Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
16
Favori
48.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende fightta alttaki yeşil bar griye döndüğünü gözlemledim.
    fight dısında koşabiliyorum.
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum dungeonda hit yiyince direk dusup oluyorsun gorev icin girdimde gidemedim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Hızlı koşmaması normal bu tür non target oyunlarda oluyor böyle şeyler.
  • bıraktım oyunu ya dodge mech 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

bıraktım oyunu ya dodge mech 0

Dodge mech 0? peki.
  • Tufty TheSINGER kullanıcısına yanıt
    Dungeonda koşarak sona giderken enerjı bıtıp bir atak yiyince bi daha kosamıyorsun gelen uzun menzıllı atışlar smartcast biçiminde geliyor bahsettıgım keserken değil
  • Yıllık izine gidince 1 ay oyun oynayamadım. Yeni güncelleme gelmiş. Girilebilen zindanlara girilmiyor. Çünkü bazı zindanlara girebilmek için elinizde o zindanın sizden istediği silahtan olması lazım veya o silah ile yükseltme yapmış olmanız gerekiyor. Güncellemeden önce o zindanlara girebiliyordum. Yükseltmeler için gereken silahlar değişmiş. Eşyalar da değişmiştir herhalde. Para kazanmak iyice zorlaşmış. Aynı görevler tekrarlanıp duruyor. Factionlar birbirine destek olmuyor. Boss kesmek için adam bulamıyorsunuz. Lycan'ı keserken sadece 1 kişi geldi. Zindanlardan gelen eşyaları size vermemek için fiyat yükseltiyorlar. İhtiyaçları olmasa bile yükseltiyorlar. Pazar fiyatları çok yüksek. Silahlara taş eklemek çok zor. Eğer güçlenmek istiyorsanız, Nexon firmasının bütün oyunlarında ya gerçek para harcayacaksınız, ya da kalabalık ve iyi bir arkadaş grubunuz olacak. Oyunun sohbet kısmında altın satışı yapanlar devamlı yazı yazıyor. Nexon firması insanları sömürüyor. Eğer isterse bir tane altın satışı yaptırmaz. Aynı Metin2'deki gibi insanları aptal yerine koyuyorlar. Bu oyun takım oyunu. Tek başına sıkıcı olur. Oyunu bıraktım.

• abi sen bırak zaten, yerinde bir hareket olmuş. Nexon firması ne ya ? Sokaktan random birini çevirip bns'in önün oturtsak senden daha mantıklı yorumlar yapardı heralde
  • oyundaki hangi patch da kungfu masterı düzeltmişler çok güzel olmuş
  • greenhollow da yeni başladım oyuna isteyen eklesen beni takılırız beraber daha 12lvl im pm atın ismimi söyleyim burdan yazıalacak bi isim değil :)
  • korea serverına ne zaman 55 lvl geldi.
  • arkadaşlarla başlayalım dedik ama oyun bi kasıntılı geldi bana. oynanışı gw2 kadar rahat değil (gw2 boyut olarak 2 katı kadar olmasına karşın). kategorinin ticaret forumuna döndüğü kadar var hele.
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    North America da başlamışsanız normaldir. bana da öyle gelmişti. 43 level kastım. sonra baktım olacak gibi değil, kasıyor baya, Europa da assassin açtım. şimdi çok iyi oyun. yağ gibi akıyor.

dipnot: eğer avrupada açtıysanız video ayarlarının yüksekliğinden de olabilir (sadece tahmin)
  • PvE için hangi karakteri önerirsiniz arkadaşlar?
    Bir de normal mage yerine geçen summoner değildir herhalde değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 5 Haziran 2017; 13:43:58 >
  • Oyunda gold alıp o goldla oyunun pazarından item çekebiliyormuyuz yoksa soulbound sistemi mi var oyunda wow'daki gibi?
  • Beyler Son Durum Nedir Acaba ?
  • Merak ettiğin ne?
  • Aktif türk guildi varmı birde bu p2w olaylarıyla ılgılı çok konu donuyor yanı para yatırmadan bır seyler yapılabılırmı
  • Şöyle söyleyeyim, para vermeden her şeyi yaparsın ama sen bir upgrade için bir tarafını yırtarken öbürü kredi kartını kullanarak senin haftalarca kastığın şeye 10 saniyede sahip olabiliyor. Böyle bir dengesizlik var. Onun dışında en az 10 tane aktif Türk klanı var. Bayağı Türk var oynayan.
  • Oynayan var mı ?
    Yıl 2019 :)
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.