Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beybifeys

quote:

Orijinalden alıntı: Kaybettiren

quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

@Kaybettiren Altın satanlara para yatırıp item almak oyunu p2w mi yapıyor ? sanki itemi Ncsoft shopdamı satıyor ? Bu nasıl bir mantık çok komik gerçekten. Hem 250 gold dediğin şeyde 5 günde kasılıyor. çok para değil. Ncsfot sana gold ile ncoin alma imkanı bile sunmuşken sen nasıl hangi kayfa ile oyuna p2w diyebilirsin. Sen nickini kaybettiren değil kaybeden olarak değiştir bence

Herkes bos adam degil ki gunde 3 4 saat daily yaparak gold kassin bu oyunu sadece arena sisteminin esitligi icin oynayanlar vardi ama suan bm icin malesef bu kural bozuldu.

Ha beni etkiledimi ? Hayir. Eu da adam akilli bm oynayan yok cunku. Hala kfm ile bmleri o skilli acsa bile easy matchup diyebilcegim bi sekilde aliyorum

Lakin ben bm oynasaydim ve mirror matchup olsaydi ve karsimdakinde o skill olsaydi moralim bozulurdu

Ismime karisman garip olmus. Gercekten bu kadar dustugune gore karsimda harbiden ismimin hakkini veriyorum he

Oyunda zaman harcayıp farm yapan ile hiç bir hamle yapmayan insanın eşit olmayışı mı p2w oldu? Tabi ki zaman ve emek harcayan gold kazanacak bu hangi oyunda yok söyler misin? Bunların dışında konuya yaklaşımın çok yanlış. Arena sisteminde eşitlik yok diyemezsin, bu oyun p2w diyemezsin ki içeriğinde p2w öğe barındırmayan belki de kalan tek tük oyunlardan biridir BnS. Arena'ya 19 level ile gelen bir oyuncu karşısında 45 ile gelen bir diğer oyuncu ile her ne kadar eşitsiz ise senin anlatmaya çalıştığın durum da o kadar eşitsiz. Neyi açıklamaya çalışıyorsun ki bilmeden?

O koyduğun videoda BM yeteneği olan Lightning Draw son seviyesinin 3 bölümü Bsh Hard Mode 4 Man zindandan inanılmaz düşük bir ihtimal ile düşüyor. Yani zor bir drop yüksek değere sahip ki bu gayet normal. Ayrıca Hongmoon yeteneğe sadece BM'ler değil diğer tüm sınıflar da sahipler. Nedir burdaki p2w durumu insanlara mantıklı şekilde izah etmek gerekir. Zira oyun hakkında hiçbir tecrübesi olmayan ve bu yazılanlara itimat eden kişiler için yanlış sonuçlar doğurabilir.

Ncsoft herşeyi düşünmüş p2w durumu oluşmasın diye. Daily görev sınırlamaları, market satış sınırlamaları, exchange sistemi, hongmoon store vs yani lütfen işkembeden sallamayalım. Oyundaki hongmoon skilleri açmak için ya pve farm yapacaksın ya da paşa paşa gold ile marketten satın alacaksın başka açıklaması yok.

Yani diyorsun emegi veren arenada bonusu kapar diye

Ben oyunu pvp icin oynuyorum ve limon2015 nickli kisiliklerin dediklerinin aksine oyuna kotu demiyorum lakin bu olay yuzunden cogu kisi gold satin almak durumunda kaldi cunku gercekten dusmuyor illet. Zaten millet grind yapmaktan bikti

P2W yapan faktor gold alip 0 emek ile o skille ulasan zuppeler

Bizim gibi 4 arkadas 200 u askin bsh yapip cikaramiyorsak obur yakadanda adam parayi basip aliyorsa NCSOFT p2w e ozen gosterse bile goldsellerlara taviz verdigi inkar edilemez bir gercek

Reddit kabul ediyor bunu dhye anlatamiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler boşa çaba harcıyorsunuz kendi mesajlarındaki çelişkiyi fark edemeyen birine laf anlatmaya çalışmak deveye hendek atlatmaya benzer.Zaten reddit de kabul etmiş bu durumu bakın reddit yani boru değil

• Bu mushin tower'in amacı nedir, ne ödül veriyor, neden insanlar yapmaya çalışıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu mushin tower'in amacı nedir, ne ödül veriyor, neden insanlar yapmaya çalışıyor?

hocam ordaki dailyleri bitirirsen sanırım 2 gold civarı gold geliyor 1'den 7'ye tüm katları yaparsan.

sonra endless tower soulshield'ları oradan düşüyor şuan bloodshade soul shield'ları ile birlikte oyunun en iyi soul shield'larından birisi.

bunun yanında çeşitli bir takım şeylerde düşüyor şuan tam hatırlamadım chest mest vesaire.

ben her gün 1'den 7'ye kadar mushini yapıp çıkıyorum pek zaman almıyor bossları kesmesi.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    İtem basmak için gerekli eşyalar ve SoulShield seti düştüğü için.

Vede meşhur kostüm seti

Yani bu

Blade and Soul [AÇILDI]

En olmadı şapka düşsün o bile yeterli

Şuan F1-F7 arası açık martın 3 ünde gelecek güncelleme ile 8. katta açılacak.

Sonra 15 e kadar yolu var.

Oyun çıkalı daha 2 ay olmadı insanlar sıkıldık diyorlar ne bekliyolardı 2 ayda kore ile aynımı gidice oyun.Yavaş yavaş mmorpg nin ne olduğuna tekrar açıp bakmalılar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 24 Şubat 2016; 15:12:58 >

• Bende ki olan set;http://bns.endgame.pk/items/show.php?name=forgotten_brightstone&type=soulshield&stage=0

Bende bu moonwater stone ile alınan moonwater soul sheild seti varda 24k hp yapan bundan sonra hangi seti yapmalıyım? En iyi set olsun, en kolay yol olsun pve yapmayı sevmiyorum.

Şu mushin tower setini yapayım diyorumda bu setle gitsem zorlanır mıyım? İlla gitmeden arena soul sheild seti mi yapmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 24 Şubat 2016; 15:34:21 >
    PvP yapacaksan pvp de item eşit deniyor neyle girersen gir farkeden birşey olmaz.

O setten sonra Endless (Mushin'den çıkan) yada BSH seti yapılıyor.

Mushin seti yapınca baya bir hp artıyor.

Sinim 40k hp var düşün.

Ama hasar az geldiği için sete 3 parça bsh karıştırdım kritik arttı can azaldı.

Yüksek hp birşey ifade etmiyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 24 Şubat 2016; 15:35:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

PvP yapacaksan pvp de item eşit deniyor neyle girersen gir farkeden birşey olmaz.

O setten sonra Endless (Mushin'den çıkan) yada BSH seti yapılıyor.

Biliyorum pvpde eşit olduğunu goldum zatende can sıkıntı onuda yapayım diyorum.
  • Mushin seti yap 40k canın olsun.
    Benim tavsiyem HP, Crit ve Def bonusları veren karma set yapman. 1-2-6 Endless Tower, 3-4-5-7-8 Bloodshade Harbor parçalarının Crit alt stat değerlerine sahip ve en yüksek seviye parçalarını dizmeni tavsiye ederim. BSH parçaların yüksek çıkma ihtimali kolay ancak Mushin parçaları çok düşük ihtimale sahip ki ben inanılmaz sayıda parça farmladım hala yüksek denk gelmedi. En sonunda bıraktım ve full BSH yöneldim. Ayrıca seti bitirdikten sonra ilk başta ucuz yollu Elite Critical Soul Shield 8 ile tüm parçalara fusion bas. Sonrasında max yapmaya uğraşırsın.

Oyuna içerik çok seri geldiği için yeni setler de hızlı çıkıyor. O yüzden çok masraf yapmaya da gerek yok setler için. Labirent setine de geçiş yapabilirsin direk. Ama şuanki setin ile çok sıkıntı çekersin çünkü onun üzerine Po/Moonwater Arena setleri yapılıyordu, sen bunları atlayacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

Benim tavsiyem HP, Crit ve Def bonusları veren karma set yapman. 1-2-6 Endless Tower, 3-4-5-7-8 Bloodshade Harbor parçalarının Crit alt stat değerlerine sahip ve en yüksek seviye parçalarını dizmeni tavsiye ederim. BSH parçaların yüksek çıkma ihtimali kolay ancak Mushin parçaları çok düşük ihtimale sahip ki ben inanılmaz sayıda parça farmladım hala yüksek denk gelmedi. En sonunda bıraktım ve full BSH yöneldim. Ayrıca seti bitirdikten sonra ilk başta ucuz yollu Elite Critical Soul Shield 8 ile tüm parçalara fusion bas. Sonrasında max yapmaya uğraşırsın.

Oyuna içerik çok seri geldiği için yeni setler de hızlı çıkıyor. O yüzden çok masraf yapmaya da gerek yok setler için. Labirent setine de geçiş yapabilirsin direk. Ama şuanki setin ile çok sıkıntı çekersin çünkü onun üzerine Po/Moonwater Arena setleri yapılıyordu, sen bunları atlayacaksın.

http://bns.endgame.pk/items/show.php?name=bloodshade&type=soulshield&stage=0

Bloodshade harbor set dediğin bu mu, buysa nerede farmlayabilrim? Veya uğraştırırsa en kolay toplanan yüksek seviye soul sheild seti nedir?

Mushin denedim 2dkda oyundan soğudum, pve yapmak istemiyorum.

-

Ayrıca şunu fark ettim ben 45 lvl'ım fakat bracelet ve belt'im yok bunları hiç vermedi, millet de var üstüne birde geliştirmiş bunları nasıl edinebilrim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 24 Şubat 2016; 19:15:01 >

• 45 level olan accountlarınız alınır 50 liradan fazla vermeyi düşünmüyorum goldu silahı olup olmaması önemli değil olmamasını tercih ederim ucuza almak için fakat içeriğiyle beraber pm atarsanız konuşalım satmayı düşünenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Beyler premium bittikten sonra wardrobe'a a attığımız kıyafetlere ne oluyor? Benimkiler wardrobe'da kaldı premium da bitti, gitti mi acaba hepsi? :D

soğuk su iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrregya

quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Beyler premium bittikten sonra wardrobe'a a attığımız kıyafetlere ne oluyor? Benimkiler wardrobe'da kaldı premium da bitti, gitti mi acaba hepsi? :D

soğuk su iç

yav he he geri alabiliyormuşuz
  • Oyunun endgame'ine neredeyse ulaştym sayylyr yeni ba?lamayy dü?ünenlere bazy bilgiler vermek istiyorum +'lar -'ler ?eklinde.

+'lary

+ Grafikler çok ho?, oynarken ba?ka bir dünyaya götürüyor sizi dünyasy vesaire oldukça cezbedici, renkli, parlak.
    + Oyunun temel aldy?y ana hikaye oldukça güzel, ?uan ço?u ki?i yeni patch gelse de hikaye görevlerine devam etsek diyor. Çünkü yaryda kaldy, bir film izlerken yaryda kapatylmasy gibi dü?ünün.
    + Dungeon sayysy oldukça fazla, hiç bir oyunda bu kadar fazla dungeon görmemi?tim. Dü?ük level'lerden itibaren onlarca dungeona giriyorsunuz. Dungeon'lara girmek için party kurmak vb pek sorun olmuyor.
    + Oyunun arena pvp'si oldukça çeki?meli yani competitive. Espor havasynda, itemlar veya soul shield'lar etki etmiyor herkes e?it arenada.
    + Oyuncu sayysy oldukça fazla hiç bir ?ekilde oyuncu sykyntysy çekilmiyor.
    + Pay 2 win de?il, premium'u olanlar veya oyunun store'undan gerçek para ile item alyp free 2 play oyunculary dövemiyorsunuz. Ha premiumlara bir çok konuda kyyak mevcut ama o kadarda olsun sonuçta para verenle vermeyen arasynda farklar olmak zorunda. Sonuç olarak nereden bakylyrsa bakyn oyun pay 2 win de?il.
    + Dungeon'lar ne çok abarty zor nede kolay. Yani dungeon taktiklerini çözenler rahatlykla yaparken hiç bir takti?i bilmeden durup dps yapanlar wipe yiyor. Kysacasy byktyracak zorluk yok, uyku getirecek kolaylykta yok.

-'leri

- Serverlar syklykla çöküyor, syk syk lag oluyor. Genel anlamda serverlar kötü yönetiliyor.
    - Dungeon buglary yüzünden bug kullanarak gold'un dibine vurmu? oyuncu oldukça fazla. (bug kapatyldy deniyor son patch'de denemedim)
    - Marketplace sistemi çok boktan. Arady?ynyz ?eyi bulmak çok zor. Kullanycy dostu de?il. Refresh dahi yapamyyorsunuz, ancak ileri geri yapmanyz gerekiyor listeyi yenilemeniz için.
    - Craft olayy genel olarak ho? de?il. Craft yapmak zevkli de?il, materyaller dungeon'lardan dü?üyor, onada herkes market fiyatyna kadar bid basyyor haliyle craftlar bazen direkt satyn alma fiyatyna denk geliyor. Çok saçma bir craft sistemi var.
    - Oyun chat'ini gold sellerlar istila etmi? durumda ve kimsenin yazysyny göremiyorsunuz, ha bu kadar fazla botu engellerim diyen engellesin ben oyunmu oynayaca?ym bot mu engelleyece?im? Clan chatini açyk tutuyorum, bu sebeple server chatinde insanlar ne konu?uyor ediyor habersiz kalyyorum bu pek te ho? de?il.
    - Oyun için ?imdiden market botlary yazylmy?. Bunun yanynda karakterleri otomatik pvp arenaya byrakan, otomatik misty woods farmyna byrakan botlar çykmy?. Kysacasy illegal olaylar çoktan ba?lady daha da ilerleyecek gibi.
    - Oyunun optimizasyonu çok kötü. Bu kadar rezalet optimizasyon görmemi?tim. Open world'de pvp yapmak imkansyz. Dungeonlarda özellikle son boss'da 30 ki?i skill atty?y için ctrl-F yapsanyz bile çok dü?ürüyor fps'yi.
    - Oyun a?yry derecede grind festivali. Yani hergün ayny ?eyleri sürekli ayny ?eyleri ayn daily'leri ayny faction daily'lerini yapmak zorundasynyz. Silah ve takylarynyzy son seviyeye ula?tyrmak için oldukça fazla gold farm yapmanyz gerekli. Hergün ayny ?eyleri yapmak bir yerden sonra usandyryyor.
    - Oyunun open world pvp'sinde pvp yapmak optimizasyon yüzünden imkansyz gibi bir?ey oldu?undan tek çare pvp arenalara kalyyor. Pvp arenalarda tüm oyuncular e?it oldu?undan open world'de kasty?ynyz silah lvl'leri bin bir emekle kasty?ynyz gold vesaire size hiç bir ?ey katmyyor aslynda. Mantyken dü?ününce oyun yalnyzca pvp arena'da devam edilebilir oluyor. E?er pvp arenayy bir esport olarak de?erlendirip devam ederseniz edersiniz. Fakat pve, open world pvp yaparak oyuna devam etmek isterseniz muhtemelen oyunu 1,5 ay sonra byrakyrsynyz. Kysacasy hayalini kurdu?unuz büyük open world combatlar bu oyunda imkansyz ?imdilik.

Bu olaylar dahilinde ben sanyrym bir süre sonra sadece arena pvp ile devam edece?im oyunda competitive oyun tarzynda. Yani oyuna bir mmorpg olarak bakmamak lazym oyun bir espor ve pve'si tykanyyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 25 Şubat 2016; 0:13:39 >

• catastrop kullanıcısına yanıt
    1 tane altynym var :=) ve nereye satyyoruz altyny ?
  • Bsh 4 player icin 2 kisi araniyor ilgilenenler pm atsinlar

1 kisi kaldi

Kadro tamam 10.run hala dusuremedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybettiren -- 25 Şubat 2016; 10:13:40 >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Ctrl+C tuşuna basın.
  • bende şimdi bir karakter açtım bakalım oyun nasılmış
  • arkadaşlar sırf pvp amaçlı sıfır pve amacı gütmeden yeni karakter açsak pvp arena'da eksik birşey olmaması için ne yapmalı?

45lvl'a kadar kasmalımıyız tüm skillerin açılması için. pve'yi komple bırakıp pvp'ye geçmeyi düşünüyorumda öneri yapabilir misiniz rica etsem ne gibi eksiklikleri olur bana?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.