Şimdi Ara

BlackBerry Z10 ve Blackberry 10 ön inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
7.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    varsa şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor mu?
  • blackberyden hayır gelmez niye android tanletler katogorisinde
  • Yeni bbz10 normal kullanıcı için ok fakat çok yoğun kullananlar için düşündürücü. Mesela öncelikle kılıf kutudan çıkmıyor ve piyasadada yok. Artı outlook'taki kontaklar ve takvimlerler eşleştirmek deveye hendek atlatmak gibi birşey. Hiç kimse bilmiyor. Destek yok. vb.
    Bütün bunları üst üste koyarsak benden olumsuz. Kısa süre içirisinde bazı düzenlemeler yapılmaz ise sonuç pek açık gözükmüyor gibi geliyor. Ayhan Etyemez

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Yeni bbz10 normal kullanıcı için ok fakat çok yoğun kullananlar için düşündürücü. Mesela öncelikle kılıf kutudan çıkmıyor ve piyasadada yok. Artı outlook'taki kontaklar ve takvimlerler eşleştirmek deveye hendek atlatmak gibi birşey. Hiç kimse bilmiyor. Destek yok. vb.
    Bütün bunları üst üste koyarsak benden olumsuz. Kısa süre içirisinde bazı düzenlemeler yapılmaz ise sonuç pek açık gözükmüyor gibi geliyor. Ayhan Etyemez

Outlook'taki kişileri ve takvimleri nasıl eşleştirmeyi başaramadınız ??? Bende hepsini otomatik yaptı da ondan soruyorum. Ya da Apple'dan veya Samsung'tan kılıf çıkıyor mu? İphone 4s aldığımda çıkmamıştı. 32gb 2500 TL'Ye almıştım. Note 2 aldığımda da kılıf çıkmadı. Blackberry'de de çıkmaması normal değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 22 Mart 2013; 12:39:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RascalFalcon

quote:

Yeni bbz10 normal kullanıcı için ok fakat çok yoğun kullananlar için düşündürücü. Mesela öncelikle kılıf kutudan çıkmıyor ve piyasadada yok. Artı outlook'taki kontaklar ve takvimlerler eşleştirmek deveye hendek atlatmak gibi birşey. Hiç kimse bilmiyor. Destek yok. vb.

Outlook'taki kişileri ve takvimleri nasıl eşleştirmeyi başaramadınız ??? Bende hepsini otomatik yaptı da ondan soruyorum. Ya da Apple'dan veya Samsung'tan kılıf çıkıyor mu? İphone 4s aldığımda çıkmamıştı. 32gb 2500 TL'Ye almıştım. Note 2 aldığımda da kılıf çıkmadı. Blackberry'de de çıkmaması normal değil mi?

Peki ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve bu süre içerisinde herhangi bir sıkıntı ya da eksiklik hissettiniz mi Z10'da? Ya da çok memnun kaldığınız herhangi birşey..???

• quote:

ben kılıf aldım interneti araştırırsanız orjinal kılıflarına ulaşabilirsiniz. ayrıca kılıf kalitesi süper. Ve telefonu kılıftan çıkartırken kendisi açılıyor , koyarken telefon kendisi ekranını karartıyor. outlook taki ve takvim eşleştirmelerini ise telefonu açarken kolayca kendisi yaptı. Ve ben tam aksini düşünüyorum yoğun kullananlar için tam isabet, benim işim gereği excel hazırlamak fotoğraf göndermek çekmek çok hızlı ve çok basit. ve tüm bunları yaparken telefonunuz hiç kasılmıyor, aynı hızda devam ediyor . ben denemek amaçlı teldebulunan bütün programları açık bıraktım ve başka bir işlem yapmaya başladım, hızında hiçbir azalma olmadı..tek kötü yanı şarjının az gitmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

quote:

quote:

Peki ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve bu süre içerisinde herhangi bir sıkıntı ya da eksiklik hissettiniz mi Z10'da? Ya da çok memnun kaldığınız herhangi birşey..???

10.03.2013 tarihinde aldım. 4s'te bile bazen oyundan ya da tarayıcıdan attığı oluyordu. Note 2'de de bir program yüzünden reset ya da donma ile karşılaşabiliyordum/karşılaşabiliyorduk. Android'te bunu kimse inkar etmesin lütfen. Bir program diğeri ile uyumlu çalışmaya biliyor. Z10'da daha donma, kasma, reset vb sorunlar yaşamadım. Tabi bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Şimdilik yok. Resim çekip paylaşmak çok kolay, E-postalar imzadaki Bilgisayar'da Outlook 2010'a düşmeden telefona düşüyor. Email ve tarayıcı hızı benim için çok önemli. Tarayıcısı şu an en hızlı tarayıcı, flash yükleme ile uğraşmıyorsunuz dahili geliyor. Tarayıcı ayarlarından açıp kapatabiliyorsunuz. Blackberry HUB ise çok kullanışlı her şey elinizin altında. Telefona felaket alıştım ve seviyorum. Wifi çekim gücü kesinlikle çok çok iyi. Dediğim gibi ben telefonumu çok seviyorum ve içim sinerek kullanıyorum.

Z10'umda şu an ekstradan 8 uygulama 10 oyun var. Hepsi de sorunsuz çalışıyor. Sadece Where is water adlı oyunda çok ısınıyor ama o ısının da oyundan kaynaklandığı ve güncelleme ile giderileceği söyleniyor. Isınıyor dedim ama ısınınca alet sapıtmıyor aynen çalışmaya devam ediyor. 1900 TL nakit vererek kvk-genpa-telpa garantili aldım. Zamanında HTC evo 3d'ye 1800 TL verdim çöpten başka bir şey değildi zaten fiyatı sonra 1200 tl'ye düştü. 4s'e 32gb 2500 TL darty'den aldım genpa garantili ilk TR'ye resmi geldiği gün, N9 64gb 1576 elektroworld, Note 2 1800 TL vatan, şeklinde. Bunların içinde bana göre parasını en hak eden telefonum blackberry z10 oldu. Atıp tutmuyorum kendi deneyimim böyle. Hepsini sıfır aldım ve sattım.

Ekran koruyucu olarak spigen tercih ettim her zamanki gibi.

Arka kapağın koruması için de ebay'dan Transform Shell beyaz aldım. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Not: İşimden bir boşluk bulursam (öğretmenim) kullanıcı klübü kuracağım. Orada sorunları, kolaylıkları paylaşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 22 Mart 2013; 18:51:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetemin1985

quote:

ben kılıf aldım interneti araştırırsanız orjinal kılıflarına ulaşabilirsiniz. ayrıca kılıf kalitesi süper. Ve telefonu kılıftan çıkartırken kendisi açılıyor , koyarken telefon kendisi ekranını karartıyor. outlook taki ve takvim eşleştirmelerini ise telefonu açarken kolayca kendisi yaptı. Ve ben tam aksini düşünüyorum yoğun kullananlar için tam isabet, benim işim gereği excel hazırlamak fotoğraf göndermek çekmek çok hızlı ve çok basit. ve tüm bunları yaparken telefonunuz hiç kasılmıyor, aynı hızda devam ediyor . ben denemek amaçlı teldebulunan bütün programları açık bıraktım ve başka bir işlem yapmaya başladım, hızında hiçbir azalma olmadı..tek kötü yanı şarjının az gitmesi

Hocam 12 gündür kullanıyorum doldur boşalt yapmayın yüzde 20'ye geldi mi şarja takın telefonu 12 günde batarya daha yeni yeni oturmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 22 Mart 2013; 18:47:47 >

• klavyelı olan telefonu daha cok merak ediyorum
  • Hani yorumları okumak adına girdim ama anlamadığım nokta işletim sistemine laf atabilenler olmuş komik gördüm şu anda adamlar dünyanın en iyi işletim sistemine oynuyorlar ve bunu apple çalışanları kabul etmiş siz tutturmuş bb10 laf atmaya cürret ediyorsunuz kamerası 8 mp den yüksek olmalı dersiniz anlarım ön kamera biraz daha kaliteli olabilirdi dersiniz anlarım'da işletim sistemi internet tarayıcı hızını tartışan zaten yaşamasın ki piyasada yok üstüne telefon QNX bilmeyenler var aramızda'ki blackberry z10 ile bildiğin bir aşk doğdurmuş tasarımı hızı hub özelliği gerçekten'de ilk blackberry telefonum fakat 10 yaşındaki çocuğun elinde olan çakması piyasada çığ gibi büyüyen ıphone 5 mi bb10 mu dersen tereddüt etmeden ıphonu satıp blackberry derim bu sefer yapmış adamlar menü tersliği varmı bana göre var mesaj hızı nasıl dersen alışılmışın dışında güzel kılıf sorunu piyasada mevcut araç içi görüşmede ses çok kaliteli telefonda kötü özellik olarak çok nadir şeyler var Tr için uygulamalar sınırlı fakat 2 ay içerisinde 3000 e yakın uygulama konucak denmekte ki güncelleme yoldaymış adamlar whatsapp mart da koyucaz dediler gerçektende world store da ücretsiz koydular bence blackbbery dengeleri çok değiştiricek bir cihaz sürdü piyasaya ki aşırı şık bir cihaz fakat piyasada kılıf araç kiti usb kulaklık tarzı ürünlerin de model çeşit anlamında sürülmesi gerekmektedir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetemin1985

quote:

Hocam 12 gündür kullanıyorum doldur boşalt yapmayın yüzde 20'ye geldi mi şarja takın telefonu 12 günde batarya daha yeni yeni oturmaya başladı.

Biraz daha açarmısınız pil durumunu ?

Yoğun kullanımda durum nasıl ? Günü tamamlayabiliyor mu ?

• Bu ayin 11 inde yeni telefon aldim ve uzun sure arastirdim Z10 ve iphone 5. Bazi arkadaslarim Z10 al gerek ekrani gerek hizi gerek ekran buyuklugu gerek sanal klavyaesi iphone 5 den iyi ve stabilite konusunda iosdan hicbir eksigi yok demelerine rahmen iphone 5 aldim ama suan sizin yazdiklarinizida okudukca vede cevremde gordukce kendimde yeni inceledim tim de cihazi 40 dakika birakmadim elimden ve ip5 aldigima resmen pisman etti beni Z10 su ciddi ciddi iphone5 i satmayi dusunuyorum Z10 u ciddi ciddi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sindirgi -- 22 Mart 2013; 22:10:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Not: İşimden bir boşluk bulursam (öğretmenim) kullanıcı klübü kuracağım. Orada sorunları, kolaylıkları paylaşırız.

hocam sorum yukarıda araya kaynadı da, sana tekrardan sorayım.
    alette şebeke üzerinden (yani wi-fi ve üçüncü bir program olmadan) görüntülü görüşme var mı?
  • Bu ayin 11 inde yeni telefon aldim ve uzun sure arastirdim Z10 ve iphone 5. Bazi arkadaslarim Z10 al gerek ekrani gerek hizi gerek ekran buyuklugu gerek sanal klavyaesi iphone 5 den iyi ve stabilite konusunda iosdan hicbir eksigi yok demelerine rahmen iphone 5 aldim ama suan sizin yazdiklarinizida okudukca vede cevremde gordukce kendimde yeni inceledim tim de cihazi 40 dakika birakmadim elimden ve ip5 aldigima resmen pisman etti beni Z10 su ciddi ciddi iphone5 i satmayi dusunuyorum Z10 u ciddi ciddi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: berden

aletin ön kamerası var mı?

VAR.AMA ŞEBEKE ÜZTÜNDEN GÖRÜŞME YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutgokcan

quote:

Orijinalden alıntı: berden

aletin ön kamerası var mı?

VAR.AMA ŞEBEKE ÜZTÜNDEN GÖRÜŞME YOK

Beklediğim cevap bu... Uzun zamandır almayı düşünüyordum ama tereddütlerim vardı.. Aslında 3G ile görüşme çok sık yapmasak ta gerekli olduğu da tartışılır gerçi ama lazım olunca da iyi oluyor..

Bu eksiklere rağmen piyasada halen 1600 ₺ fiyata bulunuyor... Zorla araya araya bazen 1200 civarlarına inenleri görüyorum..Çok fazla bence..
  • Telefonu irakta aldim tr ye gittiqimde imeil attirdim iraktayim su an telde virus kapti fabrika ayarlarini yukledim su an tek sorun sebekem yok acil yardim sebekeyi nasil yapacam?

• quote:

Telefonu irakta aldim tr ye gittiqimde imeil attirdim iraktayim su an telde virus kapti fabrika ayarlarini yukledim su an tek sorun sebekem yok acil yardim sebekeyi nasil yapacam?

maalesef sorunun cevabini bilmiyorum, ama passportla actirdiysan btk'yi aramayi deneyebilirsin, iraktan ne kadara aldin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aliik

quote:

Telefonu irakta aldim tr ye gittiqimde imeil attirdim iraktayim su an telde virus kapti fabrika ayarlarini yukledim su an tek sorun sebekem yok acil yardim sebekeyi nasil yapacam?

maalesef sorunun cevabini bilmiyorum, ama passportla actirdiysan btk'yi aramayi deneyebilirsin, iraktan ne kadara aldin ?

BlackBerry cihaza imeil! atılmaz. Virüs de bulaşmaz. Kullandığınız cihaz Z10 görünümlü Android cihaz olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

quote:

Orijinalden alıntı: aliik

quote:

BlackBerry cihaza imeil! atılmaz. Virüs de bulaşmaz. Kullandığınız cihaz Z10 görünümlü Android cihaz olabilir mi?

Imei kaydiyla ilgili fikrim yok fiyatini merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.