Şimdi Ara

Blade and Soul online ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun bildiğiniz gibi ocak ayıyla start verdi bende 6 7 gündür oynuyorum blade master classını seçtim ve şuan 42 levelim levelin kolay kasılmasını anladım diyelim de oyunda arena sistemini çözemedim 20 level adamda gelse aynı dps aynı can oluyor ve classlar arası dengesizlik o kadar bakidir ki ben 20 level adamı ölebiliyorum heleki summoner forcemaster gibi saçma sapan classların bana 1 dps hakkı bile tanımamaları saçma geliyor açıkcası birde tüm serverların ortak bir arenası sanırım aion online da olduğu gibi ?

oyunun amacı nedir dungeon yap arena yap dan başka bir işlemi varmıdır arena itemleri diye farklı bir itemler varmıdır arenada güçlendirmek itemleri puanlarla alınan özellikler gibi bir seçenekler varmıdır yani benim anlamadığım hangi talenti uygularsam uygulayım elbet kesiyorlar hiç mi maç kazanmıyorsun be arkadaş diyenler olacak şöyle diyim 50 maçın 30unu kaybettim. tag maçlarını saymıyorum bile 45 level olup özel item mi kasılıyor acaba diye düşünmeye başladım?

birde clan olarak clanla yapılabilinen bir savaş bir kale ele geçirme gibi şeyler varmıdır yoksa faction içi robe giy adama dal şeklindemi sadece bu sistem konular hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim

bu arada server greenhollow class blade master 42 level tüm itemlerim mor stage 10da şuan bir 45 seviye dungeon itemleri kaldı onlarıda tamamlıcam yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

Merhaba arkadaşlar;

Oyun bildiğiniz gibi ocak ayıyla start verdi bende 6 7 gündür oynuyorum blade master classını seçtim ve şuan 42 levelim levelin kolay kasılmasını anladım diyelim de oyunda arena sistemini çözemedim 20 level adamda gelse aynı dps aynı can oluyor ve classlar arası dengesizlik o kadar bakidir ki ben 20 level adamı ölebiliyorum heleki summoner forcemaster gibi saçma sapan classların bana 1 dps hakkı bile tanımamaları saçma geliyor açıkcası birde tüm serverların ortak bir arenası sanırım aion online da olduğu gibi ?

oyunun amacı nedir dungeon yap arena yap dan başka bir işlemi varmıdır arena itemleri diye farklı bir itemler varmıdır arenada güçlendirmek itemleri puanlarla alınan özellikler gibi bir seçenekler varmıdır yani benim anlamadığım hangi talenti uygularsam uygulayım elbet kesiyorlar hiç mi maç kazanmıyorsun be arkadaş diyenler olacak şöyle diyim 50 maçın 30unu kaybettim. tag maçlarını saymıyorum bile 45 level olup özel item mi kasılıyor acaba diye düşünmeye başladım?

birde clan olarak clanla yapılabilinen bir savaş bir kale ele geçirme gibi şeyler varmıdır yoksa faction içi robe giy adama dal şeklindemi sadece bu sistem konular hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim

bu arada server greenhollow class blade master 42 level tüm itemlerim mor stage 10da şuan bir 45 seviye dungeon itemleri kaldı onlarıda tamamlıcam yakında.

Merhabalar sorularını cevaplıyayım.

1. sorun için, Şuanki versiyon itibari ile duel sisteminde herkesin itemini eşitliyor. Ancak bu versiyon çok eleştiri aldığı için değiştirdiler. Şuan korede oynanan versiyonda herkes eşit itemde değil. Koredeki güncellemeler biraz geçikmeli olarak Eu ya geliyor. Yani sistem bu şekilde kalmayacak. Ayrıca classlar arası dengesizlik yok. Korede yapılan turnuvalarda bu açıkca görülüyor. Oyunda düşmanı kesebilmen için skill takibi ve comboya dayalı oynaman lazım yoksa büyük ihtimalle öleceksin. Summoner ve forcemaster demişsin. Senin rakiblerin asas ve destroyer. oyunu öğrendiğinde forcemaster ve summonerları full hp ile kestiğini anlıyacaksın. summoner sana rakip olamaz. belki forcemaster çok iyi oynarsa seni zorlayabilir. sana kullandığım komboyu paylaşıyım. 3-4 gün çalıştıktan sonra kavrayabilirsin. yada daha hızlı. becerine kalmış.http://forum.donanimhaber.com/m_114050355/tm.htm

2. soruna gelirsem, şua yaptığın arenalardan bişey kazanamıosun. oyun parası dışında. yine ilerde gelicek vesiyonlarda kazandığın maç başına sana yeşil fasulye vericek. bunlarla itemler alabileceksin. oyun openworld pvp olarak ise sadece function savaşlarını içeriyor.

• Cevaplar için teşekkürler kardeşim. Ozaman C9 vakası olduğu ortada yani İcarus online ı beklicez belliki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.