Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cbt kodu gelmiş 11.7 gb download yapacak ama bir sorum var cbt bitip open beta başlayınca tekrar ayrı bir client indirmem gerecek mi yoksa var olan client ile devam edebilecekmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2
    yav kombolar hep pata küte .bir mage açacağım bakalım yarın onda da alan skili yoksa oynanmaz bu oyun. Bu ne arkadaş kim kime dum duma belli değil rastgele topluluğun arasına karışık tuşlara basıyosun bu mu yanı pvp

Konuya attığın mesajlara bakıyorumda güzel trolleme yapıyorsun. Senin profesyonel bir mmorpg oynadığına inanmıyorum. Metin 2 veya knightci sin.

Diğer mesajlarına bir bak

"aynen ben de bulamadım bu ne saçma bir şey arkadaş ya"

"şimdi alsak kassak oyun eu resmi olarak açılınca kastıklarımız sıfırlanır mı ? "

"e madem sfırlancak neden para veriyoruz ki ? hadi beta key neyse denemek için zaman geçirmek için alınabilir de o premiumun kalıcı etkisi yok karaktere"

"yav kombolar hep pata küte .bir mage açacağım bakalım yarın onda da alan skili yoksa oynanmaz bu oyun. Bu ne arkadaş kim kime dum duma belli değil rastgele topluluğun arasına karışık tuşlara basıyosun bu mu yanı pvp"

Ya bilerek taş gibi oyunu çaktırmadan trollemeye çalışıyorsun yada cidden mmorpg konusunda hiç birşey bilmiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 26 Kasım 2015; 1:11:08 >

• quote:

yaşım 32 ve bu oyunlara wow ile başladım. sen knight oynarken ben wow oynuyordum. Daha sonra oynadığım oyunlar ise Rift, Aion, GW2, eso, wildstar, Tera ve şuan aklıma gelmeyen tırı vırı vindictus tarzı oyunlar şeklinde. Knight ida 2008 senesinde oynamıştım. Knight dediğin oyun paraya dayalı parayla milletin birbirini dövdüğü serverin yarısının birbirini dolandırmaya çalıştığı alt yaş sınırı 12 olan bir oyun. B&S oynamak zorunda değilsin. AMa burda asılsız yere oyunu trollüyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

yaşım 32 ve bu oyunlara wow ile başladım. sen knight oynarken ben wow oynuyordum. Daha sonra oynadığım oyunlar ise Rift, Aion, GW2, eso, wildstar, Tera ve şuan aklıma gelmeyen tırı vırı vindictus tarzı oyunlar şeklinde. Knight ida 2008 senesinde oynamıştım. Knight dediğin oyun paraya dayalı parayla milletin birbirini dövdüğü serverin yarısının birbirini dolandırmaya çalıştığı alt yaş sınırı 12 olan bir oyun. B&S oynamak zorunda değilsin. AMa burda asılsız yere oyunu trollüyorsun.

çok komıksın kardeş sen ya. parayla birbirini dövdüğü diyip ko'yu kötülüyosun ama wow oynadıgın için gurur duyuyorsun .Para diyosun ve neydiğü belirsin bir beta testine 100lerce lira vermeyi savunuyorsun?
    2 KELİME CÜMLE KURMUŞSUN 100LERCE TEZAT VAR İÇERİSİNDE.

asılsız derken?
    download butonunu bulmak zor mu değil mi ?
    pvp bahsettiğim şekilde değil mi ?NEYİ ASILSIZ BUNLARIN ANLAT BAKALM.
    SİZİN TEK SORUNUNUZ OYNADIĞINIZ OYUNU EŞİNİZ BABANIZ GİBİ SİZE AİT SİZE ÖZEL GÖRMENİZ.SEN BEGENIYORSUN DİYE HERKESİN BEĞENMESİ GEREKMİYOR Kİ 3 SAYFA YORUM OYUNUN NE HALT OLDUĞUNU GÖSTERİYOR .

32 YAŞINDA AMA MUAHAHAHAH GİFİ KULLANIYOR. VALLA ŞU 2 CÜMLEDEKİ TEZATLARLA ROMAN YAZARIM DA NEYSE SON MESAJIM OLSUN. BU FORUMDA TÜM MUAHAHAHA GİFİ KULLANAN HERKES +30 YAŞINDA ZATEN.

Neyse başka bişey yazmıcam. 1993 doğumlusun. Benim foruma üyeliğim 18 Nisan 2005. ben foruma üye olduğumda sen henüz 12 yaşındaymışsın. Boşuna yazma göremiyecem. Blockluyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

yav kombolar hep pata küte .bir mage açacağım bakalım yarın onda da alan skili yoksa oynanmaz bu oyun. Bu ne arkadaş kim kime dum duma belli değil rastgele topluluğun arasına karışık tuşlara basıyosun bu mu yanı pvp

Konuya attığın mesajlara bakıyorumda güzel trolleme yapıyorsun. Senin profesyonel bir mmorpg oynadığına inanmıyorum. Metin 2 veya knightci sin.

Diğer mesajlarına bir bak

"aynen ben de bulamadım bu ne saçma bir şey arkadaş ya"

"şimdi alsak kassak oyun eu resmi olarak açılınca kastıklarımız sıfırlanır mı ? "

"e madem sfırlancak neden para veriyoruz ki ? hadi beta key neyse denemek için zaman geçirmek için alınabilir de o premiumun kalıcı etkisi yok karaktere"

"yav kombolar hep pata küte .bir mage açacağım bakalım yarın onda da alan skili yoksa oynanmaz bu oyun. Bu ne arkadaş kim kime dum duma belli değil rastgele topluluğun arasına karışık tuşlara basıyosun bu mu yanı pvp"

Ya bilerek taş gibi oyunu çaktırmadan trollemeye çalışıyorsun yada cidden mmorpg konusunda hiç birşey bilmiyorsun.

evet mmorpg'nin hası ve ATASI olan uzun süre knight oynamış bir oyuncuyum.ve haklı olarak pvp zenginliği arıyorum.
    burda bir trol varsa o da bulaşmaya sataşmaya çalışanlardır.
    ve evet alıntı yaptıkların tamamen doğru.
    1şuana kadar hangi oyunu indirmek istedin de resmi sitesine girdiğinde download bölümü bulamadın?
    2hangi oyun için boşuna "betasına" para verilir?bir tek mantıklı açıklaması yok bunun.
    3 henüz tüm karakterleri denemesem de evet oyunun pvp'si diplerde. 5-10 kişi yığın oluşturuyor sonra sen de giriyosun pata küte rastgele basıyosun Allah ne verdiyse .Bu mu yani mmorpg?

şurdan 2 keçi boynuz getir.o keçi boynuzlarını bana ver 200exp vereyim.sonra git rastgele asdasdqw3123asd combosunu yap gel bakıyım... bu mudur mmorpg? kusra bakma kardeş de asıl sen mmorpg oynamamışsın veya o taş gibi oyunların zamanlarına yetişememişsin yaşından dolayı.uppps PARDON YA CEVAP VERMİŞİM MEĞERSEM ÜYE PROFİLİNİ KAPATMIŞ BİR TROLLMÜŞSÜN.

1- oyunu nerden indireceğiniz gayet açık
    2- Betasına para verilen ilk oyun bu değil. Belliki daha önceki oyunların betasına katılmamışsın.
    3-oyun pvp si diplerde demen çok ilginç. pvp konusunda çok başarılı bir oyun b&s. zerge girmişsen zergde her oyun aynıdır. kalabalıkta yetenek göstermen imkansız.
    4-oyunun görev sistemide çok başarılı. tabiki siz knight online gibi dandik bir oyunda level kasıp sabahtan akşama kadar mob keserek level aldığınız için size garip gelebilir.

Ayrıca wow ile knight arasında geçen tartışma çok komikti. knight nere wow nere birisi deve diğeri devede tüy. Knightci lardaki genel problemdir bu. DÜnyanın en iyi oyununu getrsende sevmezler o saçma sapan oyunu deli gibi oynarlar.

• Bladeandsoultr.com 50 tane beta key dağıtıyor hala key alamayan varsa alabilir.

http://bladeandsoultr.com/forum/konu-duyuru-bladeandsoultr-fan-sitesi-olarak-50-adet-cbt-3-dagitiyoruz.html
  • quote:

anakonusu 3 sayfa olan bir oyunla knight gibi Türkiyenin 30-20 yaş aralığının en az %70inin oynadığı ve "knight gibi bir oyun yok ya "dediği oyunu bir tutmaktı hatam kusura bakmayın bir çok yazı geçti yaşı ko oynamaya yetmemiş bir bebeyle tartışacam diye.
    KNİGHT NERE DİĞERLERİ NERE ...
    Bu döngü böyle devam edecek sanırım. Hiçbir zaman o denli saracak bir oyun olmayacak malesef böyle çöplerle zaman geçirmeye bakacağız 2 ay sonra da silip atacağız ...

Dostum neden bu kadar takinti yaptin bu oyunu sevmiyorsan oynamazsin olur biter. burada gelip gelip old style mmo'lar ile bu oyunu karsilastirmana gerek yok. Bi kere bu oyun action combat yani third person bi oyun. wow, knight gibi old sytle mmo'larla karsilastiramazsin cok farkli seyler ikisi de. Bir de knight deyip duruyorsun, mmo'larin atasi falan demissin guldum acikcasi. Mmo'larin atasi Ultima Online'dir. Simdi closed betada olan Albion Online Ultimadan esinlenerek yapilmistir. 97 senesinde cikmasina ragmen knight varken bile hala inanilmaz bi oyuncu kitlesi vardi ultimanin. Hadi ultimayi bilmiyosun wow denen bi efsane var, guldurdun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bs ci gençlik hadi azıcık video görelim konu öldü bitti.
    https://www.youtube.com/watch?v=tYB7JmRiXNw
    Hazırlıklar ne alemde kim neyi oynuyor betada hangi serverda anlatın bakalım.
  • 3. Cbt de lag durumu o kadar kötüki sanki tekrar NA sunucusuna döndük.Aldığım paketi iade edicem obt'de aynı durum olursa oynanmaz zaten.

Not:2. Cbt lag durumu gerçekten iyiydi.

• Beyler oyunu nasıl oynayabilirim link filan verebilir misiniz?
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    beta key edinmen lazım hocam google a sor key dağıtan siteler var.
    oyun muhteşem oynadıkça oynayası geliyor insanın keşke beta hiç bitmese
  • pvp yaparken bir lag giriyor adamın bana vurduğunu bile göremiyorum bir bakmışım biri beni canlandırmaya çalışıyor ayrıca pve de sağlam olsan bir class tavsiye ederseniz iyi olur ya burst dmg ya da hayvan gibi tank olacak hasarı ortalama olsada olur
  • DarKSide58 D kullanıcısına yanıt
    Bu 3. betada aşırı lag var nedenini bilmiyorum, class olarak blademaster hem tank hem de burst damage oldukça iyidir. Pve için saf tank arıyorsan destroyer veya summoner oyna.
  • Oyunu bugün biraz deneme fırsatım oldu. Oyun mekanikleri ,grafikleri güzel fakat atmosferi beni sarmadı. Bir merak da uyandırmadı ilginç bir şekilde. Biraz daha oynayayım bakalım.
  • Arkadaşlar 20 ocaktan daha kısa bir tarihte obt olacak mı ? Yoksa direk 20 ocakta tam sürüme geçişmi yapacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Easx

Arkadaşlar 20 ocaktan daha kısa bir tarihte obt olacak mı ? Yoksa direk 20 ocakta tam sürüme geçişmi yapacaklar

Direk çıkış yapacak. Founder pack alanlar 15 inde girecek.
  • Blade and Soul CBT4 yaklaşıyor.Hala betada oynayamayan varsa konuyu takip etsin.Key paylaşılıyor.

Blade & SoulTR CBT 4 Key Dağıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eien -- 9 Aralık 2015; 23:44:02 >
  • Closed Beta 5 için key dağıtıyorlar almak isteyen elini çabuk tutsun.

BladeandSoulTR Closed Beta 5 Key Dağıtıyor
  • aranızda benim gibi gw2 tera wow vs oynayanlar var onlarla karşılaştırınca nasıl bir oyundur bu? youtube videoları çok havalı ama aynı hissiyatı vermiyor biliyosunuz oyuna derinlemesine inemiyoruz. iş durumumdan dolayı betalara da katılamadım bilmiyorum oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mednus

aranızda benim gibi gw2 tera wow vs oynayanlar var onlarla karşılaştırınca nasıl bir oyundur bu? youtube videoları çok havalı ama aynı hissiyatı vermiyor biliyosunuz oyuna derinlemesine inemiyoruz. iş durumumdan dolayı betalara da katılamadım bilmiyorum oyunu.

GW2 , WOW ve B&S hepsini oynadım.

Karşılaştırmam gerekirse, (şahsi fikrim)

GW2
    -----------------------------------------------
    PVE > 3
    PVP > 7
    Rekabet ve seni oyuna bağlaması > 4
    Grafikler > 9
    Skill Animasyon > 7
    Comminity > 5
    İtem yapmadaki heycan > 3

WOW
    PVE > 10
    PVP > 9
    Rekabet ve seni oyuna bağlaması > 9
    Grafikler > 3
    Skill Animasyon > 4
    Comminity > 10
    İtem yapmadaki heycan > 8

B&S ( Rusyadaki private serverda çok eski bir sürümde oynadım. Yenisi daha iyi diyorlar ama orjinal gelince göreceğim)
    PVE > 8
    PVP > 9
    Rekabet ve seni oyuna bağlaması > 8
    Grafikler > 10
    Skill Animasyon > 10
    Comminity > 6
    İtem yapmadaki heycan > 8

Basit bir open word pvp videosu 1 ay önce çekildi. Oyunun son hali.https://www.youtube.com/watch?v=6Mi2yN9zLPc izleyebilirsin.

Kısaca grafik ler senin için önemli ise > B&S yi WOW ve GW2 ye değişmem, Grafik hiç birşey tecrübe herşey diyorsan > WOW üstüne yok. Ama herşekilde B&S, Gw2 ve teradan iyi bir oyun. Terayı oynamadım ama çok fazla video izleyip araştırma yapmıştım. Gameforge a bağlı olduğu için oynamadım. Zira gameforge berbat ötesi bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 30 Aralık 2015; 18:26:41 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.