Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaybettiren

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Arenada tamamen kendi yetenekleriniz konuşuyor.Pay2win lik bi durumu da yok arkadaşınla beraber oynayacaksan sırf 3w3 maçları içim bile oynanır.Server olarak starfall creater öneririm.

malesef artık var

Neden sorusunun cevabı.

BM için konusuyorum Lighting draw volume 2 yi aldıgınızda böyle sahneler ortaya cıkıyor

Ve tabi goldsellerin cebi açıldı

dostum videoyu açarmısın pay 2 win olan şey nedir tam olarak bu belirttiğiniz item ne yapıyor. öğrenmek isterim şahsen bahsetmek istediğiniz şeyi videoyu tam algılayamadım.

Sanırım 4 man admiralden cıkan BM broşürünü kullanınca videodaki gibi sadece 1 skill ile 10k üstü dmg cıkarabiliyorsunuz.

lakin bu broşürün cıkması aşırı rare bi olay. magazada düşüren oyuncular 255 gold gibi miktara satıyolar.

şimdi redditdede konusu vardı. sırf bu broşürü almak için bisürü 45 lvl bm goldsellerlara başvurmak zorunda kalmıs.

e tabi parası olmayan sadece günlük yaparak 255 gold cıkaramayan bmcilerin kafası ezilmiş. parayı basan almıs

bizde hala f2p diyoruz

EDIT://

Hala anlamayan arkadaşlara

1 Blade master açın
    2 45 lvl olun
    3 altınsatanlara para basıp broşürü alın
    4 plat olun ( 1900 )

suanda redditde konusu var ve cok makara muhabbet geçiyor

Hani arena 2 tarafada adil ve eşitti ?

İşte asıl sen oyundaki random düşen bi itemin yükset fiyata satılmasına p2w dediğin için bu kelimenin anlamını öğrenmelisin dedim(Görende cash shop da satılıyor sanar).250 Gold u çok bişey sanıyorsan oyunu sen biraz araştırarak oyna.Ayrıca dediğim gibi lightining draw ile rank yükselebileceğini sananlar buyursun açsın bm oynasın bakalım madem o kadar kolay neden ilk 20 de sadece 1 tane Bm var.Youtube'de 2 video izleyip redditte 2 yorum okuyan kendince herşeyi bilirim ayaklarına yatıyor.

• @Kaybettiren Altın satanlara para yatırıp item almak oyunu p2w mi yapıyor ? sanki itemi Ncsoft shopdamı satıyor ? Bu nasıl bir mantık çok komik gerçekten. Hem 250 gold dediğin şeyde 5 günde kasılıyor. çok para değil. Ncsfot sana gold ile ncoin alma imkanı bile sunmuşken sen nasıl hangi kayfa ile oyuna p2w diyebilirsin. Sen nickini kaybettiren değil kaybeden olarak değiştir bence
  • quote:

Boşver muhattap olma resmen trollüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Boşver muhattap olma resmen trollüyor

Aynen bıraktım zaten cevap vermeyi p2w ne demek bilen boş yorum yaptığını anlar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş şu konuda haklı, pvp'de yani arena'da herkesin aynı olması olayını bu mevzu bozmuş.

Lakin bu belirtilen item çok rare düşen bir item olduğundan bu oyun shopunda satılan birşey olmadığı için oyunu pay 2 win yapmaz lakin hoş birşey de değilmiş açıkcası.

yani oyunda premium alan biri bu itemı alıp arenada milleti kesmiyor. itemı almak için ya şanslı olup düşürmen lazım yada başka bir oyuncunun açık arttırmasından satın alman gerekli. evet bu işlem oyunu temelde pay 2 win yapmaz.

ama hoş birşey değil miş gerçektende. oyun hani arena'da eşitti? lafı doğru.
  • quote:

Arkadaş şu konuda haklı, pvp'de yani arena'da herkesin aynı olması olayını bu mevzu bozmuş.

Lakin bu belirtilen item çok rare düşen bir item olduğundan bu oyun shopunda satılan birşey olmadığı için oyunu pay 2 win yapmaz lakin hoş birşey de değilmiş açıkcası.

yani oyunda premium alan biri bu itemı alıp arenada milleti kesmiyor. itemı almak için ya şanslı olup düşürmen lazım yada başka bir oyuncunun açık arttırmasından satın alman gerekli. evet bu işlem oyunu temelde pay 2 win yapmaz.

ama hoş birşey değil miş gerçektende. oyun hani arena'da eşitti? lafı doğru.

İyide bu hongmon skill'i bütün karakterlerde var pvp de sende seninkini aç kullan çok istiyorsan o kadar zor bi olay değil.Yani bi karakterin bi skili çok vuruyor diye ''ooo bu çok vuruyor adil değil'' mi diyceksiniz.O zaman asasine de ''ooo bu görünmez oluyor adil değil'' diyelim.Yada eşit olması için oyunda sadece tek bi çeşit karakter olsun.Herkes Bm yada herkes dest olabilsin sadece.Tam eşitlik öyle olur bu mantığa göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 22 Şubat 2016; 15:35:05 >

• quote:

@Kaybettiren Altın satanlara para yatırıp item almak oyunu p2w mi yapıyor ? sanki itemi Ncsoft shopdamı satıyor ? Bu nasıl bir mantık çok komik gerçekten. Hem 250 gold dediğin şeyde 5 günde kasılıyor. çok para değil. Ncsfot sana gold ile ncoin alma imkanı bile sunmuşken sen nasıl hangi kayfa ile oyuna p2w diyebilirsin. Sen nickini kaybettiren değil kaybeden olarak değiştir bence

Herkes bos adam degil ki gunde 3 4 saat daily yaparak gold kassin bu oyunu sadece arena sisteminin esitligi icin oynayanlar vardi ama suan bm icin malesef bu kural bozuldu.

Ha beni etkiledimi ? Hayir. Eu da adam akilli bm oynayan yok cunku. Hala kfm ile bmleri o skilli acsa bile easy matchup diyebilcegim bi sekilde aliyorum

Lakin ben bm oynasaydim ve mirror matchup olsaydi ve karsimdakinde o skill olsaydi moralim bozulurdu

Ismime karisman garip olmus. Gercekten bu kadar dustugune gore karsimda harbiden ismimin hakkini veriyorum he

• oyun zevkli item farmlamak zevkli değil hujikar staff için 130 tane key açtım hiç birşey çıkmadı 30 tane kutu falan açtım belki fazla 25 gold verip brilliant key aldım pazar günü işim yoktu şu maskehttp://bns-fashion.com/mane-of-the-ironfang-lord/ için 4 saat aralıksız gece 1 saat şuanda yarım saat olmak üzere naryu templeda kamp yaptım çıkmadı eğer outfit için farm yapıcaksanız hiç yapmayın benim arkadaşim 2 haftadır pohoran farmlıyor ondada birşey yok
  • Buraya ne koyuyoruz ne i?e yaryyor ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Blade and Soul [AÇILDI]
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Buraya ne koyuyoruz ne i?e yaryyor ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Blade and Soul [AÇILDI]

Eklemek istediğin özelliği olan bi should shield.Örneğin sende olan parçaya crit özelliği eklemek istiyorsan crit veren bi should shieldi asıl parçaya basıyorsun.

• hamza53 kullanıcısına yanıt
    Anlayamadım ya
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Her soul shiled parçasında bir artı özellik oluyor.
    Crit, accuracy, evade, defense ect.
    Aynı silahları ve aksesuarları geliştirirken yaptığın gibi soul shiled'leri de diğer soul shiledleri kullanarak geliştirebiliyorsun.
    Tek şart aynı isimde soul shiled setinin bir parçası olmasın, sayısının hiçbir önemi yok.
    Yani 1. set parçası illa 1. set parçasını geliştirmek için kullanılacak diye bir şart yok.
    Videoda anlatıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=N1g2Yrv8aGM
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    Şimdi pekişti sağol. Birde bu kasanı veya içini genişletmek için ne yapmamız gerekiyor?
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Dragon pouch diye bir item var, sana şimdiye dek birkaç tane vermiş olmalı onlarla. Onlarla açıyorsun.
    Ancak daha fazlası gerekiyorsa bunlar sadece cash shopta satılıyor.
    Ancak altınını satıp bunları cash shopta kullanılan hangmoon coin haline getirerek de alabilirsin.
  • Blade Master ile 1900 olmak imkansız gibi birşey tabiki olan vardır fakat çok çok zor, en güçsüz sınıf bm'ler. Arenada gelince benim için auto win oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 24 Şubat 2016; 0:30:26 >
  • bu oyunun grind'ı farmı bitmiyor. her gün diğer günün kopyası. iyice bıkma noktasına geldim.
  • Bende ilk BM 45 yaptım hoşuma gider demiştim ama hiç sarmadı beni hemen bi dest kastım 45'e.Keşke başta desti kassaymışım dedim ama olsun çeşit oldu yarın 3. 45 karakterim de tamamlanıyor.Şuan için zaten başka sınıflar ilgimi çekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 24 Şubat 2016; 1:27:07 >
  • quote:

bu oyunun grind'ı farmı bitmiyor. her gün diğer günün kopyası. iyice bıkma noktasına geldim.

ESO'ya beklerim her zaman.

Hatta baslarsan fazladan bos duran imperial edition hesabim var onuda 30 dolarlik steam koduna okututum sana.
    NA'da baslarsanda beraber oynariz hatta.
  • quote:

quote:

@Kaybettiren Altın satanlara para yatırıp item almak oyunu p2w mi yapıyor ? sanki itemi Ncsoft shopdamı satıyor ? Bu nasıl bir mantık çok komik gerçekten. Hem 250 gold dediğin şeyde 5 günde kasılıyor. çok para değil. Ncsfot sana gold ile ncoin alma imkanı bile sunmuşken sen nasıl hangi kayfa ile oyuna p2w diyebilirsin. Sen nickini kaybettiren değil kaybeden olarak değiştir bence

Herkes bos adam degil ki gunde 3 4 saat daily yaparak gold kassin bu oyunu sadece arena sisteminin esitligi icin oynayanlar vardi ama suan bm icin malesef bu kural bozuldu.

Ha beni etkiledimi ? Hayir. Eu da adam akilli bm oynayan yok cunku. Hala kfm ile bmleri o skilli acsa bile easy matchup diyebilcegim bi sekilde aliyorum

Lakin ben bm oynasaydim ve mirror matchup olsaydi ve karsimdakinde o skill olsaydi moralim bozulurdu

Ismime karisman garip olmus. Gercekten bu kadar dustugune gore karsimda harbiden ismimin hakkini veriyorum he

Oyunda zaman harcayıp farm yapan ile hiç bir hamle yapmayan insanın eşit olmayışı mı p2w oldu? Tabi ki zaman ve emek harcayan gold kazanacak bu hangi oyunda yok söyler misin? Bunların dışında konuya yaklaşımın çok yanlış. Arena sisteminde eşitlik yok diyemezsin, bu oyun p2w diyemezsin ki içeriğinde p2w öğe barındırmayan belki de kalan tek tük oyunlardan biridir BnS. Arena'ya 19 level ile gelen bir oyuncu karşısında 45 ile gelen bir diğer oyuncu ile her ne kadar eşitsiz ise senin anlatmaya çalıştığın durum da o kadar eşitsiz. Neyi açıklamaya çalışıyorsun ki bilmeden?

O koyduğun videoda BM yeteneği olan Lightning Draw son seviyesinin 3 bölümü Bsh Hard Mode 4 Man zindandan inanılmaz düşük bir ihtimal ile düşüyor. Yani zor bir drop yüksek değere sahip ki bu gayet normal. Ayrıca Hongmoon yeteneğe sadece BM'ler değil diğer tüm sınıflar da sahipler. Nedir burdaki p2w durumu insanlara mantıklı şekilde izah etmek gerekir. Zira oyun hakkında hiçbir tecrübesi olmayan ve bu yazılanlara itimat eden kişiler için yanlış sonuçlar doğurabilir.

Ncsoft herşeyi düşünmüş p2w durumu oluşmasın diye. Daily görev sınırlamaları, market satış sınırlamaları, exchange sistemi, hongmoon store vs yani lütfen işkembeden sallamayalım. Oyundaki hongmoon skilleri açmak için ya pve farm yapacaksın ya da paşa paşa gold ile marketten satın alacaksın başka açıklaması yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

quote:

quote:

Oyunda zaman harcayıp farm yapan ile hiç bir hamle yapmayan insanın eşit olmayışı mı p2w oldu? Tabi ki zaman ve emek harcayan gold kazanacak bu hangi oyunda yok söyler misin? Bunların dışında konuya yaklaşımın çok yanlış. Arena sisteminde eşitlik yok diyemezsin, bu oyun p2w diyemezsin ki içeriğinde p2w öğe barındırmayan belki de kalan tek tük oyunlardan biridir BnS. Arena'ya 19 level ile gelen bir oyuncu karşısında 45 ile gelen bir diğer oyuncu ile her ne kadar eşitsiz ise senin anlatmaya çalıştığın durum da o kadar eşitsiz. Neyi açıklamaya çalışıyorsun ki bilmeden?

O koyduğun videoda BM yeteneği olan Lightning Draw son seviyesinin 3 bölümü Bsh Hard Mode 4 Man zindandan inanılmaz düşük bir ihtimal ile düşüyor. Yani zor bir drop yüksek değere sahip ki bu gayet normal. Ayrıca Hongmoon yeteneğe sadece BM'ler değil diğer tüm sınıflar da sahipler. Nedir burdaki p2w durumu insanlara mantıklı şekilde izah etmek gerekir. Zira oyun hakkında hiçbir tecrübesi olmayan ve bu yazılanlara itimat eden kişiler için yanlış sonuçlar doğurabilir.

Ncsoft herşeyi düşünmüş p2w durumu oluşmasın diye. Daily görev sınırlamaları, market satış sınırlamaları, exchange sistemi, hongmoon store vs yani lütfen işkembeden sallamayalım. Oyundaki hongmoon skilleri açmak için ya pve farm yapacaksın ya da paşa paşa gold ile marketten satın alacaksın başka açıklaması yok.

Aynen John Waynen. üşenipte yazamadıklarımı tek tek yazmışsın :) aslında olay kısaca şu. Arkadaş şunu demek istiyor. "Ben oyunu sevmedim, ne bahane bulsamda oyundan kopsam, ben oynamıyorsam oyunu trollüyümde başkasıda oynamasın"

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.