Bildirim
Blade and soul için bilgisayar
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Anlık fps düşüşleri yaşamayacağın, yüksek ayarlarda stuttering olmadan oynayacağın bir pc yok olmayacakta, çünkü bu oyun optimizasyon özürlüsü. 2015 yıında aldığım i7 4720hq ve gtx970m donanımlı notebook ile oynarken de aynı fps si alıyorum, i5 460m ve hd5730m donanımlı 2009 dan kalma notebook ile oynarken de aynı fps yi alıyorum.
Solo dungeon da 100-120fps oluyor 24 kişilik dungeonda 30 fps, openworld map e geçiyorum terror ve blackwyram keserken oluyor fps 5
2010 yıllarından kalma directx9 ve tek çekirdek işlemci kullanan oyun motoru. Kore versiyonundaki gibi optimizasyonu beklemek gerek.
Bu sorunlar bns oyuncuları için direk oyun bırakmak için yeterli sebeptir. -
Başka hiçbir oyunda problem yokken şu oyunun lag olayı bana illallah dedirtti.Oyunun cbt sürümündeki Ping durumu mükemmeldi,rusya ve ch sunucusunda oynadıktan sonra "vay be bu skill bu kadar seri vuruyomuş" demiştim resmen.Ama oyun açık sürüme geçtiğinde o cbt deki halinden eser kalmamıştı.Pc önerisine gelecek olursak arkadaşın dediği gibi oyun Titan-x miş gtx 645m miş pek dikkate almıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende anlamıyorum yabancı forumlarda adam demiş bu oyunun en çok openworld pvp sinden zevk alıyorum. Biz bırak pvp sini quest yaparken sıkıntı basıyor yerden toplama yaparken terror'ü kesmeye bir başlıyorlar yada blackwrym'i ben vurmadığım halde vede uzakta olduğum halde fps yerlerde. Sonra dedim Türk oyuncuların mı pc si kötü acaba diye Faction chatte adamın birisi denk geldi 4000$ lık pc var fps 10 diye ağlıyordu. Sonra twitch.tv'de yayın yapanlara bakıyorum onlarda sanki başka bir oyun oynuyor.
Aion'dan tecrübeliyim ama NCsoft oyunlarının hep bir ayak ucu bok içinde. Oyunları üretirken adamlar zaten uzakdoğu ülkelerinde tüketilecek gözüyle baktıkları için ve en son model elektronik cihazlar orada olduğu için EU ve NA oyuncularını pek tınlamıyorlar gibi geliyor , onlara göre EU ve NAdaki oyuncular yolunmalık koyun sürüsü sanırım. -
başka oyun oyna bu oyunda optimize sıfır tek rahat olabildiğin yer pvp arena. onun dışında open world pvp'nin "o" sunu görmek hak getire.
anlat anlat bitmez bu oyunun rezilliklerini. oyuna başladığım 1 ay oyunu çok beğenmiştim, fakat oyunu oynadıkça öğreniyorsun ve algılıyorsun bazı şeyleri özellikle endgame kıstasına gelince oyun tam bir vakit kaybı çile çekme mekanizması gibi birşey. oyun topluluğunun yarısı bot
oyundan botlar çıksa oyuncuların yarısı hatta fazlası kaybolacak ortadan öylesine fazla bir bot istilası var. botlardan nefes alamıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 20 Mart 2016; 5:21:57 > -
Abartma ve baltalamada son nokta -
quote:
Orijinalden alıntı: limon2015
Abartma ve baltalamada son nokta
Dostum adam abartmıyor playbns de oynadım ama bu kadar rezil değildi private server olmasına rağmen eu server arena botlardan geçilmiyor, summoner botlarda ölümsüzlük hilesi var canları %15 den aşağı inmiyor istediğin damage i at resist/dodge karşılığı.
Kfm botlar var ki direk oyunu silme sebebi, direk tek combo da işini bitirdin bitirdin yoksa 3RF kombosunu saydırıyorlar zaten yere düştüysen ölmüş sayılıryorsun kaldırmıyorlar yerden.
Açıkçası arenada normal player kalmadı gibi soulstone kasan botlar istila etmiş durumda arenayı.
Lag ve kasma sorunlarına hiç değinmiyorum, bunlar başlı başına bir dert. Sürekli çöken marketplace mi dersin yoksa gold sitesi spamlayan faction chati berbat eden botlar mi.
Bu yukardaki sorunlara rağmen hala oynuyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 22 Mart 2016; 2:52:11 >
-
yok ben abartıyorum 1 ay sabah akşam severek oynadığım oyunu hiç yere abartarak baltalıyorum çünkü başka oyunların yapımcıları bana para ödüyor bunu yapmam için. (?)
şuan oynayanların çoğu gold kasıp satma derdinde yani para için oynuyorlar herkesin derdi kısa yoldan gold kasıp nakite çevirmek. özellikle oyun yeni olduğundan goldunu satmak pek problem olmuyor.
bunlar sadece youtube'dan bir kaç video.
ben neler neler gördüm bu oyunda.
60 tane summoner botun kedi ordusu eşliğinde misty woods'da boss kestiğini gördü bu gözler. oyunu bu kadar çok oynamamış olsam bu kadar iddialı konuşmam.
oyun çöplüğe döndü tabi kişisel zevkler ve renkler tartışılmaz bu kadar bota optimizasyon sıkıntısına rağmen severek oynayanlar vardır ben kimseye neden oynuyorsun oyunu neden seviyorsun demiyorum. oyunun realitelerinden bahsediyorum. oyundaki bir classı beğenmişsindir oyun rezilliğe bağlasa da o classı çok sevdiğinden oyunu bırakmazsın botları görmezden gelirsin veya başka birşey bağlıyordur seni oyuna bunlara birşey diyemem.
her login olduğumda 15 tane bot arkadaş isteği görüyorum listemde ve bunlar online olduğumda sürekli geliyor. nelerini nelerini gördüm bu oyunda ben kendi düşüncelerimi belirtiyorum, rahatsız olan kaale almayabilir yazılarımı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 22 Mart 2016; 4:18:03 >
-
Ben şimdiye kadar oynadığım her oyunda bot olduğundan bu oyunda da bot olmasına şaşmıyorum. hangi oyunda bot yokki. en son denediğim gw2 de bot yuvasıydı. oyunda botun olması beni pek enterese etmiyor açıkcası. hem botlar piyasanın ucuzlamasınıda sağlıyor. dailylerden günde kazanılan gold belli. bot olmasaydı soulstone fiyatları 80 silver civarınd olurdu. ozaman item yapmak imkansıza yakın olurdu. iyi tarafından bakmak lazım :)) hem arenada bota yenilmek nedir ? ilk kez böyle bir şey duyuyorum. bence bunu heryerde söylemeyin. Ayrıca şuan gördüğüm kadarı ile elder scroll oynuyorsun. yeni başladığın için bir heycanla oynuyorsun ama oyunda beş para etmez. gw2 den de kötü bir oyun. görüceksin ;) -
kişisel zevkler ve renkler tartışılmaz.
ben şuan esoyu beğenerek oynuyorum endgame'inde hoşuma gitmeyen şeyler olursa onu da eleştiririm. en azından şimdilik oyunda bir tane bot görmek imkansız. spam hiç yok.
gw2'yide 1 sene beğenerek oynadım. free 2 play'e dönünce bıraktım oyunu. free 2 play'den sonra botlar geldiyse bilemiyorum. benim oynadığım zamanda hiç bot yoktu.
valla açıkcası size botlarla iyi oyunlar. bu arada ben botlara yenildiğimi söylemedim. arena ile ilgili hiç bir söylemim yok yukardaki mesajlarımda. arena match'lerde en son 20 match'de 17 win alıyordum iyi bir istatistiğim vardı. rage quitde atmadım. bildiğin oyun beni boğmaya başladı. her gün diğer günün kopyası gibi geçiyordu vs vs. botlar işin işkence kısmı sadece.
ben oyundan aldığım zevke bakarım botu keserek para kazansam ne olur kazanmasam ne olur. velhasıl kelam her oyunun eleştirilebilir yönleri var. bunlar blade and soul'da yaşadığım rezilliklere perde olacak şeyler değil ben bu oyunda oyun oynarken rezillik çektiğimi ızdırap çektiğimi hissettim. ben archeage'i de oynadım o oyunu bu oyunuda oynadım. archage'i de yerden yere vurdum pay 2 win'e dönmüştü ve onda da botlar vardı.
ama bunların hiç biri blade and soul kadar olamaz. ben başka hiç bir oyunda bu kadar bot görmedim. diyeceklerim bunlar. sidik yarışına gerek yok herkes kendi açısından konuşuyor haliyle seni rahatsız etmeyen beni edebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
kişisel zevkler ve renkler tartışılmaz.
ben şuan esoyu beğenerek oynuyorum endgame'inde hoşuma gitmeyen şeyler olursa onu da eleştiririm. en azından şimdilik oyunda bir tane bot görmek imkansız. spam hiç yok.
gw2'yide 1 sene beğenerek oynadım. free 2 play'e dönünce bıraktım oyunu. free 2 play'den sonra botlar geldiyse bilemiyorum. benim oynadığım zamanda hiç bot yoktu.
valla açıkcası size botlarla iyi oyunlar. bu arada ben botlara yenildiğimi söylemedim. arena ile ilgili hiç bir söylemim yok yukardaki mesajlarımda. arena match'lerde en son 20 match'de 17 win alıyordum iyi bir istatistiğim vardı. rage quitde atmadım. bildiğin oyun beni boğmaya başladı. her gün diğer günün kopyası gibi geçiyordu vs vs. botlar işin işkence kısmı sadece.
ben oyundan aldığım zevke bakarım botu keserek para kazansam ne olur kazanmasam ne olur. velhasıl kelam her oyunun eleştirilebilir yönleri var. bunlar blade and soul'da yaşadığım rezilliklere perde olacak şeyler değil ben bu oyunda oyun oynarken rezillik çektiğimi ızdırap çektiğimi hissettim. ben archeage'i de oynadım o oyunu bu oyunuda oynadım. archage'i de yerden yere vurdum pay 2 win'e dönmüştü ve onda da botlar vardı.
ama bunların hiç biri blade and soul kadar olamaz. ben başka hiç bir oyunda bu kadar bot görmedim. diyeceklerim bunlar. sidik yarışına gerek yok herkes kendi açısından konuşuyor haliyle seni rahatsız etmeyen beni edebilir.
Doğru söylüyorsun ne diyebilirim. herkese sevdiği oyunda bol eğlenceler. benim bns konusunda tek sinir olduğum nokta şu. Ncsoft parayı vurdu ama aldığı paraların hakkını tam olarak vermiyor. oyunu başı boş bırakmış gibi. seneyede başka firmaya satar bir kenara çekilir. klasik ncsoft. avrupalıyı önemsemiyor. bns de yaşanılan sorunlar aşılmayacak sorunlar değil ama ilgilenilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 22 Mart 2016; 22:51:25 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X