Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler, ocakta denemeyi düşünüyorum.
  • çok uzunn zamandır adam gibi mmorpg arıyorum yok nerede diye silkroad aion derken sıra blade and soula geldi iyikide geldi oyunu hiç oynamayıp sadece videolarını izledim şuan ve gerçektende insanı tatmin eden görüntü kalitesi ve oyun kalitesi mevcut yıllardır arayıpta bulamadığımız oyun acaba sen mi olacaksın acaba BLADE AND SOUL bu arada yarışma varmış oyları Blade and Soula gömün gençler tabi eğer hakkettiğini düşünüyorsanızhttp://event.mmosite.com/gameprize/
  • az kaldı gelsin bakalım. Closed beta diye kimse fazla takılmadı oyunda zaten bilen biliyor closed beta ya gerek yok. Direk cıkması lazım zaten fazla tutmadılar cb de. Hadi bakalım güzel olabilir bu iş lag 0 dı çünkü. Bazı karakterler için 0 lag gerekiyor özellikle kungfu için. 0 lag ile oynar ve iyi oynarsan kungfu en op si
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

az kaldı gelsin bakalım. Closed beta diye kimse fazla takılmadı oyunda zaten bilen biliyor closed beta ya gerek yok. Direk cıkması lazım zaten fazla tutmadılar cb de. Hadi bakalım güzel olabilir bu iş lag 0 dı çünkü. Bazı karakterler için 0 lag gerekiyor özellikle kungfu için. 0 lag ile oynar ve iyi oynarsan kungfu en op si

kungfu ya hiç bulaşmamalı diyorum oynaması aşırı zor. ben biraz kafa yordumda olacak gibi değil.
  • indirme linkleri verildi arkadaşlar resmi sitesinden indirebilirsiniz şuan 8.3 gb lık bir boyutu var.

Arkadaş founder pack alırım dedim o ne en dandiği 23 euro :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

az kaldı gelsin bakalım. Closed beta diye kimse fazla takılmadı oyunda zaten bilen biliyor closed beta ya gerek yok. Direk cıkması lazım zaten fazla tutmadılar cb de. Hadi bakalım güzel olabilir bu iş lag 0 dı çünkü. Bazı karakterler için 0 lag gerekiyor özellikle kungfu için. 0 lag ile oynar ve iyi oynarsan kungfu en op si

kungfu ya hiç bulaşmamalı diyorum oynaması aşırı zor. ben biraz kafa yordumda olacak gibi değil.

Kungfu master ping e çok bağımlı alışırsanız ve refleksleriniz de iyiyse aşırı zevkli.
    Blade master ile zorlandığım ice warehouse ve bloody shark harbour(yeşil kertenkele) u kungfu master ile rahat solo yapıyordum.
    Yanlış bilmiyorsam bm den sonra en uzun süreli block a sahip sınıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 9 Ocak 2016; 23:27:16 >

• Arkadaşlar, kapalı betalardaki client halen geçerli olacakmı yoksa ocak 19 daki start için yeniden indirmek mi gerekiyor ?
  • Blackbull42 B kullanıcısına yanıt
    Yeni client var hocam, betalarda kullandığınızı komple silin, NCSoft dosyaları vs. herşey dahil ve yeni clienti indirin (Sitesinde download linki bulunuyor)

Ya da herşeyi silip, baştan indirmek istemiyorsanız şurda anlatıldığı şekilde yapabilirsinizhttps://www.reddit.com/r/bladeandsoul/comments/403d9g/guide_cbt_client_to_retail/
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Yeni client var hocam, betalarda kullandığınızı komple silin, NCSoft dosyaları vs. herşey dahil ve yeni clienti indirin (Sitesinde download linki bulunuyor)

Ya da herşeyi silip, baştan indirmek istemiyorsanız şurda anlatıldığı şekilde yapabilirsinizhttps://www.reddit.com/r/bladeandsoul/comments/403d9g/guide_cbt_client_to_retail/

Çok saol ya teşekkür ederim. İşime yaradı

• Uzun aradan sonra oynayıp keyif aldığım ilk MMORPG oldu umarım uzun soluklu olur. Sabırsızlıkla bekliyorum 19 Ocak'ı
  • founder paket aldım ayın 15 ini bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

founder paket aldım ayın 15 ini bekliyorum :)

hangi paketi aldın.
  • Hocam bu 19 unda acılmayacak mıydı 20 sine mi ertelendi tam tarih verebilecek olan var mı acaba ? Saat ve tarih
  • https://bnstree.com/

Şurdan takip edebilirsiniz çıkış zamanını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fhaor

Hocam bu 19 unda acılmayacak mıydı 20 sine mi ertelendi tam tarih verebilecek olan var mı acaba ? Saat ve tarih

Blade and Soul Çıkış Tarihi ve Download Rehberi

Sayılı günler kaldı.Oyunu indirip hazırda beklemenizi tavsiye ederim.
  • Arkadaslar failed to connect server diyor pini girdikten sonra. Ilkkez indirdim oynayamadik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaybettiren kullanıcısına yanıt
    Oyun 19'unda açılıyor ama founder packlerden birini aldıysan yarın akşam 8'de oyuna giriş yapabileceksin.https://bnstree.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

founder paket aldım ayın 15 ini bekliyorum :)

hangi paketi aldın.

23 euroluk olan
  • Arkadaşlar sizce destroyer sınıfı nasıl? Çok vuran bi karakter istiyorum açmayı dusunuyorum ne dersiniz?Veya baska önereceginiz birşey var mı? Birde guild kuralım oyun acılır acılmaz dh guildi
  • guild e beni de yazın hatta oyunda pek tecrübem yok guild için hangi karekter daha iyi olur vs onu konuşup ona göre bi sınıf bile seçebilirim ama online sürem biraz kısıtlı olucak o yüzden bi toplanıp konuşmak lazım :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.