Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: catastrop

Arka planda çalışan bir program oyunun hile engel programına takılmış, hata verdiriyor. Arka plandaki bu programı kapatıp deneyin diyor hata.

Bu arada arkadaşlar yeni content geliyormuş 2 martta. Dahası warlock sınıfı geliyor. Herkes deneyebilsin diye yeni bir karakter slotu da vereceklermiş. Merak ettiğim ve oynamak istediğim bir sınıf.

http://www.bladeandsoul.com/en/news/unchained-arrives-march-2/

hoydaa hangi uygulama ki acaba antivirüs programı da yok anlamadım. Oyunda ki mage ,wizard sınıfı hangi sınıf ?

• Force Master diyebiliriz.

Bu arada oyundaki paranızı hongmon coin'e çevirip marketteki biçok eşyayı alma olayı sonunda eklendi.Gelsin yeni çanta slotları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunu indirmek istiyorumda şuanda 10gb gibi bir rakam gösteriyor.Toplamda sadece 10 gb mi indirecem yoksa dahası varmı ?
  • Exmentro kullanıcısına yanıt
    26GB geçiyor oyun
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Çokmuş en iyisi ay sonunu bekleyelim teşekkür ediyorum cevabınız için
  • Warlockun gelisiyle 3. Char slot acilcak
    Pirate weaponu sacrifice etmiyecez baska silah edicekmisiz

Bide max crit soulshildi

1 mushin
    2 mushin
    3 bsh
    4 mushin
    5 mushin
    6 bsh
    7 bsh
    8 mushin

Yalnis olabilir siren ile yuzde 50yi geciyor lakin cok dmg yiyorsunuz

Bide 50 lvl patchi ile simdiden destro kasmaya baslayin teklemek isteyenler

• Soul shiled için şurada güzel bir guide var.
    http://www.bladeandsouldojo.com/topic/149253-guide-bis-crit-bopae-set-post-bsh/
    Elinizdeki soul shiled'leri kontrol edin bakın hangi seviye, şansıma şimdiye dek hep en düşük olanlaran çıktı, dün akşam iki tane orta seviye crit olan düşürdüm.
  • 40-45 level arası karakterlerinizin olduğu account satın alınır 45 level dahil içi dolu veya boş iştediğiniz fiyatla özelden mesaj atın konuşalım server farketmez.
  • Arkadaşlar karakterimi veya goldumu satıyorum almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir.

4 level Merry Potters var recipesiyle beraber ve 3 level Soul Wardens vardır, 2şer level da gatherer guildleri var onların resimlerini atmadım.

• arkadaşımla beraber başlayacağımız güzel bir mmorpg oyun arıyoruz. onun aklında tera online, benim ise blade and soul oyunu var.
    tabi görsellik olarak diğer oyunlardan baya üst seviyede görünüyor ikisi. ancak bazı soru işaretleri mevcut. örneğin blade and sould pay to win mi yoksa
    play to win mi? eşya yükseltmek için bir tomar para bayılmak mı gerekiyor oyuna? yoksa ortalama bir sürede herkes iyi eşya yapıp skill yeteneğini mi konuşturmaya başlıyor pvp'de?
    bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim. bu arada tavsiye edeceğiniz server hangisi olur?
  • Drysdale kullanıcısına yanıt
    Arenada tamamen kendi yetenekleriniz konuşuyor.Pay2win lik bi durumu da yok arkadaşınla beraber oynayacaksan sırf 3w3 maçları içim bile oynanır.Server olarak starfall creater öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Arenada tamamen kendi yetenekleriniz konuşuyor.Pay2win lik bi durumu da yok arkadaşınla beraber oynayacaksan sırf 3w3 maçları içim bile oynanır.Server olarak starfall creater öneririm.

malesef artık var

Neden sorusunun cevabı.

BM için konusuyorum Lighting draw volume 2 yi aldıgınızda böyle sahneler ortaya cıkıyor

Ve tabi goldsellerin cebi açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybettiren -- 21 Şubat 2016; 22:48:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaybettiren

quote:

malesef artık var

Sana göre var bana göre yok.Değişen bişey yok sonuçta başlangıçtan beri.

• quote:

quote:

quote:

malesef artık var

az araştırarak oynayın su oyunu ya

• quote:

quote:

quote:

malesef artık var

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: hamza53

quote:

Orijinalden alynty: Kaybettiren

quote:

Arenada tamamen kendi yetenekleriniz konu?uyor.Pay2win lik bi durumu da yok arkada?ynla beraber oynayacaksan syrf 3w3 maçlary içim bile oynanyr.Server olarak starfall creater öneririm.

malesef artyk var

Sana göre var bana göre yok.De?i?en bi?ey yok sonuçta ba?langyçtan beri.

az ara?tyrarak oynayyn su oyunu ya

• Kaybettiren kullanıcısına yanıt
    Video iyiymiş.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alynty: Kaybettiren

quote:

Arenada tamamen kendi yetenekleriniz konu?uyor.Pay2win lik bi durumu da yok arkada?ynla beraber oynayacaksan syrf 3w3 maçlary içim bile oynanyr.Server olarak starfall creater öneririm.

malesef artyk var

Sana göre var bana göre yok.De?i?en bi?ey yok sonuçta ba?langyçtan beri.

az ara?tyrarak oynayyn su oyunu ya

Araştırmamı gerektirecek bişey yok,attığın videonun da bi kanıtı yok p2w'e(Bi lightining draw ile neyi ıspatlamaya çalışıyorsun anlamadım sadece onunla işi götürebileceğini düşünen buyursun açsın bm).P2w ne demek onu kavra önce istersen,neyse tartışmaya luzum yok herkes keyfine göre oynar oynamaz.

• 40-45 level arası karakterlerinizin olduğu account satın alınır içinin boş olması tercihim 30-50 lira arası accountun durumuna göre verebilirim.
  • quote:

quote:

malesef artık var

Neden sorusunun cevabı.

BM için konusuyorum Lighting draw volume 2 yi aldıgınızda böyle sahneler ortaya cıkıyor

dostum videoyu açarmısın pay 2 win olan şey nedir tam olarak bu belirttiğiniz item ne yapıyor. öğrenmek isterim şahsen bahsetmek istediğiniz şeyi videoyu tam algılayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

quote:

malesef artık var

Neden sorusunun cevabı.

dostum videoyu açarmısın pay 2 win olan şey nedir tam olarak bu belirttiğiniz item ne yapıyor. öğrenmek isterim şahsen bahsetmek istediğiniz şeyi videoyu tam algılayamadım.

Sanırım 4 man admiralden cıkan BM broşürünü kullanınca videodaki gibi sadece 1 skill ile 10k üstü dmg cıkarabiliyorsunuz.

lakin bu broşürün cıkması aşırı rare bi olay. magazada düşüren oyuncular 255 gold gibi miktara satıyolar.

şimdi redditdede konusu vardı. sırf bu broşürü almak için bisürü 45 lvl bm goldsellerlara başvurmak zorunda kalmıs.

e tabi parası olmayan sadece günlük yaparak 255 gold cıkaramayan bmcilerin kafası ezilmiş. parayı basan almıs

bizde hala f2p diyoruz

EDIT://

Hala anlamayan arkadaşlara

1 Blade master açın
    2 45 lvl olun
    3 altınsatanlara para basıp broşürü alın
    4 plat olun ( 1900 )

suanda redditde konusu var ve cok makara muhabbet geçiyor

Hani arena 2 tarafada adil ve eşitti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybettiren -- 22 Şubat 2016; 3:58:09 >

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.