackBerry geliştiriciler toplantısı olan BlackBerry jam Europe 2013'te sizler için yeni işletim sistemi ve bu işletim sistemini taşıyan tepe model BlackBerry Z10'u inceledik. Bakalım geri dönüş hazırlıklarını tamamlayan BlackBerry, doğru yolda mı.

• Teşekkürler
  • YENİ VİDEO OYNATICISI!! BU BİR DEVRİM!!111!!!!

• Nokia WP8 ile batmaktan kurtulmuştu. Sanırım BlackBerry de kendi işletim sistemiyle yükselişe geçecek. Çoğu sistemde olmadığı kadar "stabil" kullanım vaat ediliyor. Öyle 100000 uygulamaya gerek yok. Günlük kullanımda en "baba" 100-200 uygulama uyarlasalar ilk periyotta yeter.

• şu video oynaticiyi degistirin ya mobilde acilmiyor.

• Apple'dan yıllar sonra düzgün bir işletim sistemi yazabilmişler. 3-5 seneye de anca uygulama gelse iphone8 imi satıp alabilirim seni blackberry..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk jenerasyon iPhone kadar stabil görünüyor.Kasa zaten iphone 5 in arka kasasına benziyor...

• Olmamış...

• QNX bazli sisteme sahip olmasi gercekten iyi. Bu yonuyle bence stabilite konusunda iphone ile yarisacaktir.

• Konunun apple - iphone - ipad ile ne alakasi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

Her şeyiyle çöp bir telefon, çöp bir platform.

Bence Microsoft'un ürünü Windows Phone'dan öndeler.
  • Donanim iyi , galiba yazilima guvenmemisler o kadar

• Uygulama anlamında arkasında durulursa ve iyi bir fiyatlandırma ile girerse şansı olabilir.

• Web performansı, dokunmatik kısayolların oyunlarda ortalığı karıştırması, yatay - dikey geçişlerdeki bekleme, appworld deki uygulama kıtlığı.. Kısacası bu çağın telefonu değil. Geliştirilmeye açık ancak piyasadaki telefonlarla asla rakip olacak düzeyde bir telefon gibi görünmüyor. Bazı kendine has özellikleri iyi görünse de webde çift tıklama ile yakınlaşma bir telefonda neden olmaz. Bu tip eksikler şu dönemde tahammül edilecek şeyler değil. Bu yüzden ön inceleme de olsa beklediğim süprizleri göremedim.

• Bu video player çok güzel böyle devam edin.

• Bu telefonla RIM batar. Mesut Çevik kullanabilmek için can çekişiyor. berbat olmuş

• Bir Note II Değil :))

• video oynatırken arkadaki linke tıklamak nedir ya olmamış hiç hızlı çıkış yapmak için android oyunları için emülatör falan geliştiriyorlarmış sanırım bugün biyerde okumuştum öyle kullanıcı kazanmaya çalışıcaklardır bu arada video dan gördüğüm kadarıyla aynı donanım windows phone da çok daha iyi sonuç veriyor en azından browser hızlı
  • Marketiyle, işlevselliğiyle windows phone 8 den çok çok ilerde bir sistem olacağını düşünüyordum ama görünen o ki şu an için pek farklı değiller, hatta web performansı beklenenin çok altında gibi görünüyor videoda.

• Bir nexus stabilitesi gordum zamanla iphone kadar olacaktir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.