Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler premium bittikten sonra wardrobe'a a attığımız kıyafetlere ne oluyor? Benimkiler wardrobe'da kaldı premium da bitti, gitti mi acaba hepsi? :D
  • Arkadaşlar buraya yazmam uygun mu bilmyiorum ama hem benim işim görülsün hemde ihtiyacı olan arkadaş yaranlansın diye oyunu bazı sebeblerden dolayı bıraktım 100gold u satacağım 2 tl den isteyen arkadaşlar iletişim kurarlarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Arkadaşlar buraya yazmam uygun mu bilmyiorum ama hem benim işim görülsün hemde ihtiyacı olan arkadaş yaranlansın diye oyunu bazı sebeblerden dolayı bıraktım 100gold u satacağım 2 tl den isteyen arkadaşlar iletişim kurarlarsa sevinirim

mesaj edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 15 Şubat 2016; 13:43:25 >
  • Bu oyunda görevlerle mi level alıyoruz acaba?
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Orda 1gold\2tl demek istemis yani 200 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Orda 1gold\2tl demek istemis yani 200 tl

evet sanırım söylediğin gibiymiş sabah sabah biraz kafa basmamış galiba :D
  • Herkezmi gold satar olmuş :) Bende satıyım bari 300 gold civarı stok var şimdilik fiyatta anlaşırız
  • hamza53 kullanıcısına yanıt
    Oyun inanılmaz zaman yemeye başladı bende uğraşmak istemediğimden elimden çıkarıp komple sileceğim
  • oyun zaman yiyor bu bir gerçek. hergün diğer bir günün kopyası haline geldi farmdan içimiz dışımıza çıktı ama devam bakalım. gidebildiğimiz yere kadar.
  • beyler oyuncu sayısı ne durumda ?
  • Ben bile premium almama ragmen oyunu birakip ESO'ya gectim 1 haftadir. Cidden bunalmisim BnS'den 1 hafta oynayip.
    Yillarca beklettiler oyun icin ama 1 hafta bile zor dayanabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VSS Vintorez

beyler oyuncu sayısı ne durumda ?

oldukça çok oyuncu var oyunda şuan için party finderlar felan anında doluyor oyuncu sıkıntısı yok.
  • yüksek lvl haritalarda türkleri görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VSS Vintorez

beyler oyuncu sayısı ne durumda ?

Oyuncu sayısı çok iyi durumda şuan. herhangi bir dungeon a girerken ortalama 5-10 saniye arası party hazır hale geliyor. yüksek bir popilasyonu var. bakalım full heycan devam ediyoruz. umarım ilerde bozulmaz.
  • ArcheAge de geçen zamandan sonra bir grind fest ile karşı karşıyayız :) Oyun ciddi ciddi güzel ama sadece görselleri, fakat PvP sistemi olsun, PvE de 15-20 run sonunda bir itemi elde edememek olsun bunlar oyuncuyu sıkan detaylar, emin olun bir süre sonra daily den başka bir şey yapmayacak hale geleceksiniz.

Bildiğiniz solo oyun tadında geçiyor mevzular, party sistemi deseniz vur kır parçala ya yönelik.Oyunu gömmüyorum , oynuyorum ilk günden beri ama ciddi ciddi sıkmaya başladı nedendir bilemedim.
  • Oyunun özellikle pvp sistemi beni çok etkiledi. daha öncesinde 5-6 ay kadar privatede çok eski sürümünü oynamıştım. ama yeni hali ile muazzam olmuş. özellikle yeni gelen rank sistemine bayıldım. 3v3 de bayağı eğleniyoruz. legion olarakda open pvp ye çıkıyoruz oda ayrı bir güzel. normalde pve hiç sevmem ama oyunun pvesi sayesinde pve sever hale geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 17 Şubat 2016; 13:31:10 >
  • parası olan bu oyunun belini kırar sırf bi silah geliştircez diye hergün geçen gün yaptıklarımızın aynılarını yapıp duruyoruz. 1 2 hafta sonrada '' Baba bak siren yaptım '' diye sevinen küçük cocuk gibi oluyoruz.

Oyuna acilen bir endgame içerigi lazım oyuncuları tutabilcek. Suanda oyuncu sayısı ideal ama %30 ve sürekli artan bir düşüş var
  • Aynı şeyleri yapmaktan bıktığım için 3 gündür oyunu açmıyorum.
    Belki bugün açar 1-2 saat oynarım.
    Geçenlerde fark ettiğim bir şey, sıkıldıysanız farklı buildler deneyin,
    Farklı build'i oynamaya alışırken geçen 1-2 saat zevkli oluyor.
  • beyler oyunu yükledim fakat açarken şu hatayı alıyorum. çözümü bilen biri paylaşabilir mi ?

" A debugger has been found running in your system.Please, unload it from memory and restart your program"
  • Arka planda çalışan bir program oyunun hile engel programına takılmış, hata verdiriyor. Arka plandaki bu programı kapatıp deneyin diyor hata.

Bu arada arkadaşlar yeni content geliyormuş 2 martta. Dahası warlock sınıfı geliyor. Herkes deneyebilsin diye yeni bir karakter slotu da vereceklermiş. Merak ettiğim ve oynamak istediğim bir sınıf.

http://www.bladeandsoul.com/en/news/unchained-arrives-march-2/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.