Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çin kökenli bir Abd li ile oynuyoruz herif manyak.Aksam üstü 4 gibi başladık gece 4 dü ben çıktım yeter artik dedim bittim ben.Adam yarın görüşürüz dedi şimdi girdim hala oynuyor deli Adamla 20 lvl den 36 lvl kadar birlikte kastık.Lvl kasmak o kadar zor degil yani takribi 40 saatte sonra seviyeye cok rahat gelinir ki suan oyunu tanima evresindeyim.

Gekelim oyunun old sc olayına öyle zırh mis silahmis düşecek diye saattlerce zindan yapmak yoooo.Oyun başında bir silah geliyor onu cesitli meteryaller ile up'liyoruz +5 icin ayri bir islem +10 için ayri bir işlem.Daha sonra o itemi baska bir silahla birlestiriyoruz silah +1olarak yeni bir model oluyor.boyle boyle gidiyor.Kisaca ilk 35 lvl civarinda itemlerim hep olabilecek en üst seviyede gidiyorum zor değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada mesaj olarak soran arkadaşlara bir tüyo vereyim.22.49 eu luk paketi alın oynayın deneyin.Hatta ve hatta beta bitene kadar oynayın yani ocak sonuna kadar.Memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz.Ben ilk 22.5 eu luk paketi aldım oyunu beğenince 69.99 eu luk paketi alacağımı söyledim.Yükseltme yapılamıyor üzgünüz cevabı gelince iade etmek istiyorum dedim.4-5 saat sonra iade işlemi başladı bende 69.99 luk paketi aldım.

Baktım yüzsüzlüğün sonu yok oyunu da beğendim 114.99 luk paketi almak için 69.99 luk paketi iptal ettirdim. Tam iade süreci 1 gün filan sürüyor bankaya göre yansıması 3-4 gün.Ama iade için hiç bir sıkıntı yok.Gelen cevapta zaten alınan paketleri oyun tam sürüm olarak çıkana kadar kullana bilir uygun görmezseniz iade edebilirsiniz yazıyordu.Aklında soru işareti olan varsa sıkıntı yok yani alın oynayın sonra iade edin.

• elinde beta key olan varsa verebilirmi denemek için ortak bi hesap açıp denedikten sonra kendisi tekrar başkasına verebilir sadece denemek istiyorum
  • 2gündür deli gibi oynuyorm 22 Lyn sword dancer kastım 22Force master
    Fakat Pvede en iyi classın Blade master oldugunu ogrenınce (Tanky+High DPS)
    Bugunde BM kasıyorm:D Acık betasında çok fena para kazanır şahsen ben bile kredi kartına borclanıp durumum iyi olmamasına rağmen benden para koparabiliyorsa Durumu iyi olupta oyun oynamak isteyen milyonlarca insan var bu oyun tutacak gibi.
  • Arkadaşlar oyun betadan çıkıp offical olarak eu'da ne zaman çıkacak? B2P play mi, F2P mi olacak?

Bu arada hala key aranıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 1 Kasım 2015; 17:55:30 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Çıkış tarihi tam olarak belli değil fakat 2016'nın ilk çeyreği, olası.F2P olacak.
  • eğer oyunu denemek istiyorsanız ve betaya katılamıyorsanız playbns adında rus private serveri var ayrıca ingilizce dil patchi de var http://bladeandsoultr.com/forum/konu-rehber-playbns-blade-soul-rusya-private-server-uyelik-alma-indirme-ve-ingilizce-yama.html?highlight=playbns+rus
  • DarKSide58 D kullanıcısına yanıt
    O versiyon ilk çıkan oyun versiyonu yani çok çok eski bir durumda.Genel olarak çoğu şey de hatalı bunları bilerek başlayın.
  • Arkadaşlar bu oyunda 1 vs 1 de PVE'de kastıgımız itemleri mi kullanıyoruz yoksa 1vs1 de herkesi aynı lvl a getirip aynı itemleri mi veriyor?
  • beta ne zaman bıtıyordu ? Founder pack alanalar nolacak beta bittiğinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

beta ne zaman bıtıyordu ? Founder pack alanalar nolacak beta bittiğinde ?

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ..
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    founder pack sadece betaya katılmak için değil oyun open betaya geçince oyuna erken erişim premium points kıyafetler gibi verdiğiniz paraya göre değişen avantajlar sağlıyor

22.49€ olan paket
    Bütün kapalı betalara katılım
    3 gün önceden başlama
    2 tane ünvan
    20.800 premium points

70€ olan paket
    3 gün önceden başlama
    3 tane ünvan
    34.300 premium points+seviye 3(bu seviye 3 ney pek anlamadım)
    30 gün premium üyelik
    1 tane isim rezervasyon hakkı
    temel destekleme paketi
    1 tane karakter görünümü değiştirme kuponu
    2 tane ek karakter slotu
    2.400 ncoin

115€ olan paket ise
    3 gün önceden başlama
    4 tane ünvan
    48.800 premium points+seviye 4
    90 gün premium üyelik
    2 tane isim rezervasyon hakkı
    Büyük destekleme paketi
    2 tane karakter görünümü değiştirme kuponu
    5 tane ek karakter slotu
    7.200 ncoin
    1 tane uniqe baş aksesuarı
    1 tane uniqe silah skini
    1 tane uniqe köstüm

• DarKSide58 D kullanıcısına yanıt
    Eksik kalan kısımlara ben doldurayım.

34.300 premium points+seviye 3(bu seviye 3 ney pek anlamadım)
    Cevap
    Her ne kadar pre sahibi de olsanız markette satılan bazı özel ürünlere ulaşmak için belli bir seviye ye ulaşmanız lazım.Yani parası neyse vereyim olayı için önce başka ürünlere para vermiş ve bu olay sonucunda rütbe atlamış olmanız lazım.Kısaca dur şu kıyafeti alayım oo şekilmiş demek için eğer o kıyafette lvl sınırı varsa önce başka bir ürün alıp o seviyeye ulaşmak lazım.

7.200 ncoin
    Ekleme

Oyun içinde özel olarak oyuna direk etki etmeyen ürünleri almak için kullandığımız para birimi.Biliyorum bu döviz kurunda 115 eu luk paket göz korkutuyor gene biliyorum vermek istemeyeceksiniz ama;Eğer oyunu takip ediyor ve bir süre de oynamayı düşünüyorsanız (Takribi en az 6 ay ile 1 yıl arası) şiddetle 115 eu luk paketi almanızı öneriyorum Neden mi ?

115 eu luk paketin verdiği 7.200 ncoin normal şartlarda almaya kalksanız Yaklaşık 90 eu ödemeniz gerekiyor.

400 NCoin
    €5.00
    800 NCoin
    €10.00
    1,600 NCoin
    €20.00
    4,000 NCoin
    €50.00
    8,000 NCoin
    €100.00

Bu para birimi ortak hesaba ait olduğundan sadece blade soul da kullanacaksınız diye bir olayda yok.NCSOFT firmasına ait bütün ürün,oyun kod tarzı ürünleri alırken kullanılıyor.

• Wow ve Aion'dan sonra bir oyunu bu kadar beğeneceğimi hiç düşünmemiştim. Aion ve WOW 'un üzerine denediğim 20 ye yakın mmorpglerin hiç birine 1 gün bile dayanamazken. Kapalı betada resmen 14 saat durmadan oynayarak sandalyeye yapıştım. Çoluğunu çocuğu eşini okulunu seven bulaşmasın diyorum.
  • Beta key aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MASMiF

Bu mesaj silindi.
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 12 Kasım 2015; 9:57:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

bu oyun ne ayak arkdaşlar biri açıklayabilir mi
    BETASI için para alıyorlar sonra da bedava da mı dağıtıyorlar ?
    ŞUAN eu serverını oynayabiliyor muyuz ? kaç para ve nerden nasıl alıyoruz ?
    şimdi alsak kassak oyun eu resmi olarak açılınca kastıklarımız sıfırlanır mı ?

Oyunun sitesinde "Founder Pack" adı altında 3 ayrı paket satılıyor. Bu paketleri satın alırsan bütün betalara katılabilirsin. Ayrıca sana extradan avantajlarda sunuyor.
    Ancak ben avantaj istemiyorum sadece beta key alıp denemek istiyorum diyorsan 10 ile 15 TL arası satan siteler mevcut. Araştırırsan bulabilirsin. Siteye üye olup bültenede abone olursan bu beta key bedavada gelebiliyor. Kesin bir şey yok.

"şimdi alsak kassak oyun eu resmi olarak açılınca kastıklarımız sıfırlanır mı" bu sorunu dikkate almıyorum. Bu sorunun cevabı her oyun için aynıdır. 2x2=4 gibi. Tabikide sıfırlanacak. Sıfırlanmazsa saçma olur zaten. Sonuçta test aşaması.

• 6000 cbt2 keyi dağıtıldı. Sizin için de alacaktım bugün ama çoktan tükenmiş keyler, şansınıza küsün Gizli kaynaklarımdan ben kaptım kendime bi tane
  • yarın akşam 19:00 da başlıyor 2.kapalı beta. 1 hafta sürecek deneyelim bakalım bi keyimi almışken hazır
  • Fazla key i olan varsa memnuniyetle kabul edebilirim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.