Şimdi Ara

Blade and Soul EU 19 Ocakta Açılıyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar piyasada en oynanabilir oyun aiondu (free to play) ancak Blade and Soul sonunda avrupa serverlarını 19 ocakta açıyor Aiondaki hileli gunner vs lerden bıkıp Blade and Soul a birçok kişi geçeceğini düşünüyorum duymayan görmeyen arkadaşlarada bu konu yardımcı olucaktır umarım.
    https://www.youtube.com/channel/UCWGs7lFiEdbThvEW4LogTTw youtube channel'ı da burdan ulaşılabilir..
    kimler hangi class ı oynamayı düşünüyor yorumları alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: MASMiF

Bu mesaj silindi.
    oyun açılır açılmaz başlayın sonra vay efendim keşke başlayaydım kafamı taşlara vurmayaydım demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: papillonbns

oyun açılır açılmaz başlayın sonra vay efendim keşke başlayaydım kafamı taşlara vurmayaydım demeyin

Alıntıları Göster
    open beta filan mı yoksa direk açılıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

open beta filan mı yoksa direk açılıyormu

Alıntıları Göster
    Zubabadakiler BNS ye transfer olcak ne değişecek ki gene bir yolunu bulup hile edinirler zihniyet meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Zubabadakiler BNS ye transfer olcak ne değişecek ki gene bir yolunu bulup hile edinirler zihniyet meselesi.

Alıntıları Göster
    gameguard var hallederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: papillonbns

gameguard var hallederler

Alıntıları Göster
    Ön görümü yazıyorum.

İlk hafta, Miss gibi oyun, uçuoz kaçıoz tırmanıoz.
    İlk ay. Fps, optimizasyon, oyuna girmiyor mal gibi oyun lag var, bug var, lvl kasılmıyor, kesiyolar.
    İkinci ay. Parası olan dövüyor, milette +213213 bende yok.
    Üçüncü ay. Oyunda türk yok, sıkıldım, yanlız kasılmıyor.
    Dördüncü ay. Seling 32424 lvl char satışları, X oyun daha iyi, x oyun çıkacak ben kaçar.
    Beşinci ay. Hile var, User yok. Oyun bitmiş
    GG WP BY.

Bir mmo için forum klasiğidir yazdıklarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

Ön görümü yazıyorum.

İlk hafta, Miss gibi oyun, uçuoz kaçıoz tırmanıoz.
    İlk ay. Fps, optimizasyon, oyuna girmiyor mal gibi oyun lag var, bug var, lvl kasılmıyor, kesiyolar.
    İkinci ay. Parası olan dövüyor, milette +213213 bende yok.
    Üçüncü ay. Oyunda türk yok, sıkıldım, yanlız kasılmıyor.
    Dördüncü ay. Seling 32424 lvl char satışları, X oyun daha iyi, x oyun çıkacak ben kaçar.
    Beşinci ay. Hile var, User yok. Oyun bitmiş
    GG WP BY.

Bir mmo için forum klasiğidir yazdıklarım.

Alıntıları Göster
    rusya privatede 5 ay sıkılmadan oynamıştım. 2009 dan beri bekliyorum. sonunda geliyor. blademaster oynucam.. tabi aion u bırakmam. aion un yeri bende ayrıdır. zaten ikiside farklı oyun. birbirlerinin yerini doldurmaz. bns daha çok solo ya dayalı .aion ise group a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 4 Ocak 2016; 0:48:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuwobe

rusya privatede 5 ay sıkılmadan oynamıştım. 2009 dan beri bekliyorum. sonunda geliyor. blademaster oynucam.. tabi aion u bırakmam. aion un yeri bende ayrıdır. zaten ikiside farklı oyun. birbirlerinin yerini doldurmaz. bns daha çok solo ya dayalı .aion ise group a

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyun 19unda açılıyor.http://www.bnsturkiye.com/ . Ailemize katılabilirsiniz her türlü yardımda bulunabiliriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

devilian varken

devilianda oynadım 1 hafta sevmedim bıraktım, bu oyunu dün indirdim geröekten efsane bir oyun grafikler filan çok kapsamlı ve oynaması zevkli bir oyn. devilian çöp bence bu oyuna göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre91uyan

quote:

devilian varken

devilianda oynadım 1 hafta sevmedim bıraktım, bu oyunu dün indirdim geröekten efsane bir oyun grafikler filan çok kapsamlı ve oynaması zevkli bir oyn. devilian çöp bence bu oyuna göre.

Aynen B&S efsane bir oyun olmuş. Tüm hafta sonu arkadaş ve klanla pvp yaptık. Özellikle funtiondaki pvp ler ve 3v3 ün tadından yenmiyor. Wow ve Aiondan sonra hiç bir oyun beni kendisine bu kadar bağlamadı.
  • quote:

devilian da oynadım blade and soul de oynadım hocam. ikisi de birbirinden çöp oyunlar.Erken mesaj yazmışım.Gerçi kıyaslama yapmak saçma birisi tekken velet oyunu , diğeri pvp'si dandik 1haftada parlayıp sönen bir mmorpg.grafik isteyen neden online oyun oynasın ki ? Taş gibi witcher3 varken bu dandik grafiklere mi kaldık? mmorpgde grafik aranmaz pek. bu yüzden wow ve ko halen popüler.Hatta en popüler.

evet haklısın aslında the witcher 3 grafik olarak çok iyi oyun ama benim bahsettiğim mevzu devilian ile blade and soul karşılaştırması, yani ne bileyim b&s oynayış tarzı çok iyi olmuş zıpladığında hafiften uçmak rüzgar efektleri filan gerçekten içinde gibi yaşatıyor oyunu ve ikinci detay ise haritaların karakterlere göre boyutu harika olmuş devasa ve çok gerçekci duruyor üçüncü ve en önemli etkende tamamen ücretsiz bir oyun parayı veren düdüğü çalar mevzusu yok paranla sadece skin ve vip alabliyorsun devilianda parayla herşey yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

quote:

quote:

devilian varken

Aynen B&S efsane bir oyun olmuş. Tüm hafta sonu arkadaş ve klanla pvp yaptık. Özellikle funtiondaki pvp ler ve 3v3 ün tadından yenmiyor. Wow ve Aiondan sonra hiç bir oyun beni kendisine bu kadar bağlamadı.

bende dün indirdimm oynadım 1 2 saat 6 lvlim EU da greenhallowdayım kimse yok tekim arklar arıyorm oynamak için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

devilian varken

bende dün indirdimm oynadım 1 2 saat 6 lvlim EU da greenhallowdayım kimse yok tekim arklar arıyorm oynamak için.

Cardinal gates serverinda oyna. türklerin geneli burda. bizle beraber takılabilirsin. biz yaklaşık 55 kişi varız.

• Blackbull42 B kullanıcısına yanıt
    şimdi o servere giriyorum nick Yesil pm atarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptory34

şimdi o servere giriyorum nick Yesil pm atarsan sevinirim
    tmmdır yeni başlamışken o serverda başlim madem ,6 lvl olmuştum ama neyse önemi yok. ama şöyle bi durum vr şimdi eve geldim oyunu açıyorum pini girdikten sonra müzik çalıyor ve blade and soul amblemi var görselleri gösteriyor oyun başlamıyor tuşlara basıyorum ama başlamıyor oyun nedense bilen varmı
  • quote:

tmmdır yeni başlamışken o serverda başlim madem ,6 lvl olmuştum ama neyse önemi yok. ama şöyle bi durum vr şimdi eve geldim oyunu açıyorum pini girdikten sonra müzik çalıyor ve blade and soul amblemi var görselleri gösteriyor oyun başlamıyor tuşlara basıyorum ama başlamıyor oyun nedense bilen varmı

Şuan genel bir sorun var. Oyuna girilmio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 25 Ocak 2016; 20:56:07 >
  • quote:

quote:

Şuan genel bir sorun var. Oyuna girilmio.

Alıntıları Göster
    Merhaba. Oyunun yedeği nasıl alınıyor. Başka bilgisayarda kopyala yapıştır şeklinde çalışmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: resler

Merhaba. Oyunun yedeği nasıl alınıyor. Başka bilgisayarda kopyala yapıştır şeklinde çalışmadı.

Şimdi 2 tane klasör var.

NCSOFT ve NCWEST

Oyunun launcheri kopyala yapıştır çalışmaz. Öncelikle Launheri indir kur. Bu çok büyük bir dosya değil ortalama 3 dk da biter. Bu launcher NCWEST klasörüne kuruluyor. Normal şekilde updta e başla. 1 dk sonra update i kapat. Sonra NCSOFT klasörünü nereye oluşturduğunu gör. Sonrasında ise kurulu pc deki NCSOFT klasörü içeriğini yeni kurmaya çalıştığın bilgisayara at. bu şekilde kurulum yaklaşık 7-8 dk biter. Kısaca NCWEST i normal kur. NCSOFT u kopyala+yapıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 28 Ocak 2016; 8:49:26 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: resler

Şimdi 2 tane klasör var.

NCSOFT ve NCWEST

Oyunun launcheri kopyala yapıştır çalışmaz. Öncelikle Launheri indir kur. Bu çok büyük bir dosya değil ortalama 3 dk da biter. Bu launcher NCWEST klasörüne kuruluyor. Normal şekilde updta e başla. 1 dk sonra update i kapat. Sonra NCSOFT klasörünü nereye oluşturduğunu gör. Sonrasında ise kurulu pc deki NCSOFT klasörü içeriğini yeni kurmaya çalıştığın bilgisayara at. bu şekilde kurulum yaklaşık 7-8 dk biter. Kısaca NCWEST i normal kur. NCSOFT u kopyala+yapıştır.

Alıntıları Göster
    oyun free to play deniliyor, peki oyun içi para ödeme vardır elbet. pay to win degildir inş?

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

oyun free to play deniliyor, peki oyun içi para ödeme vardır elbet. pay to win degildir inş?

Oyun NCSOFT'un.. NCSOFT son 20 yıl içinde pay to win tarzında oyun çıkarmadı. Çıkarmayacakta. Bu oyunda pay to win değil tabiki. Satılan eşyalar kozmetik ve premium üyelik tarzında. senin statlarını %1 artıracak kadar bile eşya satışı yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.